Va rog mult daca puteti si vreti sa ma sfatuiti in legatura cu o mansarda.Stau intr-un ,,bloc `` cu doua familii eu locuind la etaj si doresc sa construiesc o mansarda in podul casei deoarece am doar doua camere si nu prea incapem , mai ales ca de sarbatori sau in alte inprejurari se umple casa si suntem nevoiti sa dormim care pe unde... ( majoritatea pe jos ). Am podul destul de mare si eu zic ca ar merge lejer doua camere acolo sus. Accesul in pod se face din terasa unde m-am gandit sa pun o scara interioara in forma de spirala pt a urca- cobora usor si repede sus jos si invers. Acum dilema mea e urmatoarea nu prea am un plan bine stabilit in ceeace priveste modul in care sa o construiesc . Am nevoie la mansarda de: un dormitor unde sa imi intre un pat un tv si o comoda cu pc-ul . iar in partea cealalta am nevoie de o camera de zi : cu o masa doua fotolii o comoda pt plasma tv si eventual sa mut pc -ul din dormitor sa nu fie prea incarcat. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu orice poza sau sfat toate sunt binevenite . Poate aveti si voi acasa asa ceva si ma puteti indruma cu poze idei etc
Va multumesc mult si astept ideile voastre