Forum ciobanesc german
October 16, 2016, 04:15:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: sfaturi desper casa si amenajarea ei  (Read 659 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« on: June 26, 2010, 06:32:12 PM »

Va rog mult daca puteti si  vreti sa ma sfatuiti in legatura cu o mansarda.Stau intr-un ,,bloc `` cu doua familii eu locuind la etaj  si doresc sa construiesc o mansarda in podul casei deoarece  am doar doua camere  si nu prea incapem  , mai ales ca de sarbatori sau in alte  inprejurari se umple casa si suntem nevoiti sa dormim care pe unde... ( majoritatea pe jos ). Am podul destul de mare si eu zic ca ar merge lejer doua camere acolo sus. Accesul in pod se face din terasa unde m-am gandit sa pun o scara interioara in forma de spirala pt a urca- cobora usor si repede sus jos si invers. Acum dilema mea e urmatoarea nu  prea am un plan bine stabilit in ceeace priveste  modul in care sa o construiesc . Am nevoie la mansarda de: un dormitor  unde sa imi intre un pat  un tv si  o comoda cu pc-ul   . iar in partea cealalta  am nevoie de o camera de zi  : cu o masa  doua fotolii  o comoda pt plasma tv si eventual sa mut pc -ul din dormitor sa nu fie prea incarcat. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu  orice poza sau sfat toate sunt binevenite . Poate aveti si voi acasa asa ceva si ma puteti indruma cu poze idei  etc
   Va multumesc mult si  astept ideile voastre  Wink

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: