Forum ciobanesc german
June 15, 2017, 02:24:28 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20   Go Down
  Print  
Author Topic: Padocul  (Read 106962 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #270 on: March 26, 2015, 11:27:04 PM »

Da,ajung 1000-1500....Insa la mine a intrat foarte mult beton pentru ca neavand teren drept a trebuit sa sap si sa nivelez terenul la baza unei pante.Partea din spate a padocului ( zidul) are 1.8 m cu tot cu fundatie...deci nu e cam exagerat...Doar tabla m-a costat 500. iar lambriurile pentru custi au fost 630 (7 pachete x 90 ron )...Deci nu am exagerat in calcule deloc...
Edgar1988
Newbie
*

« Reply #271 on: March 31, 2015, 07:10:30 PM »

Nu spun ca sunt exagerate calculele doar ca e unii oameni poate nu isi renoveaza in apartament o baie cu 4000 de lei.

E mult...si asta ii tot...Variante sunt multe,se poate face si intr-un pret decent si sa arate decent.
George A.
Newbie
*

« Reply #272 on: July 05, 2015, 07:18:34 PM »

Tot citesc de 2 zile cand si ce apuc dar sincer in loc sa ma lamuresc mai tare m-am ametit.
Intr-un final ce e mai bine sa punem pe jos in padoc ? ciment, pietris sau pavele ?
 Se poate supune votului pe forum ?

Legat de costurile padocului ... fiecare se intinde cat ii este patura, eu am socotit materialele undeva la 3500 ron, sunt constient ca se poate construi un padoc cu 1000 ron sau 500, dar ... eu vreau ceva mai trainic si de lunga durata.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #273 on: July 05, 2015, 07:32:10 PM »

Salut. Nu cred ca betonul e bun....in primul rand retine mirosul chiar daca e spalat si de 2 ori pe zi ...Cred ca lemnul tratat corespunzator e cel mai bun...
Nică
Full Member

I'm a GSD male named Nică

« Reply #274 on: July 05, 2015, 10:15:12 PM »

Intr-un final ce e mai bine sa punem pe jos in padoc ? ciment, pietris sau pavele ?
 Se poate supune votului pe forum ?
Salut. Nu cred ca betonul e bun....in primul rand retine mirosul chiar daca e spalat si de 2 ori pe zi ...Cred ca lemnul tratat corespunzator e cel mai bun...

Pentru padocul pe care îl construiesc... cred că voi încerca să "sigilez" placa de ciment cu o podea epoxidică sau poliuretanică. Cred că problema igienizării va fi mai simplă astfel, deşi, câinii nu vor sta mai mult de 8-10 ore în padoc şi de regulă se abţin în a-şi face nevoile pe suprafeţe care nu sunt pământ + vegetaţie.
Nică
Full Member

I'm a GSD male named Nică

« Reply #275 on: July 05, 2015, 10:21:15 PM »

Legat de costurile padocului ... fiecare se intinde cat ii este patura, eu am socotit materialele undeva la 3500 ron, sunt constient ca se poate construi un padoc cu 1000 ron sau 500, dar ... eu vreau ceva mai trainic si de lunga durata.

Costurile, în varianta prezentată mai sus, sunt evident destul de mari. Padocul din fotografiile următoare are o suprafaţă de 6x3 m (9 mp pentru fiecare câine) şi doar acoperişul m-a costat 2500 lei (material lemnos + tablă "tip Lindab" +manoperă).

George A.
Newbie
*

« Reply #276 on: July 05, 2015, 11:42:23 PM »

500 ron teava, 400 plasa bordurata, sa spunem placa de 0,20 ... 3,6mp ciment, adica 4x200=800, lemn cofraj + cuie 200, balamale zavoare 100 ... si avem : 2500+500+400+800+200+200 =4600 ron una bucata padoc dublu Wink
George A.
Newbie
*

« Reply #277 on: July 06, 2015, 04:25:59 PM »

Ca sa fac poze tb sa eliberez locul de 2 bazine de 1000 litri care sunt depozitate in fata padocurilor.
Dar o sa fac asa cu bazinele acolo.

Cuburi, au latura de 1mx1mx1m deci rezulta un cub. Bazinele sunt cele incastrate in sol gen piscina sau chiar bazin olimpic, iar celelalte se numesc cisterne supraterane. Lucrez in vinificatie si avand mai multe feluri de cisterne/cuburi/bazine fermentatie sunt derutat cand angajatii spun bazin Wink
Nu te supara, defect profesional.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #278 on: July 07, 2015, 09:25:29 AM »

Cuburi, au latura de 1mx1mx1m deci rezulta un cub. Bazinele sunt cele incastrate in sol gen piscina sau chiar bazin olimpic, iar celelalte se numesc cisterne supraterane. Lucrez in vinificatie si avand mai multe feluri de cisterne/cuburi/bazine fermentatie sunt derutat cand angajatii spun bazin Wink
Nu te supara, defect profesional.
Tocmai ce am facut o reparatie capitala la padocurile alea!
Fain defect profesional ai! Smiley

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
g33k
Newbie
*

« Reply #279 on: July 28, 2015, 05:58:40 PM »

Salut,
am o catea de 1 an care este foarte activa si face o gramada de stricaciuni. Asa ca vreau sa-i fac un tarc de aprox 7x7 m unde are umbra toata ziua (de la un nuc). Am deja doi dintre pereti (gardul din fundul curtii), iar pt al treilea perete am deja stalpii (este si plasa, dar prea subtire). Intrebarea mea este urmatoarea: pot folosi plasa bordurata, rezista? Sau sa folosesc plasa sudata de 6mm?
Merci
As pune si cateva foto cu Sisi si cusca ei, dar nu-mi dau seama cum.

George A.
Newbie
*

« Reply #280 on: July 28, 2015, 06:24:55 PM »

Plasa in sine este destul de rezistenta (cea bordurata mai rezistenta decat cea sudata) , doar ca vei fi nevoita sa pui tevi din 1 - 1,2 m si placbanda de metal pe orizontala pentru a nu permite plasei sa flambeze (sa faca burta), poti folosi si bara de 2x3 cm (groasa de 2  sau 3 mm).
 Sfatul meu este sa tii catelul cat mai departe de umbra nucului batran datorita iodului si a substantelor care sunt emanate/eliminate ... in fine mai bine cauti pe net.
 http://www.paradisverde.ro/intretinerea-livezii/care-sunt-efectele-umbrei-de-nuc
g33k
Newbie
*

« Reply #281 on: July 28, 2015, 10:57:08 PM »

Merci. Nucul este in unul dintre colturile tarcului si cateaua nu va sta in tarc decat pt perioada cand avem vizitatori, cand se joaca copiii in curte sau cand mancam afara. In rest, va sta libera prin curte, pt ca nu suport sa o vad legata sau intr-un spatiu restrans.
George A.
Newbie
*

« Reply #282 on: August 19, 2015, 11:57:36 AM »

Salutare tuturor.
Am o mare dilema, vreu sa-i fac cainelui meu un padoc de 6x4 m si nu stiu daca sa-l acopar pe tot sau sa las un sfert din  el fara acoperis, tinand cont ca in perioada iernii va sta mai mult in padoc.
PS. : padocul are 3 pereti din scandura si fata din plasa bordurata, nu stiu daca este o alegere corecta dar este pozitionat intr-un loc unde troieneste zapada si m-am gandit ca asa va fi mai ferit. (cand spun troieneste ma refer la zapada de peste 1m).
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #283 on: October 11, 2016, 12:36:06 AM »

Salutare!
      Eu am doi caini, o femela de CG de 2 ani si un pechinez de 10 ani. Sunt prieteni foarte buni, deci sunt de nedespartit.
      Acum ca vine sezonul rece trebuie sa le fac alt cotet. Proiectul il am in cap, mi-am luat si materialele dar problema cea mai serioasa ar fi stratul de dormit. Ce sa le pun in cotet? E bun tartanul? Ma gandesc ca-i toamna, vine uda de afara si se aseaza pe cauciucul ala, e ok?
      Pana la urma cauciucul e izolator termic iar caldura corporala ar face sa se usuce blana destul de repede, dar asata-i doar o speculatie. Nu stiu ce sa le pun. Voi ce aveti sau ce recumandati?
freddy25
Hero Member

« Reply #284 on: October 11, 2016, 02:40:18 PM »

Cel mai recomandat e fanul, urmeaza paiele.  Cum sa doarma iarna pe cauciuc? E mai rece ca ghiatza. Iar vara se incinge.
Poti sa le faci salteluta dintr-o pilota veche, o imbraci intr-o husa de doc sau din pled si gata. Faci 2-3 saltelute si cand se umezeste una, pui alta uscata iar pe cea umeda o pui la uscat pe calorifer.
Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20   Go Up
  Print  

Jump to: