Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 03:17:14 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Nu stiu ce sa fac..!  (Read 3521 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« on: August 19, 2010, 09:11:49 AM »

Salut..am si eu un c.g. de 2 luni jumatate si de ieri nu mai vrea sa manance si este apatic..Astazi ma voi duce la veterinar..dar vreau sa aflu daca i s.a mai intamplat cuiva asa..o fi de la caldura..?..nu stiu..  Undecided ..am incercat sa ii dau si mancare uscata pt catei, sos pedigree junior, pui fiert cu orez...nimic..se uita la mancare, miroase, intoarce capul si se duce sa bea apa..vreun sfat va rog frumos^:)^
fedor
Newbie
*

« Reply #1 on: August 19, 2010, 10:16:38 AM »

salut.ai urmarit sa vezi daca si-a facut treburile si daca da sub ce forma
Thara
Global Moderator

« Reply #2 on: August 19, 2010, 10:48:52 AM »

@ fedor, ti-am trimis si PM dar vad ca fara rezultat : in poza pe care o ai la avatar aici pe forum se afla cainii unui crescator din state, poza facuta de el insusi. Prin urmare, nu cred ca este in regula, daca persoana respectiva nu si-a dat acordul - si ma indoiesc ca si l-a dat.
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #3 on: August 19, 2010, 12:16:53 PM »

am urmarit felul in care "isi face treburile "..totul e normal..deabia astept sa ajung la vet sa imi spuna ce are..Smiley
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #4 on: August 22, 2010, 05:33:42 PM »

M-am dus la vet, i.a dat niste antibiotice...starea ei incepuse sa se inrautateasca.. Sad Sad..nu mai vroia sa mananca deloc..si vomita toata apa pe care o bea..incepuse sa faca si diaree..asa ca m.am dus si a 2a zi...i.a pus perfuzii si i.a mai facut niste injectii...din fericire nu este parvoviroza (asa a spus medicul) ci o gastroenterita mai grava. Dupa primele perfuzii..a inceput sa se simta mai bine, azi este a 4a zi de perfuzii si deja da din coada, cauta apa(inca nu are voie sa manance) ne urmareste prin casa si se vede ca starea ei de sanatate devine din ce in ce mai buna. Mai vomita inca apa pe care o bea, dar suporta bine VIYO VETERINARY (un fel de vitamine)... Smiley..Deci..acum, dupa 3 nopti in care n.am dormit si am stat cu catelusa, pot spune ca suntem in perioada de refacere...
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #5 on: August 22, 2010, 06:04:21 PM »

Speram sa se refaca!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #6 on: August 22, 2010, 09:29:32 PM »

Mulumesc mult mult de tot pentru incurajari ... Smiley
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #7 on: August 22, 2010, 09:40:57 PM »

Multumesc*....zici ca nu mai stiu sa scriu... Laughing LOL
fedor
Newbie
*

« Reply #8 on: August 22, 2010, 10:16:38 PM »

refacere si insanatosire grabnica!
Mignon
Hero Member

« Reply #9 on: August 22, 2010, 10:29:56 PM »

Nu-ti face probleme, cainii au o putere de "regenerare" uluitoare. Acum ii vezi "lati", acum zburda cat ii tin labutzele!
Sanatate multa si sa ne tii la curent cu evolutia micutului!
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #10 on: August 24, 2010, 05:42:58 PM »

se implineste o saptamana de cand catelusa se simte rau....dar azi se vad deja diferente enorme fata de cum era joia trecuta cand a vomat toata ziua, a avut diaree si a stat abatuta... Sad Este intr-adevar slabita, dar a inceput sa reactioneze cand ne vede (da din codita, se intoarce cu burtica in sus sa o mangaiem  Cheesy ), nu mai vomita deloc. De ieri, pe langa perfuzii si Viyo (2 ml la fiecare ora) i.am dat treptat si ceai de menta cu mucilagiu de orez...mi.a spus vet.ul ca daca ramana asa situatia de maine putem incepe cu supa. Wink Cheesy Jump2 Jump1
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #11 on: August 30, 2010, 09:44:51 PM »

Miercurea trecuta catelusa a terminat perfuziile si a intrat in recuperare. I.am dat orez cu morcov si carne de pui fiarta. Se simte din ce in ce mai bine si si.a recapatat cheful de joaca  Cheesy Cheesy ...a inceput sa latre Laughing , se joaca si alearga nonstop ..deabia astept sa faca si al 3lea vaccin(pe care l.a amanat datorita imbolnavirii) ca sa pot sa ies in parc sa alergam  Grin Cool Roll Eyes
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #12 on: August 31, 2010, 02:20:32 AM »

Felicitari! ati trecut cu bine hopul!
Capul sus, grija mare si optimism... ca belelele abea incep  LOL
Si nu ierta nimic de pe forumul asta,citeste tot,sunt o gramada de sfaturi pretioase care-ti vor tine micutza patrupeda departe de necazuri
Mult succes!

PS: dar cum o cheama pe micuta? -ca 'Ioana' banuiesc ca esti tu  Grin
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #13 on: September 03, 2010, 11:07:03 AM »

Ma bucur pentru tine, sa-ti traiasca ''pufuleata''..si sa feresti tot ce-i de ros din calea ei...daca s-a insanatosit..o sa aiba de ''lucru'' LOL

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #14 on: September 05, 2010, 09:00:31 PM »

@piciorus2002   pai..pe catelusa o cheama Happy...si am vesti foarte bune...in 2 zile s.a ingrasat aproape 2 kilograme...se joaca, latra, alearga, are pofta de mancare..cu alte cuvinte si.a revenit complet Cheesy Cheesy Cheesy ...acum suntem toti foarte fericiti si speram din tot sufletul sa fie bine in continuare..Cheesy
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: