|
M_Luiza
|
 |
« Reply #105 on: October 09, 2007, 10:47:49 PM » |
|
interesant da ' eu nu prea le am cu engleza.... din ce material e? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Tora
|
 |
« Reply #106 on: October 10, 2007, 07:26:25 AM » |
|
Desi e dintr-un fel de plastic, mie mi se pare ca pe vreme de -xx grade ar fi foarte rece (fata de o podina de lemn)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihaela409
Full Member

|
 |
« Reply #107 on: October 10, 2007, 08:21:07 AM » |
|
e o chestie excelenta - dupa cum vad. exista la noi in tara ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lory1man
Full Member

ALDO[ mingea preferata mea]
|
 |
« Reply #108 on: October 18, 2007, 10:22:47 AM » |
|
ce ziceti de padocul care l-am facut recent si nu e gata ca nu stiu ce sa-i pun pe jos
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #109 on: October 18, 2007, 10:31:55 AM » |
|
1. Plasa nu o sa faca fata unui CG ! 2. La acoperis pune niste leaturi transversal pe barele de otel si peste leaturi placile de azbo.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
lory1man
Full Member

|
 |
« Reply #110 on: October 18, 2007, 10:44:22 AM » |
|
oh , acum nu mi-am dat seama de chestia cu plasa pentru ca nu sare pe ea ,cand il inchid acolo, apropo, al meu il las tot timpul liber in curte si gradina, si noaptea , in padoc il inchid daca vine cineva la noi si le e frica la oameni de el , numai atunci e inchis cat timp tine vizita apoi ii dau iar drumul si sta aproape toata ziua singur in gradina , care e ingradita tot cu plasa deoacamdata, pana venim noi , apoi il las si in curtea din fata , dar trecerea o are prin garaj, ca nu am pus inca usile si am observat ca acolo si doarme noaptea , la usa pe care intram noi in casa din garaj, cred ca ii voi aduce cusca in garaj in iarna asta sa nu-i fie frig , ca in padoc nu prea sta si deci nu e folosita casuta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #111 on: October 19, 2007, 12:50:57 AM » |
|
care ar fi cel mai recomandat material pt peretii padocului?? 1. Plasa nu o sa faca fata unui CG !
si de ce nu plasa??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Tora
|
 |
« Reply #112 on: October 19, 2007, 07:07:03 AM » |
|
care ar fi cel mai recomandat material pt peretii padocului?? si de ce nu plasa??
E foarte buna plasa (in general), dar cea din poza este una din sarma subtire pe care un cg o poate rupe foarte usor daca trage cu ghiarele sau dintii de ea. Pe langa ca o poate sari la fel de usor. Dar daca ai un caine care sta cuminte si nu incearca sa o rupa/sara, e foarte buna si aia. Pana la urma, padocul se face in functie de caine (daca ai caine alpinist ca mine ii pui plasa si deasupra). 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #113 on: October 19, 2007, 08:07:31 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« Reply #114 on: April 16, 2008, 07:21:09 PM » |
|
Am facut si eu , impropriu spus eu, un padoc  meu . Vremea este urata si nu am putut face poza dar astept pana fac padocul si cusca in ros-albastru  . Dimensiuni 4,5m-3,5m L si l h=2m . Stalpi din fier incastrati in beton incojurati cu plasa sudata. Pe jos am pus dale din ciment si am lasat cam 2/1,5m cu pietris . Cred ca`i destul de multumit din ce am vazut pana acuma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amn
|
 |
« Reply #115 on: January 01, 2009, 07:01:57 PM » |
|
ce spuneti de acest padoc. exista in Ro canisa RINGMASTER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #116 on: January 01, 2009, 07:31:28 PM » |
|
ce spuneti de acest padoc. exista in Ro canisa RINGMASTER
peisajul e superb...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
mitike
Full Member

KATZKY
|
 |
« Reply #117 on: January 01, 2009, 09:48:06 PM » |
|
oh , acum nu mi-am dat seama de chestia cu plasa pentru ca nu sare pe ea ,cand il inchid acolo, apropo, al meu il las tot timpul liber in curte si gradina, si noaptea , in padoc il inchid daca vine cineva la noi si le e frica la oameni de el , numai atunci e inchis cat timp tine vizita apoi ii dau iar drumul si sta aproape toata ziua singur in gradina , care e ingradita tot cu plasa deoacamdata, pana venim noi , apoi il las si in curtea din fata , dar trecerea o are prin garaj, ca nu am pus inca usile si am observat ca acolo si doarme noaptea , la usa pe care intram noi in casa din garaj, cred ca ii voi aduce cusca in garaj in iarna asta sa nu-i fie frig , ca in padoc nu prea sta si deci nu e folosita casuta
cam asa procedez si eu cu katzky ...o las mai mereu libera ...dar trebuie sa curat curtea cam de 2 ori pe saptamana ...ca altfel risc sa aduc bucurii in casa..la cat de mult tinem la ea ...n-am crezut vre-o data ca am sa curat r--t de caine cu placere  .iar a mea nu prea vrea sa doarma in cusca..chiar daca e bine izolata...prefera de multe ori sa doarma langa cusca ...chiar daca afara sunt -6 grade...sau langa scarile de la intrarea in casa ..de multe ori mi-am pus intrebarea daca nu ii este frig...dar vet mi-a zis ca-i in regula s-o las sa doarma afara daca vrea ...ce-i drept cand sunt sub -14 totmereu e in cusca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lory1man
Full Member

|
 |
« Reply #118 on: January 03, 2009, 08:53:57 PM » |
|
apropo de r---t, eu adun la doua zile cam o galetusa de 5 litri . cum spui tu nici eu nu credeam ca o sa-l adun asa cu placere  dar nu am ce face . gradina are cam 400 mp si el face c---a in linie pe langa gard , adica eu merg in linie si il adun de jur imprejur , e mortal daca ma vezi cand plec la adunat r---t ,  , dar asta este si el isi face datoria lui de paznic , acum doarme in garaj , i-am dus casuta cum am zis , si garajul nu are inca usi , deci poate sta linistit acolo , masina sta afara si printu in interior, si le da fiori musafirilor nepoftiti ,cand iese pe neasteptate de acolo  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mitike
Full Member

KATZKY
|
 |
« Reply #119 on: January 05, 2009, 10:16:25 AM » |
|
ce tare!!!  da cat a implinit fiara aia mica a ta???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|