Forum ciobanesc german
January 03, 2012, 07:43:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Nu mai mananca deloc bobite
mancarea
dintii

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Nu mai mananca bobite  (Read 776 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sorina
Hero Member

Bellezza

« on: September 09, 2010, 07:05:49 PM »

Catelusei mele au inceput sa i se schimbe dintisorii.Pana acum manca bobite tot timpul.De cand au inceput sa i se schimbe nu mai mananca deloc.Ar putea sa nu-i mai placa bobitele(desi manca de cand i le-am adus si nu i-am schimbat mancare)sau sa fie din cauza schimbarii dintilor?M-am gandit ca s-ar putea sa fie de la dinti.I-am dat niste paine si am observa ca mananca numai miezul.Coaja nu o mananca...O ia in gura,incearca sa manance si apoi o lasa.Eu cred ca ar fi din cauza dintilor dar vreau sa aud si niste pareri ale unor oameni care poate au mai trecut prin asta.
« Last Edit: September 09, 2010, 07:08:04 PM by Bella cg » Logged

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
neamtu45
Newbie
*

« Reply #1 on: May 28, 2011, 05:37:23 PM »

In primul rand nu ai spus ce varsta are,poate are nevoie de hrana speciala
Daca este mai in varsta se de mancare pentru seniori(seniorita Smiley )
Pet Shop Online cu Livrare Rapida PetShop4You
freddy25
Sr. Member

« Reply #2 on: May 28, 2011, 10:52:56 PM »

Daca-si schimba dintii e clar ca are 3-4 luni. Probabil ca-l dor gingiile si de aceea nu poate manca hrana uscata. Inmoaie bobitele in apa calduta, lasa-le 15 minute sa se patrunda si da-i sa manance in felul acesta cam o luna.
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #3 on: June 14, 2011, 07:06:47 PM »

Sincera sa fiu acum nu mai am nevoie de raspunsuri.A mea a facut un 1 an si ceva,nu cred ca o sa i se mai schimbe dintii.Post-ul era de acum mult timp,mai exact din septembrie,anul trecut.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
freddy25
Sr. Member

« Reply #4 on: June 14, 2011, 09:00:47 PM »

Sa- ti traiasca blanosul. Ma bucur ca s- a rezolvat. La mine-nu. Are doi ani si un pic si nu- i plac boabele de nici un fel.
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #5 on: June 14, 2011, 09:02:08 PM »

Sa- ti traiasca blanosul. Ma bucur ca s- a rezolvat. La mine-nu. Are doi ani si un pic si nu- i plac boabele de nici un fel.
Blanoasa.Eu ii combin mancarea.Ii dau la o masa boabe si la o masa mancare gatita.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora