Forum ciobanesc german
June 13, 2010, 12:51:23 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: BABESIOZA REVINE IN BUCURESTI  (Read 3800 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
smalldog
Full Member

Ciobanesc German

« on: March 27, 2006, 07:35:51 PM »

in  aceasta   dupa-amiaza   am  primit  un  telefon  de   la   o amica, posesoare  de  ciobanesc  german care  tocmai  venea   cu   Fritz  de  la  facultate Sad ,unde   i  se  facuse  "celebra  injectie "  .  pe   holurile  facultatii   s-a  mai  intilnit   cu  doi  ciini  in  aceeasi  situatie . atentie   ca   lumea   se  plinge  de  pipetele  "f>>>>>>"  (  nu   stiu  daca am  voie  sa-i  scriu  numele  Roll Eyes )  .  ciinii  ei   ies   in  parcul  tineretului (  parc in  care  anul  trecut   a  cam   fost  prapad   cu  capusele  -in  special   jos  ,pe  aleile  din  jurul   lacului )

"Adevarul nu  se  confunda intotdeauna  cu dreptatea." W.F.
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: March 27, 2006, 10:43:47 PM »

Babesioza - boala produsa de un parazit care in urma multiplicarii sale in hematii le distruge pe acestea producand in primul rand anemia. Vectorul principal al bolii il reprezinta capusele infectate (gazda definitiva)  care in timpul hranirii infecteaza la randul lor cainii (gazda intermediara). Pt mai multe info.
http://www.animalutze.com/articole/babesioza.php

pe   holurile  facultatii   s-a  mai  intilnit   cu  doi  ciini  in  aceeasi  situatie . atentie   ca   lumea   se  plinge  de  pipetele  "f>>>>>>"  (  nu   stiu  daca am  voie  sa-i  scriu  numele  Roll Eyes

faza cu pipetele n-am inteles-o  !!

Oricum, smalldog, instructiv subiect...babesioza.   

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd

« Reply #2 on: March 28, 2006, 09:06:53 AM »

faza cu pipetele n-am inteles-o
Pipetele de front-line  Cheesy

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
Cristina
Full Member

« Reply #3 on: May 08, 2006, 02:24:48 PM »

Pentru cei din Cluj - a aparut Babesioza si in Cluj, desi am inteles de la veterinarul nostru ca de 13 ani de cand are el cabinet veterinar n-a  intalnit cazuri de babesioza in Cluj. Aveti mare grija cei din Cluj cu cainii la plimbare. Ayan era sa moara sambata, pentru ca in tot Clujul numeni nu avea Imizol. Am gasit in Carei, 170 km de Cluj. Daca are cineva nevoie urgenta de o doza de Imizol, ma poate contacta, ca am mai luat una pentru orice eventualitate. N-as vrea sa mai treaca cineva prin ce am trecut noi sambata.
ulck
Hero Member

« Reply #4 on: May 09, 2006, 10:17:02 AM »

atentie   ca   lumea   se  plinge  de  pipetele  "f>>>>>>"  (  nu   stiu  daca am  voie  sa-i  scriu  numele  Roll Eyes
Atentie, protectia impotriva capuselor este mult mai redusa la toate categoriile de deparazitare extern, decat in cazul protectiei la purici. La front-line protectia eficienta dureaza dupa cate stiu eu doar 15 zile. De aici apar problemele.
gelu55
Newbie
*

« Reply #5 on: November 14, 2008, 09:25:29 PM »

Buna!!Am trecut si noi printr-o experienta neplacuta cu Bonny.I-am administrat Imizol.Daca aveti nevoie  va putem ajuta.Ma puteti gasi la nr. dde telefon:0744606856 sau pe adresa de messenger :j.patriciaelena.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: