Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:07:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: probleme grave cu ochiul  (Read 668 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
deluxa
Newbie
*

« on: June 21, 2010, 12:07:38 AM »

Buna.. am si eu un CG are 4 ani si in fiecare an vara de obicei are probleme cu un ochi...i se umfla foarte  mult de marimea unei nuci si ii iese albeata aproape afara din ochi...in fiecare an l-am tratat i se desumfla dupa kanamicina ser si alte sute de pastile injectii si picaturi apoi revine anul urmator parca din ce in ce mai mare...anul trecut chiar a ramas cu o pata alba pe ochi care se vedea in soare si cu ochiul mai deschis decat celalalt...cand il strig se intoarce cu tot corpul si cu capul intr-o parte si sigur il doare ...doctorii zic ca e conjunctivita..dar asta nu dispare dupa atata tratament? ieri  nu avea nimic si azi dimineata i se umflase foarte mult ochiul...m-am mai uitat la poze pe forum dar  nu am gasit ceva asemanator ...maine am sa pun o poza sa-mi spune-ti daca ati mai vazut asa ceva..il mai duc la baie vara si poate si din cauza apei ? sau poate ca merg cu masina cu geamul deschis si el sta cu capul afara si-l  trage curentul?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof