Forum ciobanesc german
June 29, 2017, 01:52:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: HD, ED, DNA - S.V - Salvanim Iasi  (Read 29341 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #15 on: September 15, 2010, 02:16:26 PM »

Mako, 150 Euro SV+80 euro docto

160 + 90 in primavara (sper sa nu ma insel)

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #16 on: September 15, 2010, 02:30:53 PM »

160 eur este taxa S.V
Celelante preturi sunt pentru radiografii membri/nemembrii.
OK, bine si asa!
Felicitari pentru acest prim pas!

Eu SUNT membru A.R.C.G!
edmond
Full Member

« Reply #17 on: November 16, 2010, 06:07:22 PM »

Acest mesaj este adresat celor care incepand cu 5 septembrie 2010 pana astazi au sunat la Spitalul Veterinar Salvanim din Iasi pentru a efectua testele HD,ED,DNA la cainii lor dupa normele SV. Mentionam ca nu pot fi facute aceste teste in mod corect si legal pana cand conducerea CNCG nu deschide un cont in euro pentru ca fiecare membru sa-si plateasca taxele percepute de SV si CNCG.
edmond
Full Member

« Reply #18 on: November 20, 2010, 10:33:46 AM »

De la conducerea CNCG am primit informatia ca datorita regulilor bancare din Romania contul CNCG poate fi deschis doar in moneda nationala.Din acest motiv, pentru a efectua testele HD,ED, SI ADN atestate de catre SV , trebuie achitat echivalentul in roni ,la cursul CEC Bank din ziua respectiva a sumei de 210 Euro. Aceasta suma include taxa perceputa de SV pentru citirea si interpretarea testelor in valoare de 155 euro, 10 euro taxe bancare,25 euro speze bancare in cazul unui singur caine sau 10 la suta din suma totala in cazul mai multor caini si 20 euro raman la CNCG pentru achitarea formularelor si alte cheltuieli. Dupa cum reiese din cele de mai sus in cazul efectuarii testelor pentru mai multi caini taxele bancare sunt mai reduse. La Spitalul Veterinar Salvanim din Iasi se achita 450 roni ,care reprezinta contravaloarea a 5 radiografii, anestezie generala cu Domitor,interpretarea radiografiilor,completarea formularelor si expedierea radiografiilor si a Certificatului de Origine in Germania la  SV.                  Contul este deschis la CEC Bank Sucursala Iasi  pe numele Clubul National De Ciobanesc German ,cod IBAN RO 24 CECEIS0143RON0610744                                                                                                           
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #19 on: November 20, 2010, 12:10:23 PM »

De la conducerea CNCG am primit informatia ca datorita regulilor bancare din Romania contul CNCG poate fi deschis doar in moneda nationala. 

Laughing Laughing Laughing Laughing

What? SE POATE DESCHIDE CONT IN USD/EUR!

Atentie mare, sunt de la banca pomenita mai sus, pentru aceste afirmatii facute public de conducere .... exista avocati!

La CEC BANK orice persona fizica/juridica/ONG poate deschide cont in valuta!

Eu NU sunt membru cncg!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #20 on: November 20, 2010, 12:14:44 PM »

Tradatorule! Grin

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« Reply #21 on: November 20, 2010, 12:41:07 PM »

Laughing Laughing Laughing Laughing

What? SE POATE DESCHIDE CONT IN USD/EUR!

Atentie mare, sunt de la banca pomenita mai sus, pentru aceste afirmatii facute public de conducere .... exista avocati!

La CEC BANK orice persona fizica/juridica/ONG poate deschide cont in valuta!

Si informatia asta, evident neadevarata, venita dinspre "conducerea CNCG" face parte dintr-o lunga serie de baliverne. Mai bine inventam scuze penibile decat sa iesim din starea de lancezeala.
In urma cu 2-3 ani, eu l-am rugat pe Liviu Sfarghiu sa deschida un cont la Trezorerie pentru a putea beneficia de sprijin din partea unor institutii ale statului (Consilii Locale, Directii de Sport, etc). Credeti ca s-a intamplat?

Nu v-ati saturat sa se planga varfurile CNCG ca "nu sunt bani", dar cand sunt intrebate ce au facut pentru a-i atrage, raspunsurile intarzie sa apara?

Membru ARCG
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #22 on: November 20, 2010, 12:47:01 PM »

Nu v-ati saturat sa se planga varfurile CNCG ca "nu sunt bani", dar cand sunt intrebate ce au facut pentru a-i atrage, raspunsurile intarzie sa apara?
Eu stiam ca sunt bani daca este sa luam de bune hartiile. Si inca multi! Cam 50.000 lei?

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Liviu Sfarghiu
Newbie
*

« Reply #23 on: November 20, 2010, 09:06:31 PM »

Nu s-a inteles bine si se trag concluzii gresite (ca si la bilant). C.N.C.G.are  deschis la CEC Banc un cont in Euro dar mi s-a explicat ca nu se pot face plati  in valuta direct in el . In acest caz se face plata in contul curent,cu acesti bani se cumpara Euro la cursul bancii, se transfera in contul de valuta si din acest cont se fac platile externe.Aceasta este procedura.
dincon
Sr. Member

« Reply #24 on: November 20, 2010, 09:28:46 PM »

Dar se poate sa se trimita radiografiile la SV si ei sa emita factura direct pe numele proprietarului care poate plati ff lejer cu cardul. Extrem de simplu!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #25 on: November 20, 2010, 10:17:22 PM »

Nu s-a inteles bine si se trag concluzii gresite (ca si la bilant). C.N.C.G.are  deschis la CEC Banc un cont in Euro dar mi s-a explicat ca nu se pot face plati  in valuta direct in el . In acest caz se face plata in contul curent,cu acesti bani se cumpara Euro la cursul bancii, se transfera in contul de valuta si din acest cont se fac platile externe.Aceasta este procedura.

Ok, contul in valuta? Sa pot demonstra ca SE POT DEPUNE  IN VALUTA!

Repet, poate nu s-a intels: sunt de la CEC BANK!

Eu NU sunt membru cncg!
Liviu Sfarghiu
Newbie
*

« Reply #26 on: November 20, 2010, 10:35:19 PM »

Contractul cu SV este semnat de catre C.N.C.G. SV doreste ca banii sa vina de la partenerul contractual,nu din conturi de  la persoane fizice, de pe carduri sau plati in numerar. In plus este o problema a C.N.C.G.-ului, care a facut aceste demersuri si a semnat contractul pentru membrii clubului ,nu pentru orce persoana detinatoare de caine.
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #27 on: November 20, 2010, 10:39:06 PM »

In plus este o problema a C.N.C.G.-ului, care a facut aceste demersuri si a semnat contractul pentru membrii clubului ,nu pentru orce persoana detinatoare de caine.
Puteti detalia va rog? Si nu va intreb ca "orice persoana detinatoare de caine" ci ca membru SV

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #28 on: November 20, 2010, 10:41:10 PM »

Ok, contul in valuta? Sa pot demonstra ca SE POT DEPUNE  IN VALUTA!

Repet, poate nu s-a intels: sunt de la CEC BANK!
Si daca tot ati "trecut" pe aici pentru a raspunde, a mai ramas o intrebare care nu a beneficiat de atentia dvs. Poate reusim sa clarificam pana la urma aceasta chestiune (chiar si numai pentru membrii CNCG Wink)

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #29 on: November 20, 2010, 11:09:22 PM »

Nu s-a inteles bine si se trag concluzii gresite (ca si la bilant). C.N.C.G.are  deschis la CEC Banc un cont in Euro dar mi s-a explicat ca nu se pot face plati  in valuta direct in el . In acest caz se face plata in contul curent,cu acesti bani se cumpara Euro la cursul bancii, se transfera in contul de valuta si din acest cont se fac platile externe.Aceasta este procedura.

Liviu,

Orice persoana poate sa mearga la o Agentie CEC din tara, sa depuna in valuta, in contul de valuta al CNCG suma de bani, iar CNCG nu mai trebuie sa faca licitatie valutara pentru plata, deoarece are deja in cont valuta depusa de persoana fizica.
SIMPLU.
Asa se procedeaza si in Ungaria. Ca se doreste sa se incaseze o parte din banii de displazii si de catre CNCG asta e cu totul si cu totul o alta discutie.

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: