Zaloj Ion
Newbie
|
 |
« Reply #225 on: June 22, 2013, 03:04:23 PM » |
|
Buna!!! ajutatima cu un sfat va rog,pina la 9 luni baiatu meu a dormit in casa iar acum am finisat padocul si imi face zile negre cum il bag in el urla ca lupul,azi noaptea nu am dormit pina la ora 3.30 minute,eram gata sai leg gura cu scotci,ce sa fac ca sa se obishnuiasca mai rapid cu noul sau loc.cu parere de rau eram nevoit sal iau cu noi in camera noapte din cauza vecinilor care nu au reushit sa adoarma si ei pina dimineata.va rog nishte sfaturi!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tevezbd
Full Member

|
 |
« Reply #226 on: June 22, 2013, 11:45:22 PM » |
|
dupa umila mea parere, cea mai mare greseala a ta a fost sa-l tii in casa pana la varsta asta ca sa-ti rezolvi problema, eu cred ca trebuie sa ai rabdare si incetul cu incetul,prin diverse jocuri (mai intai sa manance doar acolo, etc), fara a fi fortat o sa invete, cu atat mai mult daca "baiatul tau are pedigree" - lucru pe care eu nu-l stiu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nickvero
Newbie
Nero Van Helsing
|
 |
« Reply #227 on: January 25, 2014, 09:16:06 PM » |
|
Buna seara tuturor ! Ce va mai fac  ? In speranta ca sunt bine, as dori sa va mai dezvalui si eu ceva noutati legate de Nero al nostru care a implinit 5 luni si e un scump. Inca mai asteptam sa i se ridice urechile, desi, acum 1 luna si jumatate le avea perfect erecte. Iata o filmare de acum 1 saptamana din cadrul sedintei de dresaj la capitolul APORT cu lesa, cea de a doua din acest capitol: View My VideoAm ajuns aproape la final si cu padocul (3.5 m x 2 m), mai avem poarta si cusca. Iata cateva poze edificatoare, poate obtinem si ceva pareri din partea voastra. Multumim !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B K
Newbie
|
 |
« Reply #228 on: January 25, 2014, 09:32:13 PM » |
|
Salut , e bun padocul , dar trebuie gandit si pe timp de iarna , de ex cum e acum , viscol , ger , vant...........va fi curent foarte mare la el acolo. Eu am adaposturile facute cu 2 pereti plini , iar pe timp de iarna am posibilitatea sa acopar in totalitate , cu folie transparenta sau plexiglas , policarbonat transparent , astfel evit curentii puternici si zapada sau ploaia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nickvero
Newbie
Nero Van Helsing
|
 |
« Reply #229 on: January 25, 2014, 10:11:31 PM » |
|
Mersi pentru parere, nu este gata 100 %, urmeaza sa plachez 3 laturi cu niste placi de plastic stil policarbonat, dar verzi, tocmai pentru a evita curentul. Totul este in plan, doar ca vremea nu m-a mai lasat astazi sa termin treaba, oricum saptamana viitoare am de gand sa termin orice ar fi sa-l mut acolo. Dupa cum se poate vedea si in filmare este maricel si bine imbracat. Ceva pareri legate de dimensiunile optime ale custii ce urmeaza sa o fac pot primi? Mersi mult !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B K
Newbie
|
 |
« Reply #230 on: January 25, 2014, 10:41:52 PM » |
|
Nu ai scris ca ai in plan sa plachezi cu ceva tocmai d'aia mi-am permis sa postez , de fapt eu ti-am spus cum am eu , nu e obligatoriu sa faci ca mine , o parere de la mine , una de la alt coleg ..............si tragi tu concluziile. Referitor la spatiu , cu cat e mai mare cu atat mai bine , 7m patrati asa cum ai tu este suficient pentru un caine din rasa asta. Podeaua din ce va fi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fiddyw0w
|
 |
« Reply #231 on: January 25, 2014, 11:10:43 PM » |
|
ti-ar fi mai usor sa faci o mica scurgere...si sa faci podeaua din beton...usor de curatat..dai cu furtunul+scurgere= treaba usoara si frumoasa
bafta!
|
|
|
|
|
|
I love German shepherds since i was ten y'rs old. Now when i have one, i love my choise !
My little love Strike' [ facebook.com/Strikethedog ]
|
|
|
nickvero
Newbie
Nero Van Helsing
|
 |
« Reply #232 on: January 26, 2014, 09:41:01 AM » |
|
Peste pietris voi pune un strat de nisip peste care voi veni cu dale de pavaj (30 x 30 cm), intr-un colt voi lasa o portiune de nisip pentru nevoi, iar cotetul pe un palet ridicat de la sol 10 cm si in fata lui un palet compact pe care sa stea ziua. Multumesc de pareri !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nickvero
Newbie
Nero Van Helsing
|
 |
« Reply #233 on: February 02, 2014, 04:56:04 PM » |
|
Am terminat si cusca, mai trebuie data cu lac KOBER si sa punem o camera de masina la intrare pentru a impiedica pierderea caldurii din interior. Padocul mai trebuie placat cu placi de plastic stil policarbonat. Dar iata cum a iesit minunea de cusca dimensiuni 1 m x 0.75 m x 0.85 m cu acoperisul rabatabil   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #234 on: February 10, 2014, 08:52:35 PM » |
|
Frumos, imi place, dar la ce foloseste acel acoperis care se "basculeaza"
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #235 on: February 10, 2014, 09:42:14 PM » |
|
sa curete cusca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #236 on: February 11, 2014, 12:43:32 AM » |
|
Aaa..interesant..
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
sara2013
Newbie
|
 |
« Reply #237 on: March 08, 2014, 08:58:06 AM » |
|
Buna ziua. Ce fel de pietris ar trebui sa folosesc pentru padoc(podea)?Ma refer la dimensiuni(mai marunt sau mai mare). Padocul 2 metri pe 4 metri ar fi ok ca dimensiune? Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #238 on: March 09, 2014, 01:20:24 PM » |
|
E ok. poti folosi pietris mai mare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sara2013
Newbie
|
 |
« Reply #239 on: March 09, 2014, 07:56:59 PM » |
|
Multumesc Iuliann.
|
|