Salutare tuturor.Ma indreptam spre casa fiind la volanul masinii mele mergand f incet pe strada ca sa nu fac praf.
La un moment dat dintr-o curte aud un scancet f slab,intorc capu si fixez ochii unui puiut de cg...
Nu am putut dormi in noaptea aia si a doua zi am luat bani in buzunar prezentandu-ma la poarta "stapanului".Ne cunoastem din vedere.Stiu ce-i poate pielea...
A vrut 200 lei pe catel.
Cand m-am apropiat de cotet mai bine, am inlemnit sustinut fiind si de sotia "stapanului" care imi spunea:
"Il bate rau de tot cu picioarele,bine ca la-ti luat"
"Acum cateva zile a vrut sa-l muste pentru ca era beat si il strangea de gat sa vorbeasca cu el"
"Stiti...noi o ducem cam rau..."
Intreb de vaccinuri,varsta,alimentatie,comportament...
Raspunsul a fost: "Nuuuuuu. Nu stiu. NUuuu... Ciorba doar. NU stiu, ca sotul meu nu se ocupa de el,l-a pus in lant la 2 luni si acolo a ramas."
Am luat puiutul si am plecat fericit.
Sa mai descriu conditiile in care statea ? Intr-o cusca fara fund si cu pamant pe jos? Sa mai spun cum aratau vasele pentru mancare si apa ? Mai bine NU...Si totusi..doar atat mai spun...Are o rana la gat de la lantul care era atat de strans incat cand respira haraia.Nu puteai sa bagi o scobitoare.Nenorocit de om...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce am descoperit la ARES

(este un luptator pentru viata lui si merita acest nume) ?Este maltratat pshihic.Fizic nu prea vad eu nimic...poate dor faptul ca este subnutrit.
Fuge de mine.Cand ii pun mancare nu mananca pana nu plec de langa el cam 5-8 m.Nu suporta lesa(zgarda) si nu merge cu mine la plimbare.Nu se bucura dand din coada.Nu maraie, nu scanceste,nu latra.Nu stie ce inseamna iarba si libertatea.
Ma uit in ochii lui si inteleg totul...
Cu ce m-a uimit ARES

...
Cand vin cu masina adulmeca urmele lung...
Are un miros extraordinar.
Are un auz fantastic.Aude un plescait usor de limba de la cca 25 de m.
Cand se uita in ochii mei parca imi dau seama instantaneu ce vrea...
Este f f curajos.Are vecinul de langa mine o cateluse care il latra rau pe ARES cand se vad la gard, dar lui nu-i pasa se posteaza in fata ei si o infrunta tacut cu capul putin dat pe spate si pieptu inainte...O sa radeti de mine...
-----------------------------------------------------------------------------
V-as ruga sa-mi spuneti ce varsta credeti ca are,si daca doar datorita etapelor de crestere este lung si cu picioarele putin scurte.
Va multumesc.
Ma duc la ARES...