Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 01:18:20 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Dermatita pe picioare  (Read 1438 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
godzilla1984
Newbie
*

Tasha

« on: August 26, 2010, 06:49:08 PM »

Ariana, te rog sa ma ajuti daca poti. Catelusa mea are 3 ani, si de ceva timp i-au aparut niste rani pe picioare. In special in spatele incheieturilor, acolo unde atinge podeaua. Din ce am citit ar putea fi o dermatita de contact. Ii tot apar de ceva vreme, si am scapat-o de ele cu unguent, dupa care au aparut altele. Simptomele sunt la fel. Crusta groasa, multa piele moarta, pe care o rupe si apare direct carnea vie, cu aspect solzos. Apar deodata, fara sa apuc sa observ inainte. Cade si parul in zona aia. La veterinar nu am mers, pentru ca nu au fost bani. Ne usuca.. Cel putin aici in Cta la un simplu control si doua injectii facute cu mai stiu eu ce vitaminte sar de 100 de lei.. In acelasi timp avem si o eruptie prin mai multe zone..dar aici dau vina pe cativa puricei, ca nu isi mai facea Parakill-ul treaba, insa acum am luat Advantix. Veteusan este bun pentru dermatita asta ? Ce sa fac ?
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: August 31, 2010, 11:39:21 AM »

Nu pot decat sa te indrum spre medicul veterinar, prin internet nu am cum sa te ajut. Afectiunile pielii sunt complexe si necesita investigatii. Sunt convinsa ca daca ati merge la medic si ati urma un tratament nu ar costa zilnic 100 lei, ci mult sub. Prima data se taxeaza consultatia minim 30 lei(acel minim control se taxeaza in orice cabinet medical uman sau veterinar). de cele mai multe ori va pouteti intelege cu medicul daca ii spuneti ca nu dispuneti de foarte multi bani; Nici mie nu-mi prea convine sa dau 100 lei pe o plomba banala, nu-mi ramane decat sa-mi plombez singura dintii sau sa mi-i scot cu usa.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
petshop4you
godzilla1984
Newbie
*

Tasha

« Reply #2 on: September 01, 2010, 05:42:19 PM »

Mi-ai fost de foarte mare ajutor. Merci mult.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: September 01, 2010, 10:59:50 PM »

N-ai de ce sa te superi. Asta e realitatea. Pielea este cel mai mare organ al corpului si ca atare si  afectiunile sunt nenumarate si de luat in serios. As putea sa va dau niste sfaturi dupa urechel a modul general, doar dupa indiciile date de tine(vagi si fara sa evidentieze ceva in mod special d.p.d.v. medical, care sa-mi ofere un indiciu clar)...dar sunt convinsa ca v-ati documentat cat ati putut de mult; aveti nevoie de o consultatie, examene minutioase, chiar si o antibiograma....oricum ati face tot la medic ajungeti.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
bugieus
Hero Member

« Reply #4 on: September 14, 2010, 10:25:13 PM »

ceva nautati?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof