|
bengy
|
 |
« Reply #300 on: June 04, 2010, 08:24:56 PM » |
|
Banii vorbesc ,banii te ridica,banii nu tac -banii se fac........cam asta e ! Nasol !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #301 on: June 06, 2010, 10:49:46 AM » |
|
Chiar si daca acel caine are defecte grave?  Da' ce conteaza, puii au pedigree ... Da, vai......nu m-am gandit ca cineva ar reproduce caini cu defecte grave.Groaznic! Totusi, cred ca daca toti crescatorii s-ar uni, ar inainta o petitie sau ceva de genul acesta(semnata de toti) ar reusi sa anuleze decizia sau macar sa fie obligatoriu un control de rutina, inainte de depunerea declaratiei de monta, in care sa se verifice defectele majore. Ca la noi la nimeni!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #302 on: July 19, 2010, 06:10:07 PM » |
|
Sincer mi se pare cea mai mare prostie....pedigreeul a ajus sa fie cumparat
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #303 on: September 23, 2010, 06:00:28 PM » |
|
Daca ambii parinti au pedeegre dar mama nu a fost arbitrata ,puii pot avea pedeegre ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #304 on: September 23, 2010, 07:07:14 PM » |
|
dupa cate am auzit eu da,dar se face la pret dublu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paulapaula13
|
 |
« Reply #305 on: September 23, 2010, 10:04:14 PM » |
|
Diferenţa, dublă (40-50 lei), e infimă faţă de "mărimea" consecinţelor  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #306 on: September 23, 2010, 10:11:55 PM » |
|
Diferenţa, dublă (40-50 lei), e infimă faţă de "mărimea" consecinţelor  . Absolut!!! http://ach.ro/circulare/2009/D17-22/DECIZIA%20200001.JPG  Numai ca, din pacate... Banii vorbesc ,banii te ridica,banii nu tac -banii se fac........cam asta e ! Nasol !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paulapaula13
|
 |
« Reply #307 on: September 23, 2010, 10:30:15 PM » |
|
S-a luat, anul trecut sau acum doi ani, o decizie înspre normalitate, câteva cerinţe în plus pentru a se obţine dreptul de montă, s-a renunţat foarte repede şi acum e ca la începuturi, pe bani la liber. Aud că acum se fac două feluri de selecţie, cică, una e mai simplă, românească. Uni susţin că e spre binele CG din România, deoarece avem prea puţini câini titraţi pentru criterii stricte. Eu cred că altele sunt motivele. Greşesc?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #308 on: October 29, 2012, 07:46:20 PM » |
|
Salutare tuturor! o intrebare scurta am. daca masculul are 1 Excelent la CAC si 2 FOARTE BINE la Club, are drept de monta, avand in vedere ca la expo club FB este calificativul maxim pana la 24 luni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #309 on: October 29, 2012, 09:06:18 PM » |
|
Salutare tuturor! o intrebare scurta am. daca masculul are 1 Excelent la CAC si 2 FOARTE BINE la Club, are drept de monta, avand in vedere ca la expo club FB este calificativul maxim pana la 24 luni.
Nu! AChR, cu bunavointa CNCG, aplica regulamentul FCI, adica 2xEx. Dar in acelasi timp aplica si ZERO regulamente, adica poti face pedigre si daca montezi cu "Burcus" de Maidan. Minunata tara, nu-i asa?
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #310 on: October 30, 2012, 12:01:46 AM » |
|
Foarte frumos...si eu care nu apreciez foarte tare cac urile cacib urile, am zis sa merg la expo de club, ca acolo e treaba buna...pe zi ce trece imi intaresc ideea de a renunta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #311 on: October 30, 2012, 05:28:22 PM » |
|
FB la club, fiind calificativ maxim, se accepta in loc de Exc de la FCI. (se accepta cel putin)
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #312 on: October 30, 2012, 05:34:38 PM » |
|
Ok, atunci sa inteleg ca am obtinut dreptul de monta cu aceste calificative? toate au fost luate la junior. Mersi mult pentru raspuns!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #313 on: October 30, 2012, 07:11:41 PM » |
|
FB la club, fiind calificativ maxim, se accepta in loc de Exc de la FCI. (se accepta cel putin)
Nu se mai accepta. Cunosc cazul unei femele cu Bun la club care nu este suficient pentru COR.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Daisy Von Baldur
Newbie
|
 |
« Reply #314 on: February 15, 2014, 11:52:44 PM » |
|
Una este calificativul BUN si altul este calificativul FOARTE BUN!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|