Jeko17
Daca in rai nu exista caini , atunci cand o sa mor vreau sa ajung unde sunt trimisi ei.
Full Member

REx
|
 |
« on: September 08, 2010, 09:53:37 PM » |
|
urechile puiului meu sunt foarte moi in varf zici ca sunt din ....carpa deaia se mai si blegesc cand alearga sau se misca e vro problema cu asta?
|
|
|
|
|
|
Daca in rai nu exista caini , atunci cand o sa mor vreau sa ajung unde sunt trimisi ei.
|
|
|
Jeko17
Full Member

REx
|
 |
« Reply #1 on: September 08, 2010, 09:58:01 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #2 on: September 08, 2010, 09:59:54 PM » |
|
Nu e nicio problema, am observat ca majoritatea asa se comporta. Al meu e exceptia care intareste regula. Nu-ti face griji, ca incep sa fie mai ferme, odata cu inaintarea in varsta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #3 on: September 08, 2010, 10:05:13 PM » |
|
Nu este nici o problema daca le lasa.Am vazut cazuri aici pe forum carora li s-au ridicat urechile pe la 6-7 luni.La alt tau vad ca are 1 deja ridicata si cealalta este aproape dreapta.Si a mea cand o chem,apropiindu-se de mine lasa urechile pe spate si apoi le ridica la loc.Nu este nimic in neregula.Noroc cu puiutul si multa rabdare...si eventual o abonare la rivanol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeko17
Full Member

REx
|
 |
« Reply #4 on: September 08, 2010, 10:09:03 PM » |
|
ok mss sper si eu sa i se mai inzdraveneasca un pic urechile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
torasidolly
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: January 19, 2011, 09:12:06 PM » |
|
ce anume vroiai sa spui cu rivanolul?
|
|
|
|
|
|
hachiko
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #6 on: February 13, 2011, 12:09:33 AM » |
|
ce anume vroiai sa spui cu rivanolul?
O sa aibe foarte,foarte,foarte multe zgarieturi si rani.Eu am simtit-o pe propria piele.Cand era mica avea dintii aia ca acele si ma zgaria de mama focului.Acum are ditamai coltoii si nu mai ma zgarie.Dar ma invinetesc din cauza ca imi strange mana tare prin manson.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Sr. Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #7 on: March 07, 2011, 09:34:04 PM » |
|
Asa e 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sckip
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: July 30, 2011, 03:17:38 PM » |
|
salut... am un pui de ciobanesc german .. are aproape 3 luni si jumatate si 15 kg .. e foarte bine dezvoltata dar exceptia o fac urechile .. nu vrea sa le ridice deloc .. acum vine si intrebarea .. cam pe la ce varsta de regula ridica urechile ? multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Sr. Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #9 on: July 30, 2011, 08:23:49 PM » |
|
poti sa stai linistit pana pe la 8-9 luni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sckip
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: August 01, 2011, 08:33:51 PM » |
|
astazi de exemplu am fost cu ea la joaca .. si afara a stat tot timpul cu urechile ridicate .. ehh .. cand am venit acasa .. pleosc ... imi crescuse inima cand o vazusem cu ele ridicate .. sper sa le ridice cat mai repede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|