Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:34:58 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Varsta potrivita pt baie
baie - 0 (0%)
BAIE - 0 (0%)
Total Voters: 0

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: VARSTA PT BAIE  (Read 1517 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sorina
Hero Member

Bellezza

« on: July 14, 2010, 08:06:11 PM »

La ce varsta pot sa-i fac baie? Huh Acum a facut 2 luni(baie adica cu sampon pt catei)pot sa-i fac in timpul schemei de vaccin sau neaparat dupa ce termin vaccinurile? si dupa baie daca ii intra apa in urechi trebuie sa o sterg cu o carpa sau cu betisoare?

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
Punch
Jr. Member
**

White Shepherd

« Reply #1 on: July 15, 2010, 09:00:01 AM »

Eu i-am facut baie din prima zi cand l-am luat, dar avea aproape 3 luni. Eu zic ca poti sa ii faci baie deja dar cu sampon special pentru caini, de preferinta hypoallergenic si fara miros ca nu stii cum reactioneaza pielea lui inca. Apa sa nu fie nici rece nici calda, trebuie sa fie la temperatura camerei. Apoi il stergi cu multe prosoape eu folosesc 3-4prosoape si ii frec blana pana cand i se usuca ca al meu nu suporta uscatorul de par.Trebuie sa ai grija cu urechile nu ii pune dusul in urechi direct, spala-i urechile cu mana si sterge-le foarte bine inauntru cu un tampon de vata(eu folosesc tampoane de vata pentru demachiat). Si ochii sunt importanti, nu ii pune sampon pe fata, doar ii dai cu mana cu apa pe fata, dar pentru fata si ochi eu folosesc apa termala, e un spray cu apa termala, de ex folosesc de la Vichy sau Avene si ii dau si lui pe fata cu apa aia si ii sterg si ochii.
petshop4you
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #2 on: July 22, 2010, 04:15:53 PM »

mersi mult

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
alexandrucujba
Newbie
*

« Reply #3 on: March 05, 2012, 10:37:52 AM »

nu e bine sa dai apa in ureci chind ii faci bae
Madalina Fligler
Newbie
*

« Reply #4 on: August 20, 2012, 11:58:46 AM »

Foarte multe persoane spun:'Nu faceti baie pana nu terminati vaccinurile'
 ideea de fapt este ca pana nu termina vaccinurile este foarte important sa nu raceasca, normal ca daca este super''imputit'' plin de caca pisu cand il aduceti acasa trebuie sa ii faceti o baita dar...mare grija sa nu raceasaca, mai ales ca ei stau pe jos unde unde uneori este curent, o gresie, un ciment.
Personal nu sunt adepta bailor(cu sampon si tot tacamul-daca sta la bloc normal ca punem dusul pe labutele pline de noroi cand venim de afara) foarte dese la animale (2-3 pe an ajung)- consider ca o hrana corespunzatoare si o periere adecvata sunt suficiente.
Pentru a nu va chinuii foarte tare sa stergeti apa, din urechi, dupa baie puteti sa puneti in ele, inainte de baie vata.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof