Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 01:58:26 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Din pacate inca mai exiasta si astfel de ,,oameni``  (Read 1992 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« on: November 05, 2010, 01:47:18 AM »

Din intamplare   am gasit pe net urmatoarea stire:http://www.telegrafonline.ro/1221858000/articol/65361/ciine_spinzurat_de_masina_si_tirit_pe_strazi.html                                     
                 Ciocan Gun Gun Gun Gun

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« Reply #1 on: November 05, 2010, 01:48:06 AM »

www.telegrafonline.ro/1221858000/articol/65361/ciine_spinzurat_de_masina_si_tirit_pe_strazi.html

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #2 on: November 05, 2010, 09:09:25 AM »

Daca eu as fi vazut ce ii face cainelui as fi fost in stare sa-l omor. .Cum ai putea sa omori un animal doar din cauza ca alerga gaini??Este inacceptabil.Macar se iau masuri in acest caz si sunt sigura ca bestia asta va primi inchisoare cum spune si in articol. Twak .Saracul caine.Si mai si servise alaturi de militari.Doamne Dumnezeule.Nu mai am cuvinte

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #3 on: November 09, 2010, 06:44:30 PM »

Este putin spus inacceptabil...este dezastruos...nu-i poti spune OM ..ca suflet sigur n-are..creier..nici atat...Sunt curioasa cum s-au miscat autoritatile ..ce decizii au luat...mie mi se pare destul de grav.

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #4 on: November 09, 2010, 06:53:54 PM »

Gestul e la fel de las ca al celor care pun otrava in mancare, al celor care nu ocolesc un caine pe strada ci il tintesc cu spoilerul prin manevre de urmarire, al celor care-si bat animalele sau le tin legate fara apa si hrana.

Din pacate pana cand astfel de gesturi nu vor mai fi clasate de autoritati la categoria "si altele" sau "gainarii", se vor intampla mereu. Ia sa primeasca 1 an de inchisoare si sa plateasca 5.000 de RON amenda. Mai face?

Rico Stress
cutare
Hero Member

« Reply #5 on: November 18, 2010, 02:32:35 AM »

...ca tot e topicu' asta, imi permit sa intreb si eu ceva. Ce pot face cu 4 catelusi, cred ca au cam o saptamana, is dolofani, dar stapanul mamei lor a decis sa-i duca pe malul Barladului unde i-am gasit eu. I-am luat acasa sperand sa-i primeasca Cora care are 11 ani si a facut un singur catel care a murit acum 3 zile Sad, habar n-am de ce, pentru ca ea mi-a parut foarte grijulie. Ei bine, Cora se arata interesata de cateii astia dar, cand ei se apropie sa suga ea fuge  Cry.  Habar n-am ce sa fac cu ei, mi-e mila tare, dar nu stiu ce sa fac, sa-i hranesc cu seringa sau cu un biberon special nu am timp cand sa fac treaba asta. Pe de o parte ma gandesc ca daca s-a intamplat sa-i gasesc, poate se vrea o sansa pentru ei. Daca ar supravietui inca vreo 2 3 saptamani ar fi foarte bine ca ar incepe sa manance singuri si le-as putea gasi stapani. Daca stie cineva cum as putea so pacalesc pe cateaua asta sa-i primeasca sa suga il rog sa-mi spuna.  Undecided 
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #6 on: November 18, 2010, 11:03:47 AM »

Sa-i cureti sfarcurile, si sa le umezesti usor,apoi incearca s-o mangai si sa-i apropii pe micuti ..Daca ea nu-i accepta sa suga..nu stiu cum ai putea s-o faci sa-i primeasca...poate ca nu mai are laptic...Sau sunt puii prea mari si-i refuza..
Ai putea sa le di la biberon ..un laptic caldut..si sa sti ca nu ia asa mult timp..Nu trebuie sa le dai de prea multe ori pe zi..Eu am hranit asa 8 catelusi...ai sa vezi cat de dulci sunt...Iti urez mult noroc ''mamica adoptiva''.

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
cutare
Hero Member

« Reply #7 on: November 18, 2010, 11:11:53 AM »

Zi-mi surogat, suna mai putin gay Smiley)) Azi dimineata am vazut ca si-a carat un catel unde avea ea cuibul cu ala mic care a murit, i-am pus si pe ceilalti acolo, sper sa-i pastreze, cateii is cam cat ala al iei care a murit. E cam batrana cateaua, dar e foarte inteligenta, A suferit mult dupa fostii ei stapani   Sad
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #8 on: November 18, 2010, 12:10:30 PM »

Ok, mama surogat , Smiley
Ma bucur pentru catelusi...se pare ca au sanse sa-i creasca draguta catelusa..

( Victor Hugo )
cutare
Hero Member

« Reply #9 on: November 18, 2010, 01:01:39 PM »

da dom-le asa-i
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: