Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 08:13:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Diaree...  (Read 1940 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Liviu-Florin
Hero Member

« on: October 05, 2010, 08:06:34 PM »

Dragi prieteni,
De ieri sunt fericitul posesor al unei minunate cateluse  pe nume HERTA.
Azi am vazut ca a facut diaree. Fostul proprietar a hranit-o cu Pedigree Junior iar eu i-am cumparat Friskies Junior. Am sunat in seara asta un doctor veterinar si mi-a zis sa-i dau o pastila de Furalizadon pentru copii si sa incerc sa-i dau doar Pedigree Junior. Ce ma sfatuiti sa fac, va rog !!!

Ciobanesc German Fan
Thara
Global Moderator

« Reply #1 on: October 05, 2010, 08:09:25 PM »

In primul rand, renunta la pedigree si la friskies - sunt de calitate proasta!
Exista o intreaga sectiune despre alimentatie pe forum, de unde poti afla ce se recomanda. In mare, orice din gama super premium.
Liviu-Florin
Hero Member

« Reply #2 on: October 05, 2010, 08:14:34 PM »

Multumesc Thara pentru sfat. Cum scap de aceasta diaree...va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac???

Ciobanesc German Fan
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #3 on: October 05, 2010, 08:28:24 PM »

ceai de menta racit in loc de apa, orez fiert cu carnitza de pui, astea toate pana cand ajungeti la medic, unde o sa primiti un diagnostic si tratament. Sanatate multa
Liviu-Florin
Hero Member

« Reply #4 on: October 05, 2010, 08:46:38 PM »

Multumesc mult de tot pentru sfat!

Ciobanesc German Fan
paulapaula13
Full Member

« Reply #5 on: October 05, 2010, 10:04:40 PM »

Poate fi de la paraziti interni.
Liviu-Florin
Hero Member

« Reply #6 on: October 06, 2010, 07:35:43 PM »

Aseara i-am dat o pastila si jumatate de Furalizadon pentru copii si dimineata la fel. La pranz i-am pus tot o pastila si jumatate in ceai caldut de menta(in loc de apa) si acum,seara Herta era mai vesela si ne-am jucat impreuna cam o ora. Acum seara ...alta portie de ceai caldut si mancare pentru "juniori".
Sper din tot sufletul sa isi fi revenit si sa fie totul ok de acum inainte. Va multumesc mult pentru sfaturile voastre.
Liviu

Ciobanesc German Fan
rux_anda
Sr. Member

« Reply #7 on: October 16, 2010, 10:44:04 PM »

Buna seara! Sunt mai noua aici pe forum si as dori si eu niste sfaturi. Acum 3 saptamani am luat un pui de cg de 3 luni de la o canisa. Am vazut ca era slab de atunci dar propietarul mi-a zis ca este perfect sanatos. L-am dus acasa, a facut diaree inca dianainte de a-i da ceva de mancare.. a doua zi nu se mai ridica de jos, nu manca, nu bea nimic. M-am dus cu el la veterinar si mi-a zis ca e deshidratat, rahitic si multe altele.  Cand i-am spus propietarului ce probleme mi-a zis veterinarul ca are mi-a zis ca "ala e un prost care vrea sa iti ia banii " si ca de ce l-am dus ca a luat virusi de acolo. Ma rog, a mai trecut o perioada in care i-am facut tratament cu perfuzii, l-am deparazitat,am incaput sa ii dau calciu, si pentru ca nu manca royal canin pt catei am inceput sa ii dau pui cu orez... nici asta nu prea manca. Am fost din nou dupa 2 saptamani cu el la un alt veterinar care mi-a zis ca are rahitism irecuperabil pe labutele din spate, ca are un testicol in burta si cel din scrot e atrofic.L-am sunat din nou pe cel de la canisa sa ii zic si mi-a zis ca de ce ma duc atat de des cu el la veterianar "ca sunt bolnava psihic si sa ma duc sa ma caut". Nu recomand canisa aceea nimanui.. sunt niste puiuti chinuiti, pentru ei nu e decat o afacere,cainele nu conteaza deloc. Asa, ultimul veterinar mi-a schimbat mancarea in vita in loc de pui si mi-a zis sa ii fac inima de vita. A mancat mai bine vreo 2 zile (inainte manca un castronel de orez cu pui toata ziua si doar daca i-l dadeam din mana, altfel nu manca nimic nici pana la 8 seara). Acum arata mai bine, e destul de vioi, dar are in continuare diaree care e verde si foarte lichida. i-am mai dat si furazolidon si smecta si nimic. El practic are diaree de 3 saptamani de cand e la mine desi mananca orez de atunci .Vreau sa ma duc cu el din nou la veterinar luni sa vad ce imi zice, dar pana atunci as vrea sa stiu daca a mai fost cineva in situatia asta si cum a rezolvat. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

The first step to better times is to imagine them.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: