petshopgalati
Newbie
Nu te voi uita!
|
 |
« on: September 18, 2010, 01:53:37 PM » |
|
As dori un raspuns urgent! Cainele meu a implinit 14 ani in iulie a inceput sa faca probleme inca de acum 2 ani cu picioarele din spate. Insa de 3 zile nu se mai ridica astfel face nevoile pe el. Se ridica in fund si atat, picioarele din spate sta lungite. Problema este mai grava pe partea stanga. Daca il ridic mai face cativa pasi picioarele tinandule drepte. Sunt innebunit, 14 ani am impartit camera, patul, hrana. Luni 20.10 medicul asteapta sa ii dau ok pentru ai curma suferinta. Oare e ultima solutie? Ce sfaturi as putea primi? Va rog!
|
|
|
|
|
|
In amintirea lui Lord! 1996-2010
|
|
|
petshopgalati
Newbie
Nu te voi uita!
|
 |
« Reply #1 on: September 18, 2010, 07:39:21 PM » |
|
scuzati unele greseli gramaticale dar nu am gasit "modifica"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #2 on: September 18, 2010, 09:12:58 PM » |
|
Oare e ultima solutie? Ce sfaturi as putea primi? Va rog!
Saracul caine, eu personal nu cred ca mai poate fi ajutat in vreun fel.  Foarte greu de luat asemenea decizii, dar cred ca se chinuie foarte tare si cu cat trece mai mult timp se va chinui si mai mult. Eu am avut o situatie asemanatoare cu un motan......., l-am chinuit saracul cu "pampers" cateva luni bune, dar pana la urma nu am mai putut sa-l vad plin de rani provocate de mersul tarait, muschi atrofiati complet si urina. In situatii de aest gen, starea lor se deterioreaza foarte repede, aproape "vazand cu ochii". Imediat observi ca s-au subtiat muschii, apar tot felul de rani din cauza pozitiei si a urinei (indiferent cat il speli si-l dai cu talc). Saracul se chinuie foarte rau. Sper sa aveti puterea de a lua hotararea cea mai corecta pentru el. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
petshopgalati
Newbie
Nu te voi uita!
|
 |
« Reply #3 on: September 18, 2010, 09:21:26 PM » |
|
Da, e greu cu hotararea, se rupe ceva din mine!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
petshopgalati
Newbie
Nu te voi uita!
|
 |
« Reply #4 on: September 20, 2010, 09:38:32 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #6 on: September 20, 2010, 07:37:57 PM » |
|
Condoleante.Ne pare tare rau.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #7 on: September 20, 2010, 09:15:05 PM » |
|
Condoleante, stiu ca ai pierdut un prieten, o parte din sufletul tau, e tare-tare greu, am trecut prin asta in primavara, dar ai "castigat" un inger pazitor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!
|
 |
« Reply #9 on: September 21, 2010, 11:08:02 PM » |
|
Condoleante si multa putere sa mergeti mai departe
|
|
|
|
|
|
CG-loialitate devotament perseverenta rabdare iertare ajutor iubire neconditionata! Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM!
* Alex M*
|
|
|
grp
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: October 14, 2011, 09:24:31 AM » |
|
Ma aflu in aceeasi situatie cu tine, numai ca al meu are doar 12 ani si 4 luni. Refuza sa mai manance de 2 zile, bea doar apa. La consultat domnul doctor, are temperatura 39., 4, picioarele din spate intinse si se ridica din cand in cand in 2 labe dar nu in sezi. Ieri dimineata l-am scos din curte si a schiopatat in 3 picioare, a facut pipi ca "fetele" dar a obosit ingrozitor. Seara nu a mai putut decat sa stea in picioare pentru 15 secunde apoi s-a prabusit. Deseara ma duc sa-i fac o radiografie sa vedem exact ce ar putea fi. Este extraordinar de rapida deteriorarea situatiei, marti fugea prin curte inca iar azi are deja 2 zile de cand refuza orice mancare (nici lapte nu vrea) doar bea apa sia atat. Ma ingrozeste ideea ca ar trebui sa iau o decizie "grea". Sunt barbat in toata firea dar mi s-au umplut ochii de lacrimi, acum cand va scriu... Sunt 12 ani de viata foarte frumosi si desi am incerc ma "pregatesc" sufleteste nu e deloc usor. Cand il vad pe o parte cu privirea fixa si stiu sigur ca il doare innebunesc. astept sa vad ce se intampla deseara si o sa luam si noi o decizie. Pina si celalt catel pe care il avvem (o catea de cg de 8 luni, care a crescut si invatat pe langa el) se aseazza langa el in sezi si scartaie la noi sa ii facem ceva. Si nici ea nu prea mananca de 2 zile. E foarte greu pe toti, nici nu-mi vine sa ma mai duc la servici. Speram sa iasa din iarna mosulica, dar se pare ca nu mai iesa nici din octombrie. In fine, vroiam sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si sper sa treci cat mai repede de aceasta despartire.
|
|
|
|
|
|
To err is human, forgive is canine! ------------------------------------------------------------- Un caine daca-l bati tot iti va linge mana, un om daca il ajuti nu esti sigur daca nu iti va musca mana...
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #11 on: October 14, 2011, 11:44:05 AM » |
|
Trebuie dus urgent in casa la caldura. La radiografie mai mult ca sigur se vor depista niste "ciocuri la coloana intr-o zona sau mai multe" - spondilita/spondiloza. De obicei tratamentul este de lunga durata dar se intrevede o raza de lumina daca sunteti luptatori si rabdatori mai ales si cainele mai vrea sa traiasca(Masaj usor/exercitii, analgezice, antiinflamatorii, Vit.B). Doamne ajuta!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Diana_T
Full Member

|
 |
« Reply #12 on: October 14, 2011, 12:01:42 PM » |
|
In cazul ciocurilor pe coloana, noi am observat o imbunatatire foarte buna a starii cu ajutorul tratamentului cu laser . L-am aplicat timp pe 3 ani pe primul meu caine, Ben, care pana la 15 ani s-a putut deplasa fara probleme si nu a prezentat dureri dupa tratament (de 2 ori pe an). Se poate face in Bucuresti la facultatea de medicina veterinara sau la cabinetul vet ProMedica. Insanatosire grabnica!
|
|
|
|
|
|
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am"
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #13 on: October 14, 2011, 12:35:22 PM » |
|
Foarte buna posibilitate!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #14 on: October 14, 2011, 12:45:45 PM » |
|
La temperatura de 39,4 grade e foarte posibil sa aiba o infectie undeva, poate la rinichi. Poate vreo boala data de capusi cum ar fi babesioza sau ehrlichioza. Du- l urgent la vet pentru diagnostic si tratament.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|