myl03
Newbie
|
 |
« on: July 25, 2010, 09:59:03 AM » |
|
dupa ce l-am vazut abandonat la locul unui accident vreo 4-5 zile la rand mi-am facut curaj l-am adus acasa.Pot spune ca s-a acomodat caci dupa un an e enervant de atasat(se plimba toata ziua dupa mine mai ca ar intra si la wc),foarte vioi cred ca de vreo 2-3 ori a avut picioarele scantite de la alergat(mare greseala sa stai in calea lui cand alearga....vreo saptamana am mers schiop) din pacate nu pot spune ca am veterinari in zona priceputi sau poate nu isi dau interesul caci mai de fiecare data cand vreau ceva apelez la net tare as vrea sa spun ce varsta are dar nu mi-a putut spune nimeni.. si daca era ceva mai agresiv era ok caci latra doar noaptea ziua e foarte pasiv http://picasaweb.google.com/117573509821403193477/Lupul?authkey=Gv1sRgCMuEmtrNpPOmYA#
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #1 on: July 25, 2010, 11:53:35 AM » |
|
Este frumos sa ai grija de el ! Nu pare batran
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
|
myl03
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: July 25, 2010, 11:58:33 AM » |
|
nici eu nu il consider batran caci are o pofta necontenita de joaca aveti idee cum as putea aprecia varsta?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #3 on: July 25, 2010, 12:04:24 PM » |
|
Numai un medic veterinar poate sa te lamureasca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myl03
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: July 25, 2010, 12:06:12 PM » |
|
greu cu ei...nu am nici unul care a putut sa imi spuna doar ca nu e batran ,pe ei ii intereseaza doar banii in ziua de azi si daca nu vand nimic....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #5 on: July 25, 2010, 12:25:16 PM » |
|
Este foarte frumos, sa aveti parte de el! Dupa botul care este deja putin albit, i-as da cam 3-4 ani...dar cum nu toti albesc la fel, n-as putea baga mana in foc.
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
|
myl03
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: July 25, 2010, 12:28:33 PM » |
|
o sa fac cateva poze azi poate apreciaza cineva varsta(stiti cum e mai vine cate cineva te intreaba de el si tu spui ,,nu stiu,, parca nu suna bine)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #7 on: July 25, 2010, 12:41:33 PM » |
|
Varsta exacta nu o va putea spune nimeni, ci doar cu aproximatie...
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
Necro21
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: July 25, 2010, 12:47:49 PM » |
|
Dupa mine cred ca are intre 2 ani si 3 cu siguranta si observ ca a incheiat socoteala cu dezvoltarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myl03
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: July 25, 2010, 04:15:25 PM » |
|
http://picasaweb.google.com/117573509821403193477/Lupu#o fi incheiat socoteala cu dezvoltarea dar mai are mult de invatat.....inca nu salta piciorul decat cand marcheaza teritoriul in rest din picioare sa mai spun ca fuge de toate prin curte iepuri gaini chiar si puii nu spun ca l-am certat dupa ce a halit vreo 2 pui dar sa nu aiba curaj sa treaca pe langa ei parca e prea prea ceva mai mult orgoliu ar trebuisa prinda in rest iti lumineaza ziua
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #10 on: July 25, 2010, 04:50:00 PM » |
|
 -ii sunt "gainari" (denumirea populara). De fapt, cred eu, au un puternic instinct de vanatoare si dovada e Arek al meu care, la nici 4 luni, a prins o vrabie si a omorat-o. De mancat, am observat ca nu a mancat nimic din ea. Poate doar a lins sangele. Nu am fost de fata cand a avut loc "vanatoarea" ca sa stiu exact.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atty
Jr. Member

|
 |
« Reply #11 on: July 25, 2010, 06:26:22 PM » |
|
este foarte frumos cainele. Nici eu nui dau mai mult de 3 ani... De gaini nici al meu nu poate sa se dezvete, dar asta este, legea junglei: cel puternic supravietuieste, parerea mea  Sa iti traiasca mult si sa va bucurati unul de celalat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myl03
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: July 25, 2010, 07:14:15 PM » |
|
cred ca ati inteles gresit..al meu s-a dezvatat de gaini si toate celelalte de prin curte si nu numai ca s-a dezvatat....daca il strig si are o gaina ceva in cale o ocoleste si daca nu o poate ocoli nu vine, uneori mai dau drumul la n iepure prin curte si in tot timpul nu iese din garaj.... inteleg l-am certat dar.......nici chiar asa sper sa isi mai revina nu de alta dar e caraghios ditamai cainele vede un pui de gaina cat vrabia si da inapoi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #13 on: July 25, 2010, 07:28:21 PM » |
|
Aaaa, al tau e "pe invers", nu am inteles noi bine. Scuze. L-o fi batut vreo gaina de se teme asa de ele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #14 on: July 25, 2010, 07:52:40 PM » |
|
Sau primul proprietar poate a aplicat niste corectii mai dure pentru problema gainilor si de acolo i se trage teama
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
|