Forum ciobanesc german
October 22, 2011, 09:01:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bubite la labute  (Read 416 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sacalul
Full Member

Rocky

« on: October 25, 2010, 12:42:01 AM »

Buna!
Poate cineva s-a mai confruntat cu asa ceva si ma poate ajuta si pe mine cu un sfat.
Rocky al meu are la labute niste bube, la inceput au fost ca niste basici, cand s-au spart a curs un lichid sangeriu (nu era nici sange curat, nici puroi). Nu e prima oara cand le face, primele avandu-le acum 6 luni si i-au trecut de la antibiotice (ciprofloxacin).Acum i-am dat din nou antibiotice si la vreo saptamana dupa ce am terminat tratamentul si s-au inchis, 3 bube s-au redeschis, chiar daca am continuat sa ii dau cu spray(terramycin). Veterinarul zice ca habar nu are ce este.
Aveti idee ce poate fi sau de la ce? Cry

* DSC_1940.jpg (185.44 KB, 471x374 - viewed 52 times.)
« Last Edit: October 25, 2010, 12:48:54 AM by sacalul » Logged
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia

« Reply #1 on: March 10, 2011, 12:58:42 PM »

chestia asta mar interesa si pe mine.exact asa face si al meu.acum e a doua oara cand face.prima oara a facut acu vreo 3 luni.tratamente cateva zile la doctor plus tratament acasa sau inchis.acum au aparut iarasi.si mergem iar la doctor.poate ne spune ariana

ciobanesc german
freddy25
Sr. Member

« Reply #2 on: March 10, 2011, 01:52:24 PM »

Cel mai bine ar fi sa se recolteze lichid si sa se faca antibiograma ca sa stii exact ce antibiotic merge. Asa, pe ghici, il vei indopa cu tot felul de antibiotice pina ii faci ficatul praf. Din cate stiu eu, ciprofloxacina este pentru uz uman. Pentru caini si pisici se foloseste enrofloxacina. Daca are vreun stafilococ rezistent, nu stiu cat de eficient este ciprinolul. Dupa ce i se recolteaza lichid, incearca sa-l dai intre degete cu Veteusan. Usuca foarte bine si este cu spectru larg. Dar tratamentul de baza va fi cel rezultat in urma antibiogramei.
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia

« Reply #3 on: March 10, 2011, 02:18:50 PM »

eu azi cand ma duc la doctor o sa cer sa recolteze sa vedem ce e.de deranjat vad ca nul deranjeaza deloc.dar ma deranjeaza pe mine ca nu stiu de ce revine

ciobanesc german
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora