Forum ciobanesc german
January 23, 2017, 11:09:04 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie la capuse !!  (Read 2843 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Amylutza
Newbie
*

« on: November 11, 2010, 11:09:17 PM »

Atentie va rog la capuse! E perioada in care fac ravagii ! Una din bolile transmise de aceste capuse e Babesiosa pe care majoritatea medicilor prefera sa o "trateze" cu IMOZOL. Acest Imozol este o toxina care face mai mult rau decat bine. Cainele meu in varsta de un an si 5 luni a avut norocul sa ramana in viata dupa ce i-a fost administrat acest Imozol , insa eram cu el in cabinet cand a ajuns un alt caine , tratat la fel cu Imozol , care saracul isi elimina prin urina tesut din rinichi datorita acestui "binefacator".Evident , acel catel a murit , pentru el nu s-a mai putut face nimic. In afara de rinichi , Imizolul afecteaza grav ficatul , inima si muschii. De retinut este ca Babesia se trateaza foarte bine cu CLINDAMICINA ( administrata in tratamentul uman) fara a mai face victime. De ce unii medici nu informeaza stapanii de animale si de aceasta alternativa Huh In caz de Babesie , nu acceptati Imozolul si cereti ca varianta CLINDAMICINA , care desi tratamentul dureaza pana la doua saptamani , este o varianta sigura!!
Daca ii iubiti , nu acceptati sa le dea Imozol , alegeti CLINDAMICINA !!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: November 11, 2010, 11:24:17 PM »

vai de mine cate prostioare scrieti unde va taie capul! Nici macar nu-i zice Imozol...  babesioza este mortala netratata, si chiar si cu tratament(oricare medicament s-ar alege tratamentul este destul de puternic pentru organismul cateilor facandu-se puternic resimtit ) sansele nu sunt minunate. Prin urina nu elimina rinichii (Dumnezeule mare ce mi-a fost dat sa citesc) ci sange mai pe intelesul tuturor, deoarece eritrocitele sunt distruse de parazit. In plus nu aceasta este perioada in care boala face ravagii ci in sezonul cald........................mai documenteaza-te putin!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Amylutza
Newbie
*

« Reply #2 on: November 11, 2010, 11:53:51 PM »

nu toata lumea a facut fac de medicina , dar stiu ce i-a fost administrat cainelui meu , sau cel putin asa mi-au spus medicii ca se numeste IMIZOL. Si tot fara facultate de medicina stiu ca toxina injectata in organism nu poate face bine.Probabil ca in sezonul cald sunt mai multe cazuri de babesioza , dar asta nu inseamna ca acum (de exemplu in Bucuresti) nu este un numar mare de "pacienti" datorita acestei boli. Ideea era ca acest Imozol (sau cum il vor numi altii ) se poate inlocui fara probleme cu CLINDAMICINA, sansele de reusita fiind mult mai mari. Nu se moare din Babesioza ( desi , pe intelesul tuturor , celulele rosii sunt "terminate") dar nici bine nu le merge.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: November 12, 2010, 12:05:12 AM »

Ba chiar se moare din Babesioza! Cum sa nu se moara? Si se moare chiar repede! Faptul ca. cativa pacienti au reactionat bine la antibiotic tine mai mult de individ si de agresivitatea babesiei, de cele mai multe ori acesta nu are efect si singurele sanse(chiar daca tratamentul e agresiv) sunt reprezentate de bine cunoscutele medicamente care au salvat viata multor caini. Chiar si a cainelui tau. Iar daca un catel e slabit si deja vlaguit de aceasta boala, cu ficatul praf...la fel va muri si de la o inj. banala..

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Amylutza
Newbie
*

« Reply #4 on: November 12, 2010, 12:19:23 AM »

Mda...fiecare cu problema! Cainele meu a fost afectat mai grav de Imizol (Imidocarb) decat de Babesie , dar pentru mine e important ca e in viata si ca acum stiu : in caz ca mai face aceasta Babesie , este tratament uman care da rezultate si la caini , adica Clindamicina (21-28 zile). Si totusi : mor mai repede de la injectia banala cu Imizol decat din cauza bolii. Asta e unul din motivele pentru care s-a scris ce s-a scris despre Imizol (Imidocarb), si nu de oricine , ci de producator
http://img18.imageshack.us/img18/3603/d735819fe24b6060b07bbfa.jpg
http://img691.imageshack.us/img691/5739/1dea1d05407ef22fe351419.jpg
Imaginile sunt preluate din "Small animal internal medicine, fourth edition" - Richard W. Nelson, C. Guillermo Couto & co
Rares33
Newbie
*

« Reply #5 on: November 13, 2010, 12:23:19 AM »

Capuse in aceasta perioada a anului?
Amylutza
Newbie
*

« Reply #6 on: November 13, 2010, 12:26:19 PM »

Da, si in aceasta perioada a anului sunt capuse datorita vremii calde. In Bucuresti au fost inregistrate deja mai multe cazuri cu Babesie.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #7 on: November 14, 2010, 12:52:16 PM »

@Amylutza: ai umplut netul cu aberatiile astea!
Nu se moare de la babesioza, da?  Shocked Shocked

Topic inchis!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: