Forum ciobanesc german
January 17, 2013, 10:54:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Ne-am privit 5 secunde in ochi si n-am dormit toata noaptea.Sau..o mare dragoste  (Read 5143 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ares alsacian
Newbie
*

« on: June 24, 2010, 06:46:52 AM »

Salutare tuturor.Ma indreptam spre casa fiind la volanul masinii mele mergand f incet pe strada ca sa nu fac praf.
La un moment dat dintr-o curte aud un scancet f slab,intorc capu si fixez ochii unui puiut de cg...

Nu am putut dormi in noaptea aia si a doua zi am luat bani in buzunar prezentandu-ma la poarta "stapanului".Ne cunoastem din vedere.Stiu ce-i poate pielea...

A vrut 200 lei pe catel.

Cand m-am apropiat de cotet mai bine, am inlemnit sustinut fiind si de sotia "stapanului" care imi spunea:

"Il bate rau de tot cu picioarele,bine ca la-ti luat"
"Acum cateva zile a vrut sa-l muste pentru ca era beat si il strangea de gat sa vorbeasca cu el"
"Stiti...noi o ducem cam rau..."
Intreb de vaccinuri,varsta,alimentatie,comportament...

Raspunsul a fost: "Nuuuuuu. Nu stiu.  NUuuu... Ciorba doar. NU stiu, ca sotul meu nu se ocupa de el,l-a pus in lant la 2 luni si acolo a ramas."

Am luat puiutul si am plecat fericit.

Sa mai descriu conditiile in care statea ? Intr-o cusca fara fund si cu pamant pe jos? Sa mai spun cum aratau vasele pentru mancare si apa ? Mai bine NU...Si totusi..doar atat mai spun...Are o rana la gat de la lantul care era atat de strans incat cand respira haraia.Nu puteai sa bagi o scobitoare.Nenorocit de om...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ce am descoperit la ARES (este un luptator pentru viata lui si merita acest nume) ?Este maltratat pshihic.Fizic nu prea vad eu nimic...poate dor faptul ca este subnutrit.

Fuge de mine.Cand ii pun mancare nu mananca pana nu plec de langa el cam 5-8 m.Nu suporta lesa(zgarda) si nu merge cu mine la plimbare.Nu se bucura dand din coada.Nu maraie, nu scanceste,nu latra.Nu stie ce inseamna iarba si libertatea.

Ma uit in ochii lui si inteleg totul...

Cu ce m-a uimit ARES ...

Cand vin cu masina adulmeca urmele lung...
Are un miros extraordinar.
Are un auz fantastic.Aude un plescait usor de limba de la cca 25 de m.
Cand se uita in ochii mei parca imi dau seama instantaneu ce vrea...
Este f f curajos.Are vecinul de langa mine o cateluse care il latra rau pe ARES cand se vad la gard, dar lui nu-i pasa se posteaza in fata ei si o infrunta tacut cu capul putin dat pe spate si pieptu inainte...O sa radeti de mine...

-----------------------------------------------------------------------------
V-as ruga sa-mi spuneti ce varsta credeti ca are,si daca doar datorita etapelor de crestere este lung si cu picioarele putin scurte.

Va multumesc.
Ma duc la ARES...

* DSC00416.jpg (175.22 KB, 640x512 - viewed 273 times.)

* DSC00427.jpg (157.17 KB, 640x512 - viewed 394 times.)

* DSC00428.jpg (172.13 KB, 640x512 - viewed 319 times.)

* DSC00430.jpg (132.26 KB, 640x512 - viewed 286 times.)

* DSC00433.jpg (160.65 KB, 640x512 - viewed 280 times.)

* DSC00434.jpg (163.64 KB, 640x512 - viewed 268 times.)

Sa nu-l urasti ! El nu stie ca nu e perfect.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #1 on: June 24, 2010, 07:38:04 AM »

V-as ruga sa-mi spuneti ce varsta credeti ca are,si daca doar datorita etapelor de crestere este lung si cu picioarele putin scurte.

Originea lui nu e "controlata", asadar nu putem sti cum va arata ca si adult si care sunt etapele cresterii.

Felicitari pentru hotararea de a-l salva, multa rabdare cu el! 

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
salvanim
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #2 on: June 24, 2010, 08:43:28 AM »

In poza 2 pare un pic s-o fi luat inainte cu lungimea in detrimentul inaltimii mai ales pe fata. Are labutele albe?

In rest nu prea conteaza, e un suflet salvat care sigur va fi mai recunoscator decat un "pedigree-ist" rasfatat Smiley

Are dintii schimbati? Ca asa pare. Daca da, nu cred ca va creste prea mult...

Rico Stress
ares alsacian
Newbie
*

« Reply #3 on: June 24, 2010, 09:37:05 AM »

Nu are alb decat pe piept o pata de 1 cm si in varful cozii f putin.Labutele sunt ff groase si auriu inchis(ma rog...maro deschis...)
Are dintii schimbati si ff albi...Dantura perfecta dupa aprecierea mea.
Este mult mai frumos in realitate.Nu pot sa-i fac poze "la pozitie" pentru ca nu sta.Nici nu vreau deocamdata.Nu vreau sa-l stresez cu nimic.Toate pozele sunt"furate" Wink
Nu vreau decat sa-l vad fericit...Sa se bucure...

