Forum ciobanesc german
August 20, 2013, 09:08:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: parvoviroza ??  (Read 2276 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #15 on: November 10, 2011, 02:02:49 PM »

stai linistit, la ce trai are nu cred ca o sa se prinda vreo nenorocire de ea. Si cand dorm asa fac ei, viseaza, pedaleaza, latra infundat, ce mai... niste scumpi! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa pitica! Sansa de 1 la nu stiu cat e ca drobul de sare.  Wink
Shockatin
Newbie
*

this is Linda(grandmother of Dolly)

« Reply #16 on: November 10, 2011, 10:15:20 PM »

Ms mult de incurajare(si btw sunt fata Cheesy ),sper sa fie ok,doar ca mai are cateodata un latrat de ala inecat adica ca si cand ar vomita asa foarte ciudat,nu am vazut-o niciodata cum face,doar am auzit-o, si de ieri a devenit atat de nazdravana si neastamparata,varsa castronelu de apa si si-l duce in patut,trage de orice,chiar s-a impins in usa pana a deschis-o(o usa mai veche cu clanta putin cam la fel de veche)si m-am trezit cu ea in camera.I-am luat niste osisoarea de alea de ros nu stiu din ce material sunt adica soric sau nush sunt tari si usor transparente si am vazut ca il moflaie..e prea devreme sa ii dau sa roada?la nici 2 luni ale ei?da nu mai imi da pace..a facut o facinatie pt degetele mele de la picioare..si deja strange si musca tare,mi-a gaurit toti ciorapii Tongue...in fine si alta intrebare: daca pe langa orez,branzica mamalica si supica ii mai dau cate o masuta de bobite d-alea de junior de la darlin sau friskis are ceva?ca imi este putin cam greu cu cele 6 mese pe zi.....si incerc pe cat de mult posibil sa i le dau pe toate si cateodata nu am timp sa ii incalzesc sau sa ii gatesc si ii dau o manuta de boabe. Ms mult inca odata

Show me a Hero and I will write you a Tragedy....
iNfstar
Newbie
*

CG meu OTTO !

« Reply #17 on: November 17, 2012, 07:44:39 PM »

trebuie vaccinat cu caniparvovac de mic dupa ce dispar anticorpii mamali !

every where i go i never stop 2u wonder !
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof