|
mishu65
|
 |
« Reply #195 on: April 02, 2012, 06:48:17 PM » |
|
Cunoastem probl parului din casa. Chiar e greu. Am intrebat daca e la misto pt ca ai alte variante de incalzire. Una din ele (pe care mi-a recomandat-o un crescator pt momentul fatarii si dupa) este incalzirea cu lampi cu raze infrarosii. Dau caldura imediat, intr-o secunda, radiatia e orientate acolo unde doresti, au intensitate variabila si durata de viata mare, peste 5000-6000 ore. Se pot folosi in grajduri, hangare, terase exterior... Poti sa mai intrebi, asta e o varianta eficienta.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
Corbul
Full Member

Terra
|
 |
« Reply #196 on: April 13, 2012, 10:45:28 PM » |
|
Salut.Acum 2 zile am terminat si eu padocul Terrei.Urmeaza cusca.Am 2 probleme.Am observat la cei care au postat foto cu padocurile lor ca le au acoperite.Eu nu l-am acoperit si nu stiu ce sa fac.Cealalta problema e ca am betonat tot padocul in ideea ca va fi mai usor de spalat(cu furtunul).Acum stau si ma gandesc .. oare nu ii este rece la picioare?Nu ii forteaza incheieturile?etc Dati-mi va rog un sfat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #197 on: April 14, 2012, 12:24:11 AM » |
|
Pune-i si o portiune cu scanduri in fata custii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corbul
Full Member

Terra
|
 |
« Reply #198 on: April 15, 2012, 03:59:41 PM » |
|
ok.ms de sfat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Steli
Newbie
|
 |
« Reply #199 on: April 16, 2012, 01:00:42 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubby
Newbie
Mirra :X
|
 |
« Reply #200 on: May 14, 2012, 10:54:05 AM » |
|
Fix asa face si catelusa mea de 7 luni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #201 on: June 03, 2012, 10:49:28 AM » |
|
Eu am deja un padoc amenajat. E maricel (12 m2) dar exista o singura cusca. De cand o am si pe Maia ma tot gandesc sa refac spatiul dar nu stiu cum ar fi mai bine. Una singura mai mare pentru amandoua sau doua complet separat. Avantajul la una singura e ca ar sta impreuna mai ales cand e frig sau ploua cu tunete. Totusi, Maia este atat de jucausa si zvapaiata si s-ar putea s-o calareasca pe maica-sa si s-o clantane pana o scoate afara cu totul. Cum aveti voi cu doi cg?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #202 on: June 03, 2012, 12:06:40 PM » |
|
Eu le fac o casuta mare sa aiba loc toti trei fiindca sunt obisnuiti sa stea impreuna. Unde locuiesc acum, cainii stau mai mult in casa decat afara unde am o cusca maricica(1m/1,2m). I-am gasit de multe ori impreuna in cusca, ba mai era si motanul pe acolo, motz-cocotz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #203 on: June 03, 2012, 01:13:51 PM » |
|
Asa zic si eu. Una mare pentru aman2. Mersi Freddy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #204 on: June 03, 2012, 03:15:05 PM » |
|
Nu e sigur ca e bine. Nu am terminat casuta, inca nu i-am mutat in ea. Si eu am emotii ca se instaleaza unul din ei acolo si nu le mai da voie celorlalti. Depinde si ce caini ai si mai ales cum se impaca. La mine, baietii se impaca foarte bine dar cateaua care e juma' de CG e cam tafnoasa si ii bate cel putin o data pe zi. Dar e vina baietilor ca o tot sacaie cu mirositul sub coada. Pina ma enervez si ii duc pe amandoi la veterinar sa le scoata "bijuteriile".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #205 on: June 03, 2012, 04:19:02 PM » |
|
Sunt mama si fiica. Poate diferenta de varsta sa fie o problema, Ela are 6 ani si e linistita iar Maia 6 luni, o zapacita si agitata, o clantane de picioare pe maica-sa, o sacaie, are chef de joaca permanent. La 4 dimineata incepe sa sape gropi si sa roada tot ce prinde. Pana ne trezim noi totul e praf! Dar se inteleg bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanyThor
Full Member

Ut melius incipio nosse homines, quam diligo dogs
|
 |
« Reply #206 on: June 03, 2012, 11:57:27 PM » |
|
Eu cand o sa fac padocul pentru Maia si viitorul CG care o sa vina pe la sfarsitul anului scolar m-am gandit sa-i fac un padoc de2/3m cusca dubla si pe jos un strat de pietris de 30/40cm.Sper ca este bine,astept pareri si desigur pentru cusca un boxpalet 
|
|
|
|
|
|
Cu cat incep sa cunosc mai bine oamenii , cu atat iubesc mai mult cainii .
|
|
|
ak-extreme
Newbie
|
 |
« Reply #207 on: June 07, 2012, 09:14:09 PM » |
|
este buna ideea cu pietrisul,eu am la black beton si 1/1 nisip cu pietris peste,aduni mult mai usor rahateii si nici nu persista mirosul..dupa fiecare curatenie generala,adica odata la 2 zile,ii ud tot si e ok,in zona cu beton i-am facut un podet din lemn pe care sta toata ziua,i-am acoperit si padocul in totalitate,dar oricum,80% din timp sta liber prin curte:  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soimarutudor
Jr. Member

|
 |
« Reply #208 on: February 20, 2013, 10:21:25 AM » |
|
padoc
|
|
|
|
|
VON RUSHAUS KENNEL
|
|
|
Zaloj Ion
Newbie
|
 |
« Reply #209 on: June 05, 2013, 09:57:16 PM » |
|
Norocel!!! sunt la jumatate de drum in constructia padocului marimea lui este de 12 m2,ajutatima cu un sfat in privinta pavarii,lemn,beton,pietrish sau iarba am citit cu atentie de la inceput acest topik insa nu am gasit raspuns la intrebarea mea care din aceste materiale imbiba cel mai putin mirosul de urina,si la cei cu lemn cu ce solutie prelucrati impotriva putrefactiei!!! Maine ma apuc de pavare sper ca imi da cineva un sfat!!! MUltumesc!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|