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #4 on: June 24, 2010, 09:44:35 AM »

Catelul acesta o sa-ti fie credincios pana la moarte!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
crazywind
Newbie
*

« Reply #5 on: June 24, 2010, 10:14:23 AM »

Are dintii schimbati, deci a trecut de 4 luni.
Dupa cum sta pe picioare, are nevoie de calciu si vit D...atentie la rahitism!
In rest... e frumos si in mod sigur veti primi recunostinta maxima din partea lui.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #6 on: June 24, 2010, 10:26:27 AM »

A vrut 200 lei pe catel.

Pacat ca isi va procura cu aceeasi usurinta altul, tinut in aceleasi conditii.

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Thara
Hero Member

« Reply #7 on: June 24, 2010, 01:03:51 PM »

Sincere felicitari pentru gest! 
Totusi mai exista si oameni cu suflet mare! Sa va traiasca Ares! Si cu siguranta va fi credincios si recunoscator toata viata lui pentru ca l-ati luat de acolo!
Incet si cu multa rabdare, sunt convinsa ca va invata sa aiba incredere in voi. Este uimitor cum aceste animale, unele maltratate si distruse psihic si fizic de catre oameni, reusesc sa mai acorde o a doua sansa!

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
merlin
Sr. Member

Bruno - Silvestris Jimmy

« Reply #8 on: June 24, 2010, 01:23:43 PM »

Sa va traiasca sanatos si felicitari pentru gest !

Properly trained, a man can be dog's best friend.
cristimate
Sr. Member

« Reply #9 on: June 24, 2010, 02:04:43 PM »

du-te la vet pentru crestere; iti va recomanda el ceva... sigur
si totusi, eu (desi ariana ma va contrazice) as zice sa faci 4 chestii (ca sa-i acelerezi cresterea) pe care eu le-am vazut la puiul meu (au functionat si la mine si alti 2 prieteni cu CG de varste similare) si care au fost recomandate de vet-ul meu:
1. CA petphos grand chien: cred ca jumate dim , jumate de pastile seara; scrie pe cutie exact la cate kg ii dai o pastila pe zi, timp de 10 zile urmate de 10 zile pauza, si tot asa - o cutie de 100 pastile e vreo 150 ron parca
2. aplazyl : 1/zi - serii de cate 15 zile urmate de 15 zile pauze - scumpe tare dar bune
3. vitamine VMP 1 zi, 10 zile (alea in care nu-i dai Calciul Petphos) si apoi 10 zile pauza
4. O data la 1-2 luni o injectie cu A-D3 pentru fixare calciu.
+ mancarica de la punga gen Rpyal Canin, Acana...

Nu garantez ca ceea ce spun eu este cea mai buna solutie dar de ex la mine a functionat pana acum. nu sunt un expert in domeniu, chiar daca vezi am ceva probleme cu puiul acum ca a avut un accident dar eu + inca 2 prieteni am facut asta (unul e si pe aici pe forum) si am fost f. multumiti. Costa cam scump tratamentul da e unul "shoc" as putea zice care n-are de ce sa-i faca rau...
Thara
Hero Member

« Reply #10 on: June 24, 2010, 02:47:00 PM »

Undecided  Undecided  Undecided

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #11 on: June 24, 2010, 06:54:14 PM »

si totusi, eu (desi ariana ma va contrazice)
LOL
te contrazic in functie de individ. Acesta in mod sigur are nevoie de un impuls. Sunt multe de discutat pe marginea subiectului dar acum nu pot.
Felicitari pt. catel!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu

« Reply #12 on: June 24, 2010, 11:26:21 PM »

un gest deosebit! Felicitari 

"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« Reply #13 on: June 25, 2010, 01:14:06 AM »

mai sunt si OAMENI pe langa noi nu  doar  nepasare si  delasare... Sincere felictari va admir!

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
ares alsacian
Newbie
*

« Reply #14 on: June 25, 2010, 09:33:34 AM »

Va multumesc din suflet pentru felicitari dar eu sunt mai putin important.
Ares este important...echilibrul lui pshihic...alimentatia si dezvoltarea.

Apropos...

Aseara a latrat prima oara...Un latrat gros ,inconfundabil...
Dormeam...Am sarit din pat ca ars dandu-mi seama instantaneu ca Ares latra.O broscuta era in castronul lui cu mancarica.
Cand plec cu masina(mi-a spus sotia) Ares miroase locul unde m-am urcat in masina si scanceste.
Astazi pe la 9,30 a venit un vecin sa-mi arate mostre de zgarzi si genuri de padoc(maine ii fac padoc) si l-a latrat de cateva ori dar numai cand era mai departe 1-2 metri de noi.Cand era langa noi nu-l latra dar nu si-a luat ochii de pe noi tot timpul cat a fost vecinul...Dupa aia s-a dus la locul de odihna preferat.Astazi vine si veterinaul pentru evaluare si tratament,alimentatie(recomandari)

Incet incet pare sa-si revina...

Dupa ce il vede veterinarul va spun ce si cum.

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof