Forum ciobanesc german
December 17, 2017, 08:01:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: In incercarea de a o lua de la capat.  (Read 2507 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
katia
Newbie
*

Pentru Max.

« on: July 30, 2010, 12:11:58 PM »

Cu toate ca tristetea mea este mare va spun voua tuturor un bun gasit,am ajuns aici intimplator si ma bucur ca exista acest site. Am spus ca tristetea mea este mare..........da pentru. ca pe 13.iulie mi-a murit Max(ciobanescul meu german) care ar fi implinit 7 ani pe 24 august,daca.........un om fara suflet nu mi l-ar fi otravit,de fapt este prea mult spus un om,    pentru. ca nu poate fi catalogat ca om cel care face asa ceva.Inca imi este f. greu sa-mi exprim sentimentele atunci cand ma gandesc la el.Max a devenit membru al familiei mele din dorinta mea de a ma simti in siguranta,     dar sa incep cu inceputul pentru. ca daca nu imi era sparta casa de catre hoti eu nu as fi acceptat sa-mi iau un caine si cu atat mai mult unul de talie mare, din primul moment in care l-am vazut am stiut ca o sa fie al meu si asa a si fost pana de curand.Sper doar ca acolom une este  ii este mai bine.
radutudor
Hero Member

« Reply #1 on: July 30, 2010, 01:05:35 PM »

Ii plina lumea de neoameni,din pacate!Pacat de Max,ar mai fi putut sa va bucure cu prezenta lui inca cativa ani buni.RIP!

gladiatorul
Hero Member

« Reply #2 on: July 30, 2010, 05:12:11 PM »

RIP ! eu i-as rupe picioarele acelui om !

Nu mor cainii cand vor caii !
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #3 on: August 15, 2010, 11:29:45 PM »

Oameniii astia sunt chiar fara suflet.Am un vecin la tara unde este Bella care ne ameninta mereu si se cearta cu tata ca ne da foc,ca baga furca in tata etc.si imi este foarte mare frica sa nu o otrtaveasca si pe Bella,fiindca daca ar muri din aceasta cauza el ar fi primul pe care as da vina.Ea are padoc dar noapte nu poti fi sigur,chiar si data drumul fiindca ea este mica si nu latra sau sa fie agresiva cu strainii.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
GClaudiu
Newbie
*

« Reply #4 on: August 16, 2010, 02:14:35 AM »

Imi pare rau pentru Max al tau,stiu si eu prin ce treci ..  cand eram mic mi-a adus tata un ciatelus ,eram foarte mic 5-6ani si acum imi aduc aminte ca am venit cu toti acasa si el era mort,ii daduse cineva otrava era foarte artagos chiar daca era asa mic  (stiu sigur cine si n-am sa o iert,a mai avut tentative cu Rex dar ala nu pune botul la orice si orcine,manca doar mancare care ii este pusa in castronul sau iar castronul il tinem mereu in casa).
Sper sa iti gasesti un alt "Max" care sa iti umple sufletul si casa din nou.

Bella, ce sa faci cu oamenii nebuni ? cu ce il deranjeaza pe el de Bella ? probabil ca intra noaptea la tine in curte si "fura" si acum e frica sa nu il "deranjeze " Bella de la treaba. Mai ales ca ea este puiut,dar cand se face mare cu siguranta nu va pune botul la orice, pentru ca numai va fi asa curioasa,cainele ca cainele,dar cum ramane cu tatal tau,oricum nu cred ca va face aceasta prostie cu furca sau focul,numai daca este nebun rau.. n-ai un frate si tu ?sa ii aplice o corectie,ca asa e in ziua de azi daca tot te ameninta....

Bafta Bella !

Katia,in viata trebuie sa trecem si peste aceste momente, mor :parintii,frati,neamuri,dar un caine sau o pisica,care traiesc in medie 13ani. Sper sa iti gasesti un nou baby.
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #5 on: August 20, 2010, 10:08:43 PM »

Am mai avut un caine pe care vecinul asta al meu i-a bagat printre gard un bat,cainele fiind foarte rau si i-a bagat batul in ochi,astfel cainele pierzandu-si ochiul.Noi in  sat nu avem dusmani in afara de acest om care nu este sociabil cu nimeni.In fiecare seara cand o mai aud pe Bella schelalaind(ea sta afara cu cei doi caini ai mei pechinez si teckel)ma intreb daca oare i s-a intamplat ceva.Cei doi catei mai latra chiar daca intra cineva in curte sar la picior si a inceput si ea sa se ia dupa ei latra,mai sare.Intr-o zi a intrat un sofer in curte la noi ca sa ne ceara o cheie pt masina fiindca facuse pana....eu o periam pe bella si de fiecare daca cand o perii trebuie sa o tin de zgarda fiindca vrea sa fuga.Atunci cand a vrut acel barbat sa vina spre mine ea latra foarte tare si tragea foarte tare ca sa se duca la acel om.Am ramas cu gura cascata...dar totusi nu stiu daca ar fi chiar in stare sa muste.Ca intra in curte la noi nu prea ma deranjeaja f tare,dar daca i-ar face ceva Bellei nu stiu cum as reactiona.Condoleante Katia.Imi pare foarte rau.Eu traiesc in fiecare zi cu frica sa nu i se intample fetitei mele ceva.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
GClaudiu
Newbie
*

« Reply #6 on: September 03, 2010, 05:02:48 PM »

Bella,ai dreptate Pikinezi sunt numiti in China "mini leu" sau ceva de genu`.. sunt foarte artagosi si rai, am si eu unul, daca nu te cunoaste sau daca il superi,te musca de picioare,un prieten de`al meu sa jucat cu el si sa marait putin la el si cand sa plece la alergat 2-3ture si dupa la prins si ia dat sangele..E bine ca Bella mai are un "frate" asa artagos va invata si ea ceva de la el.

Bafta, nu cred ca nu s-ar intampla ceva cu catelusul tau, sunt destepti si nu fac orice..
Poti sa fi mandra ca ai un ciobanesc german..
alexandra1396
Sr. Member

« Reply #7 on: January 24, 2011, 10:52:42 PM »

imi pare rau de prietenul  tau patruped Sad si ce sa zic..eu am vecini din bucuresti care nu stau aici dar au lasat un cg linda o chema si bine inteles ca a lasat pe cnv sa ii dea de mancare in fiecare luna le trimiteau bani pt mancarea lindei doar ca ei veneau cand isi aminteau la biata catea Sad asa a fost cam 3 ani eu si eu cu ai mei cand mai scapa linda din lant ii mai dadeam mancare din mancarea chanicheu-lui nostu dar va dati seama ca nu se satura mai ales ca era legata 2 sapt ei nu veneau ea mai scapa... m-am lungit cam mult Cheesy totusi eu vroiam sa zic ca din nesimtirea acelor oameni a murit saraca catea de foame Sad dupa parerea mea acesti oameni care nu sunt oameni Cheesy ar trebui pedepsiti cu inchisoarea doar ca legea romaneasca...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: