Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:16:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Buna ziua si bine v-am gasit  (Read 3357 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Viorel Pavel
Newbie
*

« on: March 28, 2006, 01:51:15 PM »

Am si eu o intrebare.Am un prieten care si-a luat un pui la virsta de o luna si jumatate,acum are 4luni,sta la tara.Pina acum toate au mers bine,i-a facut vaccinurile la timp,la tinut in casa in perioada rece dar acum l-a scos afara.Problema care a aparut este ca s-a apucat sa manince din gaini.Pe prima a jumulit-o putin dar pe a doua a mincat-o de tot.Pina sa puna gura pe gaini a stat liber prin curte dar acum i-a facut un loc special ingradit Va rog sa-mi spuneti si mie daca este vreun remediu la aceasta problema si ce ma sfatuiti sa fac.Tin sa mai spun ca de mincare i-a dat si granule si mincare gatita. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #1 on: March 28, 2006, 01:57:30 PM »

Remediul ar fi sa fie invatat cainele ca nu-i voie sa alerge/manance gainile. Tinut cainele sub observatie si certat/pedepsit cand fugareste vreo gaina.
Si ai mei cand au vazut prima oara gaini au dat iama in ele, acum nici nu le mai baga in seama ..

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #2 on: March 28, 2006, 02:07:45 PM »

Nu lasati catelul sa se plictiseasca!
Daca se afla in aceasta stare, cainele o sa gaseasca tot felul de colegi de joaca si cum gainile sunt de felul lor mai plapande de obicei cedeaza.
De aici si pana la transformarea colegului de joaca in sursa de hrana e numai un pas.
Catelusa mea a omorat mai bine de 10 gaini dar nu a mancat nici una. Asta s-a intamplat pana in jurul varstei de 1 an in conditiile in care ramanea singura in tarc 8-10 ore pe zi.
Acum la 17 luni nu mai prezinta nici un pericol pentru gaini.
Rabdare si tutun! Pentru proprietar.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #3 on: June 21, 2006, 12:50:52 AM »

gainile sunt niste chestii  foarte apetisante, pt ca fac zgomot si alearga repede si agitat cand sunt urmarite. ai mei cateii nu se lasau pana nu le fugareau bine de tot in 30 de secunde pana tipam la ei. cu multe "NU"-uri au ajuns totusi sa nu le mai alerge, dar tot le urmaresc cu ochii si urechile ca pe extraterestrii.oricum nu se mai dau la ele. cu matzele e mai grav, la ele nu merge "NU".

cuget, deci exist!
morgana
Full Member

Sky

« Reply #4 on: June 21, 2006, 11:55:20 AM »

una e chestia cu gainile, alta cu iepurii.La 6 luni invatam sa fugim dupa iepuri si zic-zac..pfui! l-am fi prins daca nu am fii fost opriti de o iapa ce-si cauta la rindul ei un tovaras de... joaca.Si pt.ca "cinele " era urias... de atunci ascultam de stapina si vinam la...Comanda... e mai sigur asa nu!? Laughing
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: