bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #15 on: July 20, 2010, 09:29:05 PM » |
|
.... ce autoritate mai are minunatul SV daca membrii sai importanti se preteaza la asa ceva
Aceeasi pe care o are de multa vreme. Aceea care serveste intereselor de grup.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #16 on: July 20, 2010, 09:30:46 PM » |
|
poate imi spui tu ultimele realitati...  daca esti putin pe faza le afli din prima postare din topic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ham
|
 |
« Reply #17 on: July 20, 2010, 09:37:21 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #18 on: July 20, 2010, 09:39:55 PM » |
|
de la un prieten de pe forum care nu doreste sa fie implicat am aflat asa (daca el ma induce in eroare, atunci va induc si eu si imi cer scuze):
s-a facut selectia la unu-doi (nespecificat) caini de catre niste arbitri SV faca ca patrupedele sa fie prezente la selectie... cam aiurea dar problema e asa: - cati dintre caiinii lor or fi luat selectia pe bune - in care arbitrii sa mai crezi si ce autoritate mai are minunatul SV daca membrii sai importanti se preteaza la asa ceva
"io" daca as fi membru in club as dori sa fie exclusi pe viata ambele parti slabe ale "problelei" - cu masuri din astea usurele nu facem pui de valoare...
Ceea ce afirmi aici este foarte grav deoarece inteleg ca arbitrii SV pot fi mituiti! In cazul acesta, m-ar interesa sa stiu cum se intampla lucrul acesta concret, cred ca ar fi un super caz de presa mai ales in Germania unde CG este sport national! In ceea ce priveste "auzitul de la un prieten", si eu am auzit ca administratia George Bush ar fi implicata in atentatele de la World Trade Center. Ba mai mult, s-au facut si ceva documentare pe tema asta. Ce ar fi sa fie adevarat...?
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru A.R.C.G!
|
|
|
|
cristimate
|
 |
« Reply #19 on: July 20, 2010, 09:55:02 PM » |
|
ei, asa am zis si eu, minuneaza-te ca mi-a confirmat cineva apropiat de fenomenul CG; eu sunt doar un observator si admirator al acestei rase; daca nu ma crezi suna maiine la CNCG national sa-ti confirme... si sa ne spui tu daca e adevarat?
daca te uiti la rasa anilor 1940-50 si la cela 2010 o sa vezi diferente majore, si singura explicatie pe care am primit-o a fost ca banul si interesul sporit pt aceasta rasa au "corupt"/stricat acesta rasa
tu cand vorbesti de ban si coruptie, te gandesti ca talpasul o face? intotdeuana coruptia se face la cel mai inalt nivel, pestele de la cap se impute... deci nu te minuna ca cei "de sus" pun "botu la cascaval" ca asa se intampla in acest minunat domeniu, coruptia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #20 on: July 20, 2010, 09:56:14 PM » |
|
In ceea ce priveste "auzitul de la un prieten", si eu am auzit ca administratia George Bush ar fi implicata in atentatele de la World Trade Center. Ba mai mult, s-au facut si ceva documentare pe tema asta. Ce ar fi sa fie adevarat...?
Aici nu este vorba de nici un zvon si nici nu vorbim despre raspandacii clasici care nu au treaba si mai inventeaza cate ceva. Daca cei in cunostinta de cauza nu spun nimic, ce poti sa faci,... se pare ca numai atunci cand se petrec chestiuni placute stiu sa se tot felicite intre ei. Cine stie si cei implicati cate felicitari cu floricele or fi primit pentru rezultatele obtinute. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #21 on: July 20, 2010, 10:21:27 PM » |
|
Daca este totul adevarat, explicati-mi cum se mituieste un arbitru SV. Competitia in cauza a fost arbitrata de un arbitru SV! Asta de fapt este esenta problemei si cea mai grava chestiune dintre toate. Daca se dovesteste ca acest lucru este adevarat, atunci chiar avem probleme serioase, nu numai noi in Romania ci si toti crescatorii din Germania.
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru A.R.C.G!
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #22 on: July 20, 2010, 10:41:40 PM » |
|
ca sa nu mai iasa alte discutii o sa va spun pe scurt despre ce este vorba.adevarul este ca nu trebuie sa ascundem gunoiul sub pres fiindca nu facem decat sa stimulam atitudinea necinstita a unor indivizi care incearca sa se impuna in miscarea de ciobanesc german prin falsuri si furaciuni. mai precis. in data de 11 iulie 2009 la Constanta se organizeaza examen de selectie cu arbitru S.V. pe teren s-au prezentat 3(trei ) caini dar in fapt pe lista catre S.V. au fost trecuti 14 caini.o parte din ei erau ai unor crescatori din Germania si o parte ai unor crescatori din Romania(constanta). adica la S.V a ajuns lista precum ca au dat si luat selectia 14 caini cand de fapt au dat si luat doar 3. raportul de arbitraj nu a fost niciodata trimis catre conducerea C.N.C.G. A fost trimis direct la S.V. de fapt acest lucru a fost facut in mod intentionat pentru a nu se afla numarul cainilor care au ,,promovat'' exigentul examen de selectie. pana la urma s-a aflat despre acest lucru si a fost sesizata Comisia de Disciplina. in data de 11 iul 2010 se intruneste la Sibiu Comisia de Disciplina impreuna cu membrii Comitetului de Conducere al CNCG si in baza probelor administrate se stabilesc sanctiuni fata de persoanele implicate. Unii au fost exclusi definitiv ,altii temporar.deocamdata nu dau nume.astept sa se mai,, incalzeasca ''subiectul. in 2007 a mai fost un examen de selectie ,,de bascalie'' tot cu arbitru german tot la Constanta..avem filmarile .care vor aparea.pana atunci astept si alte postari.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cristimate
|
 |
« Reply #23 on: July 20, 2010, 10:42:20 PM » |
|
raspunsul e simplu: cu bani; tu ce mituiesti functionarul de la adm financiara? cu nasturi?
sincer habar n-am dar sigur la mijloc se afla o suma de bani care a schimbat intr-un moment dat propietarul si pentru care acel arbitru ar face ceva. banii nu trebuie dati atunci, poate s-au dat la achizita cainilor de ex... au defecte, s-au achizitionat pe o suma modica si li s-a promis ca trec ei selectia mai usor... metodele conteaza? vrei si tu sa inveti cum sa face?
cine stie sa ne explice si noua daca cat de cat... as prefera chiar cel care a descoperit si amendat acest comporatment, dl Bogdan Nitescu , seful CNCG , bravo lui ca a luat atitudine!
update: uite ca a aparut si ce s-a intamplat !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #24 on: July 20, 2010, 10:47:54 PM » |
|
Daca este totul adevarat, explicati-mi cum se mituieste un arbitru SV. Competitia in cauza a fost arbitrata de un arbitru SV! Asta de fapt este estenta problemei si cea mai grava chestiune dintre toate. Daca se dovesteste ca acest lucru este adevarat, atunci chiar avem probleme serioase, nu numai noi in Romania ci si toti crescatorii din Germania.
DACA este adevarat sau nu, singurii care pot clarifica problema sunt cei care au si aplicat sanctiunea in concret...pentru ca sanctiunea respectiva , DACA a fost aplicata, se bazeaza pe ceva anume...corect? daca sunt sau nu visator asta timpul o sa o lamureasca...macar am pus problema in public, iar daca este cineva mai competent sa o rezolve atunci sa intervina si sa lamureasca ce si cum personal sper sa nu fie adevarat...sa fi fost eu mintit cu nerusinare...caz in care imi cer iertare apriori fata de persoanele implicate problema e ca se pare ca asa ceva s-a mai intamplat...acum ceva timp in urma , parca a mai fost "prins" cineva cu miscari necurate, si a renuntat la caini si a emigrat in Canada la fel, nu am vazut nimic facut public later edit: uite ca incep sa apara si date exacte, acum am vazut postarea lui dux foarte multa dreptate are....daca ne ascundem dupa deget si ne facem ca nu vedem si nu auzim , nu o sa ajungem prea departe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #25 on: July 20, 2010, 10:58:24 PM » |
|
analizeaza acum HAM , sa vad tu la ce concluzie ajungi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #26 on: July 20, 2010, 11:04:16 PM » |
|
Corect ce spui, dar "dux" mai vporbeste si despre niste intamplari asemanatoarepetrecute si in anul 2007. Deci ce concluzie se poate trage, decat ca asta a devenit practica obisnuita nu o exceptie. De aceea nu-mi fac prea multe visuri. Cei care vor face prea multe valuri vor fi usor, usor, indepartati. Exact asa s-a intamplat si la nivel mondial, deci nu prea avem de ce sa speram ca tocmai din Romania  va incepe curatenia in lumea CG.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ham
|
 |
« Reply #27 on: July 20, 2010, 11:17:01 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #28 on: July 20, 2010, 11:23:12 PM » |
|
informeaza-te si-apoi posteaza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #29 on: July 20, 2010, 11:27:15 PM » |
|
nu stiu cine a deschis acest subiect dar sper sa nu se refere la expozitia si selctia ce urmeaza sa aibe loc la Constanta. noua cnducere a clubului zonal si comitetul de organizare va promite o expo si selctie fara nici cea mai vaga urma de aranjamentca sa nu mai aplecati urechea pe la zvonaci va invit sa participati personal cu sau fara ciine ca sa va puteti convinge si speram ca o sa va schimbati parerea despre Constanta. va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|