Forum ciobanesc german
October 17, 2016, 12:53:27 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20   Go Down
  Print  
Author Topic: Padocul  (Read 98701 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #240 on: March 09, 2014, 08:04:40 PM »

Poate pui niste poze sa vedem si noi cum arata Cheesy

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
FIGO
Full Member

« Reply #241 on: August 02, 2014, 09:59:07 PM »

Buna seara

Ce soluție Recomandati pentru Curățarea padocului? Care sa actioneze si împotriva puricilor si căpușelor?

Multumesc
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #242 on: August 02, 2014, 10:06:35 PM »

Romparasect pentru purici si capuse dar il folosesti doar pentru padoc si cusca,si sa nu intre cainele cateva ore dupa ce ai dat cu solutia respectiva...SA NU DAI PE CAINE CU ACEASTA SOLUTIE !!!!
Daca vrei sa dezinfectezi padocul, poti folosi Ecocid S !!!
FIGO
Full Member

« Reply #243 on: August 02, 2014, 10:12:28 PM »

Merci mult pentru răspunsul rapid
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #244 on: August 02, 2014, 10:36:01 PM »

http://www.romvac.ro/Blog%20Posts/romparasect.html
http://www.interzoo.ro/ecocid-s-pulbere-50g-krka-dezinfectant-universal-bactericid-si-fungicid.html
Cel mai important lucru...sa respecti concentratile din prospect !
FIGO
Full Member

« Reply #245 on: August 04, 2014, 09:54:09 AM »

Am mai studiat problema si am vazut ca Super Killer ar fi o solutie pentru deparazitare padoc buna.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #246 on: August 04, 2014, 09:58:22 AM »

Pentru purici/capuse si demodicei mai este si acesta.

http://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan-fiola.html

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #247 on: August 11, 2014, 11:41:11 PM »

Buna seara.Va prezint padocul realizat dupa proiectul meu ( si binenteles realizat de mine).

Am acoperit deasupra temporar cu folie doar pana il termin,apoi va fi acoperit cu tabla.Jos e umplutura de pietris iar deasupra lui va fi un pod de scandura de brad.Lemnul care sustine acoperisu este tratat,iar teava este data cu grund anticoroziune si apoi vopsea.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #248 on: August 12, 2014, 06:42:08 AM »

Arata bine. E posibil ca la iarna sa fii nevoit sa închizi una sau doua laturi, ca sa nu umple cu zapada când viscoleşte.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #249 on: August 21, 2014, 11:04:40 PM »

Am mai progresat cu lucrarile...
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #250 on: August 27, 2014, 02:12:42 PM »

Super misto!
Bravo Adrian!

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #251 on: August 27, 2014, 02:14:50 PM »

Mersi.Doar jumatate e gata,m-am grabit sa termin prima jumatate ca sa aiba unde sta micutul,oricum ii e de ajuns spatiul acum cat e mai mic...
Ribery
Newbie
*

« Reply #252 on: December 08, 2014, 06:12:28 PM »

Salut,

Puteti sa-mi recomandati pe cineva care sa-mi construiasca un padoc pentru al meu catel? Smiley

Acesta as vrea sa aiba urmatoarea structura:
- Padoc cu structura metalica si acoperis care sa protejeze de ploaie
- Usa de intrare in padoc - sa fie montata astfel incat in cursul zilei sa poata sta desfacuta fara sa te impiedici de ea (deoarece nu vreau sa tin cainele inchis in permanenta si vreau sa ii las acces sa intre in padoc si singur cand vrea sa doarma (etc), deci eventual usa care culiseaza pe o sina? Si sa se inchida doar la nevoie.
- Vreau in padoc sa fie 3 zone: una pentru cusca, una pentru a putea pune un palet de lemn (ca o terasa pt caine, sa doarma in aer liber) si o zona, eventual lasata cu iarba pentru nevoile catelului.
Mentionez ca sunt din Bucuresti.

Multumesc,
Daniel
Bradut
Newbie
*

« Reply #253 on: February 17, 2015, 11:29:19 PM »

Ma uit si ma minunez ce mentalitati de tarani obositi au cate unii de pe acest forum! care se mai dau si iubitori de caini, cg in speta, si ne dau sfaturi pe aici!
Nu inteleg cum sa-ti iei un caine si sa-l tii mereu in padoc cand ai curte! Bai, e caine, nu vaca sa o tii in grajd! Degeaba il plimbi de doua ori pe zi, daca acel caine sta la puscarie toata viata lui! Mai spunea unu ca se obisnuieste... Mi se pare penibil! Si tu daca esti inchis intr-o celula te obisnuiesti, ca te resemnezi, nu ca iti convine! Sa nu mai zic ca sunt idioti care ii tin in lant!
Padocul/ tarcul trebuie facut sa stea deschis mereu, doar ca un loc in care cainele sa se retraga cand are nevoie sa o faca, nu ca puscarie!
Dar intr-o tara in care animalele sunt torturate de toti cretinii, in care cei care se bat cu caramida in piept ca au cg, urasc alti caini sau alte animale, nu ma mira nimic!
Citesc acest forum de cateva luni si in loc sa aflu lucruri benefice pentru cresterea unui cg, mai mult ma enervez. O gramada de semi-analfabeti scriu tot ce le trece prin cap si nimic concret! Sunt in schimb extrem de fericiti cand vad cate un caine agresiv.
Edgar1988
Newbie
*

« Reply #254 on: February 20, 2015, 02:03:12 AM »

Desi nu sunt de acord cu acord cu limbajul tau si modul de a spune aceste lucruri...ai si tu dreptatea ta...

Sa ai curte asa mare si toate conditiile la casa si sa iti tii cainele in cativa metri patrati...Care e diferenta intre padoc si apartament???Inafara ca e mai frig/cald afara???

Mentionez ca si eu stau la casa am 570 de mp si casa e pe 100... puteam sa ii fac si eu un tard si de 100 de mp...
Recunosc nu pot sa plec/vin acasa fara sa sara cainele pe mine,recunosc ca mi-a facut vraiste coltarul de afara(a ros toata musamaua de pe el) a rascolit tot prin curte pana si senzorul de gaz...

Dar...E caine si de asta mi-am cumparat abia acum ca sa aibe toata curtea sa alerge,sa pazeasca curtea sa fie caine nu sa il tin intr-un loc Special amenajat pe cativa mp sa poate veni oricine si sa imi scuipe cainele...

Deci eu i-am facut o custa simpla cu un covoras in interior(pe care il spal odata la cateva luni) are si o perina pe care o plimba pe unde are el chef,cusca e asezata pe terasa care nu e mare,nu isi face veci treburile pe terasa sau nici macar aproape,e lipita de casa cusca nu il bate vantul nu nimica...Ziua cand sunt plecat isi face rondurile in curte alearga ba in fata sa latre pe cineva ba in spate,miscarea e sfanta...Daca il tineam si in padoc si cum mai sunt plecat si 14 ore de acasa...poate il faceam "balena"....asa isi face si singurel conditia fizica...
Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20   Go Up
  Print  

Jump to: