Forum ciobanesc german
October 02, 2017, 03:05:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie la Intoxicatii si Otraviri  (Read 42895 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #15 on: July 02, 2009, 09:23:53 AM »

ce articol lung ....

si cam ambiguu:

Ce sa faci cind vezi un animal otravit ?In toate cazurile trebuie sa actionezi repede.     Trebuie sa consultati un veterinar . Daca e posibil, aduce-ti cu dvs. ambalajul otravii ca sa faciliteze diagnosticul. In alte cazuri [CARE OR FI ALEA?],e bine sa produceti voma cainelui. La caini si pisici merge sa bea apa sarata.

ca apoi sa te confuzeze cu totul:

Daca s-a intamplat ca puiul tau sa fi ingerat vreo solutie periculoasa, in nici un caz nu trebuie sa ii dai sa bea ceva.
Nici apa, nici lapte si nici nu incerca sa il faci pe caine sa vomite.

Ar fi interesat de aflat care e pana la urma adevarul:
In ce cazuri se recomanda inducerea vomatului dand cainelui apa sarata?
In ce cazuri vomatul e contraindicat?

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #16 on: July 03, 2009, 05:11:26 PM »

in functie de tipul substantei ingerate e bine sau nu sa se produca voma (zicea in text undeva despre substante corozive), de asemenea exista anumite substante care se absorb mult mai usor si repede in amestec cu laptele (si/sau alte lichide). In principiu e foarte bine cand cainele elimina toxicul prin voma.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Lupul
Newbie
*

« Reply #17 on: November 02, 2009, 08:14:02 PM »

Buna seara.Sunt nou venit pe forum si as dori putin ajutor ,am avut o problema cu sobolanii si am facut dezinsectie ajungind intr-un mic loc din gradina unde sobolanii au facut un cuib.Problema este ca nu stiu in cit timp otrava dispare din sol sau ce sa fac sa o elimin .Nu pot sa imi iau un pui de Ciobanesc German pe care ii iubesc foarte mult pina nu gasesc o rezolvare.Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.Multumesc
Ariana
Administrator

« Reply #18 on: November 02, 2009, 08:17:06 PM »

trebuie sa stim substanta care intra in componenta otravii si asa poate reusim sa aflam mai multe.

medic veterinar
Lupul
Newbie
*

« Reply #19 on: November 03, 2009, 11:16:13 PM »

Buna seara.Nu am reusit sa aflu ce fel de otrava a fost dar o sa indepartez acea portiune de pamint unde a fost pusa otrava si voi stropi si cu otet(am inteles ca poate neutraliza otrava).Daca stiti alte solutii va ramin recunoscator.Multumesc
IC1337
Jr. Member
**

Thara

« Reply #20 on: June 10, 2011, 03:58:15 PM »

cainele meu sta foarte mult timp pe langa un cires din curte si din el cad foarte multe cirese, exista riscul sa pateasca ceva daca le mananca dupa jos?

...we are the creators of our own reality, we are the ones to weave the threads that make the fabric of our own reality, what's possible or what's not;

...respect man, there is no substitute for that. so far i believe in culture and behaiviorism;
Ariana
Administrator

« Reply #21 on: June 10, 2011, 04:01:54 PM »

daca le mananca  de pe jos nu are ce sa pateasca...mai rau ar fi daca s-ar sui in pom dupa ele.  Cheesy

medic veterinar
IC1337
Jr. Member
**

Thara

« Reply #22 on: June 10, 2011, 04:03:51 PM »

haha, multumesc, m-am linistit.

...we are the creators of our own reality, we are the ones to weave the threads that make the fabric of our own reality, what's possible or what's not;

...respect man, there is no substitute for that. so far i believe in culture and behaiviorism;
allias007
Newbie
*

« Reply #23 on: August 07, 2011, 11:20:30 AM »

Scuze , ciresele sunt deosebit de periculoase la ciini.Daca maninca multe se baloneaza .Poate avea multe probleme.
CG_Lady
Newbie
*

« Reply #24 on: August 07, 2011, 01:40:45 PM »

Eu am un cires mare in gradina si cainii mei au mancat din plin fiindca erau foarte multe.Samburii sunt periculosi in cantitati foarte mari si asta numai daca ii sparg(putin probabil),iar ciresele in sine nu provoaca decat un scaun moale.Nu as spune ca sunt deosebit de periculoase.La fel au procedat si cu caisele,prunele,merele si nucile si n-au patit nimic.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: