|
dsh
|
 |
« on: June 07, 2010, 05:21:43 PM » |
|
rezultate BH: 1. Bellady v Contra, ciobanesc german - proprietar & conductor Silviu Stoica proba A insuficient, proba B foarte bine 2. Boss, rottweiler - proprietar & conductor Ana-Maria Ivan proba A bine, proba B foarte bine 3. Romano Tora, ciobanesc german - proprietar Iulia Leca, conductor Lacramioara Rotaru proba A bine, proba B foarte bine 4. Alfa vd Roten Lowe, ciobanesc german - proprietar & conductor Nicolae Boian proba A suficient, proba B foarte bine 5. Romano Princerss, ciobanesc german - proprietar Bogdan Nitescu, conductor Ana Sava proba A bine, proba B foarte bine 6. Thorhaus Karla, ciobanesc german - proprietar & conductor Mihai Bigu proba A foarte bine, proba B foarte bine 7. Hatia v Pavora, ciobanesc german - proprietar Bogdan Oprea, conductor Lucian Sava proba A bine, proba B foarte bine 8. Gilda v Mafi Haus, ciobanesc german - proprietar Claudia Dumitru, conductor Alin Cosmin Toma proba A bine, proba B foarte bine 9. Dax de Adolf, ciobanesc german - proprietar Nelu Craia , conductor Lucian Sava proba A bine, proba B bine 10.Tripp v Haus Selia, ciobanesc german - proprietar Leonetti Giuseppe, conductor Adrian Gavrlita proba A insuficient, proba B foarte bine 11. Bond Cando Rosch, ciobanesc german - proprietar Costin Soare, conductor Lucian Sava proba A bine, proba B foarte bine 12. Blacky, metis - proprietar si conductor Daniela Diaconescu proba A bine, proba B foarte bine 13. Urmel v Konigsbruch, ciobanesc german - proprietar Letca Adrian, conductor Suto proba A bine, proba B bine 14. Olimpico della Cadormare, boxer, proprietar L. Stancu & C. Simion, conductor Horatiu Lucaci proba A bine, proba B foarte bine 15. Arthur, ciobanesc belgian malinois - conductor & proprietar Laurentiu Bratu proba A bine, proba B foarte bine 16. Focus Painted Dream, dobermann - proprietar & conductor Cristian Dragomir proba A bine, proba B foarte bine
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #1 on: June 07, 2010, 05:39:48 PM » |
|
rezultate IPO I: 1.Romano Princess, ciobanesc german - proprietar Bogdan Nitescu, conductor Ana Sava proba A bine, proba B suficient, proba C suficient = total suficient 232 puncte 2. Frieda v Wolfsblut, ciobanesc german - proprietar & conductor Sebastian Niculae proba A bine, proba B suficient, proba C foarte bine = total bine 250 puncte 3. Dax de Adolf, ciobanesc german - proprietar Craia Nelu, conductor Ana Sava proba A bine, proba B suficient, proba C suficient = total suficient 230 puncte 4. Canto del Valio, ciobanesc german - proprietar & conductor Cristian Borcanescu proba A suficient, proba B insuficient, proba C proba oprita de arbitru - nepromovat
rezultate IPO II: 1. Ebonito Mediguard, rottweiler, proprietar Ovidu Constanin Pop, conductor Silviu Stan proba A insuficient, proba B suficient, proba C suficient = total insuficient 211 puncte 2. Larus, ciobanesc german - proprietar Dana Simionescu, conductor Raluca Asavei proba A suficient, proba B suficient, proba C suficient = total suficient 218 puncte 3. Ute vd Schiffslache, ciobanesc german - proprietar & conductor Sebastian Niculae proba A foarte bine, proba B suficient, proba C foarte bine = total bine 259 puncte
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #2 on: June 07, 2010, 06:30:41 PM » |
|
Proba A - Urma
IPO I
Romano Princess, ciobanesc german - proprietar Bogdan Nitescu, conductor Ana Sava proba A bine
Frieda v Wolfsblut, ciobanesc german - proprietar & conductor Sebastian Niculae proba A bine
Dax de Adolf, ciobanesc german - proprietar Craia Nelu, conductor Ana Sava proba A bine
Canto del Valio, ciobanesc german - proprietar & conductor Cristian Borcanescu proba A suficient
IPO II
Ebonito Mediguard, rottweiler, proprietar Ovidu Constanin Pop, conductor Silviu Stan proba A insuficient
Larus, ciobanesc german - proprietar Dana Simionescu, conductor Raluca Asavei proba A suficient
Ute vd Schiffslache, ciobanesc german - proprietar & conductor Sebastian Niculae proba A foarte bine
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #3 on: June 08, 2010, 10:45:32 AM » |
|
Proba B
IPO IRomano Princess, ciobanesc german - proprietar Bogdan Nitescu, conductor Ana Sava proba B suficient Frieda v Wolfsblut, ciobanesc german - proprietar & conductor Sebastian Niculae proba B suficient prezentare la arbitru Romano Princess si Frieda v Wolfsblutprezentare la arbitru Dax de Adolf si Canto del ValioDax de Adolf, ciobanesc german - proprietar Craia Nelu, conductor Ana Sava proba B suficient Canto del Valio, ciobanesc german - proprietar & conductor Cristian Borcanescu proba B insuficient prezentare la arbitru Ebonito Mediguard si Ute vd SchiffslacheEbonito Mediguard, rottweiler, proprietar Ovidu Constanin Pop, conductor Silviu Stan proba B suficient Larus, ciobanesc german - proprietar Dana Simionescu, conductor Raluca Asavei proba B suficient Ute vd Schiffslache, ciobanesc german - proprietar & conductor Sebastian Niculae proba B suficient 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #4 on: June 08, 2010, 11:59:00 AM » |
|
Proba C
IPO I
Romano Princess, ciobanesc german - proprietar Bogdan Nitescu, conductor Ana Sava proba C suficient
Frieda v Wolfsblut, ciobanesc german - proprietar & conductor Sebastian Niculae proba C foarte bine
Dax de Adolf, ciobanesc german - proprietar Craia Nelu, conductor Ana Sava proba C suficient
Canto del Valio, ciobanesc german - proprietar & conductor Cristian Borcanescu proba C proba oprita de arbitru
Ebonito Mediguard, rottweiler, proprietar Ovidu Constanin Pop, conductor Silviu Stan proba C suficient
Larus, ciobanesc german - proprietar Dana Simionescu, conductor Raluca Asavei proba C suficient
Ute vd Schiffslache, ciobanesc german - proprietar & conductor Sebastian Niculae proba C foarte bine
Raluca si Larus
Sebi si Ute
Ana si Duxi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #5 on: June 08, 2010, 06:08:15 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #6 on: June 09, 2010, 01:22:36 PM » |
|
EXAMEN de Lucru cu arbitru SV ! Martin Luther King si-a inceput unul dintre celebrele sale discursuri cu memorabila expresie “I have a dream” . In acel discurs MLKing si-a prezentat sub forma povestirii unui vis dorinta sa cea mai arzatoare. De foarte mult timp cei ce au “dat viata” CNCG-ului isi doreau, aidoma lui Martin Luther King , ca in cadrul clubului din Romania sa se intample toate aidoma ca in tara mama….Germania. Acesta a fost si motivul pentru care, de la inceput, statutul si celelalte regulamente au fost intocmite aproape identic cu cele corespondente din SV. La inceput se putea respecta doar foarte putin din “statutul CNCG” dar odata cu trecerea timpului am inceput sa respectam din ce in ce mai multe prevederi. “Examenul de lucru cu arbitru SV organizat in Romania si recunoscut de SV” era o astfel de baliza! Prin entuziasmul si munca unei echipe tinere am reusit sa realizam si acest deziderat pt. prima data in Romania. Pentru toata aceasta implicare in “bifarea a inca unui element dorit” tin sa multumesc intregii echipe de organizare si firmei Ringstar. Daca ar fi sa evidentiez pe cineva (situatie ingrata….pt. ca de fapt TOTI S-AU IMPLICAT 110%) as aminti de Brandusa (Gheorghiu)…..care, pe teren, a fost “maresalul” de care echipa de organizare, concurentii si spectatorii aveau nevoie. Pe urma trebuie sa o amintesc pe Iulia (Leca)….care in tot ceea ce insemna “hartii” (atat de importante) a fost “magna mater” a tuturor. “Razvan” (Nicolescu) nu mai este doar un nume, ci este deja o notiune in sine pt. “pasiune” si asta “se vede” prin fiecare poza a lui. La sfarsit…..dar nu “in cele din urma” este musai sa discutam despre Robert (Caraman) si intreaga echipa ce roieste in jurul sau. Prin “felul lor” relaxat, profesionist, deschis si prietenesc…..ei au realizat pana acum cel mai bun PR pentru CNCG/dresaj/miscare chinologica din Romania (in opinia mea) in fata unui arbitru strain. Arbitru care mi-a spus de mai multe ori cat de bine s-a simtit si cat a apreciat ca l-am facut sa se simta ca face parte dintre noi! Nu trebuie sa uitam de “infractorii” nostrii care au “prestat” din nou la un nivel ce depaseste granitele Romaniei. Le multumesc in special pentru stradania lor ca “orice caine sa aiba cele mai bune sanse pt. reusita”. In gluma: Luci (Sava) si Mitica (Moldovan....venit tocmai din Turcia ca sa ne ajute) sunt printre foarte putinii infractori care aduc cinste Romaniei peste hotare. Arbitrul dl. Bruno Kastelic a fost exigent dar corect cu fiecare participant……si daca pt. unii rezultatul nu a fost tocmai cel asteptat de ei (fapt pt. care imi pare rau)…….atunci trebuie sa caute vinovatul numai in oglinda! Sa nu uitam de delegatul AChR , dl. Csiby Karoly, un drag dar exigent colaborator al tuturor celor pasionati de dresaj din Romania. Dragilor……VA MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE ATI PARTICIPAT LA ACEASTA MANIFESTATIE si prin aceasta ne-ati dat ocazia ca de acum in acolo, atunci cand vorbim despre „examene de munca cu arbitri SV”….sa exclamam (asemanator dar diferit fata de ML King): In loc de ”I have a dream” …………….”I had a dream!”……..pt. ca el s-a realizat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #7 on: June 10, 2010, 11:52:20 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|