Metall
Full Member

|
 |
« Reply #30 on: May 17, 2007, 09:12:23 AM » |
|
Super imaginile, merci mult de tot! Eu imi imaginam un pic altfel, neacoperit  Acu vad ca o sa am mai mult de lucru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #31 on: May 17, 2007, 10:09:39 AM » |
|
Pai poate fi si neacoperit. Dar musai sa fie o suprafata unde sa poata sta cainele la umbra.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Tora
|
 |
« Reply #32 on: May 17, 2007, 10:40:36 AM » |
|
CRB...padocurile tale sunt de "bussiness-class" deja. Mai ca as sta si eu acolo dc ar fi ceva mai "captusite" si "masa" putin mai sus. Stii, eu masor mai mult la greaban.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #33 on: May 17, 2007, 12:32:39 PM » |
|
CRB...padocurile tale sunt de "bussiness-class" deja. ......
...merci....  .... chit ca o sa par lipsit de modestie.... planurile sunt conceptie 100% crb...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #34 on: May 17, 2007, 02:20:06 PM » |
|
...merci....  .... chit ca o sa par lipsit de modestie.... planurile sunt conceptie 100% crb... Sunt faine dar sunt cam finute ! Structura metalica lasa de dorit. Eu le-am facut pe ale in asa fel incat copii mei su nu fie nevoiti sa faca altele. Recomand : 1. Stalpi de sustinere de la 50 mm diametru in sus 2. Podea din foastana (scandura de brad sau plop cu grosime de 5 mm) 3. Pereti din scandura de brad ( prin OSB un caine hotarat trece ca prin branza) 4. Acoperis din orice dar sa nu treaca lumina prin el si sa nu fie metalic 5. 3 pereti sa fie inchisi cu scandura 6. Partea din fata sa fie din plasa sudata 10x10 cm 6 mm diametru.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #35 on: May 17, 2007, 02:34:16 PM » |
|
poze!
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
|
augustus-canis
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #36 on: May 17, 2007, 02:36:28 PM » |
|
eu recomand padocurile de 300 metri patrati  (curtea intreaga,pavata cu piatra) pentru cei fara timp de antrenamente .fetelor mele le merge f bine:alergare pe distanta de 20m de la custi la strada,latrat,apoi inca 20m inapoi;cel putin 30 de curse zilnic=1,2 km...asta da antrenament pentru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #37 on: May 17, 2007, 02:56:40 PM » |
|
cel putin 30 de curse zilnic=1,2 km...asta da antrenament pentru  Poate pentru tine o fi antrenament dar pentru un CG nici macar intretinere nu e ! 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #38 on: May 17, 2007, 02:58:17 PM » |
|
poze!
Ca sa fac poze tb sa eliberez locul de 2 bazine de 1000 litri care sunt depozitate in fata padocurilor. Dar o sa fac asa cu bazinele acolo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #39 on: May 17, 2007, 03:00:26 PM » |
|
2 bazine de 1000 litri
Trece vreo conducta de benzina pe langa alea 2 bazine ? 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #40 on: May 17, 2007, 03:38:54 PM » |
|
Poate pentru tine o fi antrenament dar pentru un CG nici macar intretinere nu e !  tonul era evident de gluma...  sigur augustus-canis stie ce si cum e un antrenament de cg... intrebare - recomandati podea de lemn - cainii de padoc isi mai fac nevoiele si in padoc - nu se impregneaza de miros si mizerie?... din motivul asta eu am zis beton / ciment si podina; sau pietris + nisip (se curata foarte usor si ,,respira" si e si destul de ieftin); si mai zic si ca trebuie sa fie acoperit - in primul rand pt. a-i feri de soare si apoi de ploaie - ca ei stau ca tantalaii, nu se adapostesc... (stiu... stiu... sunt dulai adevarati, dar mie nu mi-ar conveni sa raceasca)
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #41 on: May 17, 2007, 03:58:38 PM » |
|
Sunt faine dar sunt cam finute ! Structura metalica lasa de dorit. Eu le-am facut pe ale in asa fel incat copii mei su nu fie nevoiti sa faca altele. Recomand : 1. Stalpi de sustinere de la 50 mm diametru in sus 2. Podea din foastana (scandura de brad sau plop cu grosime de 5 mm) 3. Pereti din scandura de brad ( prin OSB un caine hotarat trece ca prin branza) 4. Acoperis din orice dar sa nu treaca lumina prin el si sa nu fie metalic 5. 3 pereti sa fie inchisi cu scandura 6. Partea din fata sa fie din plasa sudata 10x10 cm 6 mm diametru.
....ferice ca ai copii care sa te "moshteneasca"...cat despre finetze,...da-mi voie sa iti marturisesc din experientza ca un cg nu e bivol african sa darame fieratanii de 30x30x2...in materie de tzeava,...si nici sa sparga OSB de 12 pe o suprafatza de 0.3 - 0.4 mp...de 2 ani si 1/2 padocurile in sine NU AU AVUT nici o stricaciune la 6 caini trecuti prin ele,...custile ..in schimb..DA..am avut o cusca desfiintzata complet pe o laterala....2 randuri de OSB structura de lemn de 50x50... PS Bogdane,... parca esti economist...care e rostul sa blochezi niste valori ...inutil.......?  ...supradimensionare de dragul supradimensionarii........ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #42 on: May 17, 2007, 04:02:51 PM » |
|
..... intrebare - recomandati podea de lemn - cainii de padoc isi mai fac nevoiele si in padoc - nu se impregneaza de miros si mizerie?...
.....din experientza mea.......nu ...nu se impregneaza,....daca faci curat maca de 2 ori pe zi ...ca sa nu zic "functie de varsta".....am tinut puii pe talash,....dupa 6 luni majoritatea s-au tzinut pina le dadeam drumul din padoc...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #43 on: May 18, 2007, 08:01:28 AM » |
|
Pentru ca am avut niste constructii facute de ingineri care dupa 10 ani a tb sa le dau jos si sa le reconstruiesc. Aia au fost bani irositi munca in plus la dezmembrare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #44 on: May 18, 2007, 08:42:14 AM » |
|
Poze :
|
|
|
|
|
|
|
|
|