Forum ciobanesc german
June 02, 2017, 10:56:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7   Go Down
  Print  
Author Topic: HD, ED, DNA - S.V - Salvanim Iasi  (Read 28994 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
edmond
Full Member

« Reply #75 on: March 02, 2012, 11:16:15 PM »

Cand vom trai in Germania ,Herr Mofli
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #76 on: March 02, 2012, 11:32:42 PM »

de ce la bulgari ,unguri,  sirbi, cruati si alti se pot face teste cu stampila de la clubul lor care sunt recunoscute de SV si la preturi rezonabile
sa  stii ca le recunoaste doar ca nu au incredere in ele
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #77 on: March 02, 2012, 11:38:35 PM »

adica clubul sa se implice si sa acrediteze citeva cabinete unde sa se poata face testele sa formeze o comisie de doctori si sa puna stampila de club pe care sa o trimita la SV sa o recunoasca
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #78 on: March 02, 2012, 11:41:53 PM »

sau nu se vrea sa poata fi facuta de mai multa lume ,ca nu toata lumea isi permite sa le faca SV
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #79 on: March 02, 2012, 11:48:13 PM »

nu spune nimeni sa nu poate fi trimise de cine doreste sa le faca SV
edmond
Full Member

« Reply #80 on: March 02, 2012, 11:55:18 PM »

La orice doctor atestat ,din tarile enumerate mai sus ,tariful variaza intre 80 si 120 euro ,in functie de anestezicul folosit,greutatea cainelui etc. Restul depinde de tarifele percepute de Centralele de lectura din tarile respective sau de tarifele pe care le-au stabilit cu SV in protocolul de colaborare.La acestea se mai adauga,daca este cazul, pretul spezelor bancare si expedirea coletelor. Din aceste motive apar aceste diferente.Alte nemultumiri si sugestii le puteti formula si  discuta in cadrul Adunarilor generale ale Cluburilor existente in Romania la care sunteti invitati sa participati.
edmond
Full Member

« Reply #81 on: March 03, 2012, 09:08:20 AM »

Si pentru a va ajuta sa intelegeti si mai bine cum si de ce este atat de scump la noi,  sa facem impreuna urmatorul calcul : aprox 100 euro se plateste la doctorul atestat( 'cel putin' 5 radiografii, anestezie generala,examinarea radiografiilor si completarea formuralelor..), 145 euro la SV pt HD,ED,ADN.Total =245 euro.Pana aici sa zicem ca e normal.Restul 50 -70 euro sunt comisioane percepute de: Clubul care a incheiat un protocol cu SV(care la randul lui are de acoperit cateva cheltuieli care fac posibila functionarea acestui acord cu SV), Bancile care percep comisioane de transfer, TVA, Posta Romana.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #82 on: March 03, 2012, 10:14:25 AM »

Le poti face in Bucuresti linistit. Si stampila CELEMASCHE e la fel de buna ca si SV. Si la o diferenta de pret destul de mare.
Cu stampila CELEMASCHE poti face selectie romaneasca, SV nu.Am trimis si am primit raspuns .
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #83 on: March 03, 2012, 10:15:15 AM »

La orice doctor atestat ,din tarile enumerate mai sus ,tariful variaza intre 80 si 120 euro ,in functie de anestezicul folosit,greutatea cainelui etc. Restul depinde de tarifele percepute de Centralele de lectura din tarile respective sau de tarifele pe care le-au stabilit cu SV in protocolul de colaborare.La acestea se mai adauga,daca este cazul, pretul spezelor bancare si expedirea coletelor. Din aceste motive apar aceste diferente.Alte nemultumiri si sugestii le puteti formula si  discuta in cadrul Adunarilor generale ale Cluburilor existente in Romania la care sunteti invitati sa participati.
Corect Edi!
edmond
Full Member

« Reply #84 on: March 03, 2012, 10:24:47 AM »

Va pot comunica oficial ca de la 1.04 2012  CeLeMaSche nu va mai efectua interpretarea radiografiilor pentru Ciobanesc German ,respectiv pentru SAS si colaboratorii acestuia .
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #85 on: March 03, 2012, 10:35:42 AM »

Scuze ca intru pe topicul tau pentru a face niste precizari.
Acum 3 luni am vorbit cu 3 dr, pentru a-i convinge sa se acrediteze SV.Dr. Cristi Dragomir, Marcovet, dr. Mack , Brasov, dr. Cezar Garboan, Tarasvet, Bucuresti.Pe Cristi l-am rugat sa ia legatura cu Edi.dr Mack are un doctorat in Germania in ortopedie.
Ca sa poti face ceva CORECT, trebuie sa ai un nr cat mai mare de dr acreditati SV, unde sa poti sa faci si teste non SV, care sunt citite de acelasi dr.Acel dr. trebuie sa fie acreditat de ACHR.Momentan , nu exista baza de lecturare ACHR si nici comisia de interpretare.SV recunoaste orice stampila FCI!!!!Nu are cum sa nu o recunoasca!
Ca sa ai tot ce ai spus Mofli trebuie sa ai un anumit nr de membrii care sa plateasca la timp cotizatiile, sa nu faca compromisuri.Eu nu ma uit in trecut!!!!Prezent si viitor!
Cine nu vrea sa se faca cat mai multe teste HD, ED romanesti?Poate cei care reproduc cu 2 CAC sau au caini nearbitrati.Sper sa pot schimba aceste lucruri.
Pot sa spun ca deja multe s-au schimbat si se vor schimba , in bine!
Inca odata scuze Edi.(Cati au venit la tine Edi sa ceara teste romanesti, ai putut face fata?Dar sa ceara din gura stiu.)
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #86 on: March 03, 2012, 10:36:46 AM »

Va pot comunica oficial ca de la 1.04 2012  CeLeMaSche nu va mai efectua interpretarea radiografiilor pentru Ciobanesc German ,respectiv pentru SAS si colaboratorii acestuia .
Regula impusa de FCI, radiografiile sa se faca in tara proprietarului cainelui.
edmond
Full Member

« Reply #87 on: March 03, 2012, 11:32:42 AM »

O mica precizare. Pentru a nu se face confuzie.     CeLeMaSche nu va mai face interpretarea testelor pentru cainii ciobanesti germani ,membrii SAS(Clubul National Italian CG) care sunt din aceeasi tara, SI NICI pentru alti ciobanesti germani de la alte cluburi care sunt in colaborare cu SAS. Deci directiva FCI,valabila pentru toate rasele, nu are legatura cu subiectul pe care il dezbatem :Teste oficiale SV versus Teste oficiale CeLeMaShe .   Daca  "piata" ,(viitorii posesori de cg) ar face diferenta si ar plati considerabil mai mult pentru un pui ce provine din parinti testati HD,ED de mai multe generatii ,care au promovat examenele IPO,Korung,si care fac parte dintr un Club CG ,serios,recunoscut si de alte Organizatii similare pentru meritele sale , Club National unde sa fii achitat cotizatii substantiale,si alte comisioane la eliberarea pedigreelor,etc.  , ...Atunci ar fi posibile realizarea expozitiilor de club cu caini de valoare,a unor cluburi locale cu baze materiale capabile sa poata facilita efectuarea antrenamentelor si examenelor IPO ,infiintarea unei Centrale de lectura etc. Dar in acest domeniu al pasiunii noastre,din pacate acum nu ne poate ajuta Statul ,asa ca degeaba ne revoltam , si va trebui sa punem umarul fiecare pentru a produce caini de valoare,sanatosi, care sa aduca prestigiu si profit si pentru Crescatorii de Ciobanesc german din Romania.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #88 on: March 03, 2012, 12:01:49 PM »

Corect Edi, dar unii se mai uita inca in trecut.Ca sa faci tot ce ai spus, clubul trebuie sa ai aiba un anumit nr de membrii care sa doreasca binele rasei, toate testele sa fie corecte, IPO si Selectie, HD, ED.

edmond
Full Member

« Reply #89 on: March 03, 2012, 12:37:43 PM »

Asa cum am mai spus,personal,cred ca cel mai bine pentru noi,cei din Romania, pentru a ne asigura ca putem spera la un viitor optimist despre care vorbesti, este ca trebuie sa uitam trecutul ,sa ne unim fortele cei care ne mai dorim sa mai facem ceva bun pentru cg in Romania ( membrii CNCG si membrii ARCG) .Va rog sa credeti ca acest lucru este posibil numai prin unire, caci altfel suntem prea putini si prea saraci in ambele tabere,si nu vom putea fi niciodata o forta atat profesionala cat si financiara ,in relatia cu tarile din jur si mai ales fata Cluburile din Germania sau Italia.
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7   Go Up
  Print  

Jump to: