ratiu marius
Sr. Member

Rissy von Ursus
|
 |
« Reply #15 on: November 15, 2010, 01:29:47 PM » |
|
Masculi - clasa tineret locul 1 : Primus delle Colonne d'Ercole locul al 2-lea : Eric von Niki locul al 3-lea : Khain von Meridian
|
|
|
|
|
|
|
|
ratiu marius
Sr. Member

Rissy von Ursus
|
 |
« Reply #16 on: November 15, 2010, 04:01:26 PM » |
|
Femele - clasa pui(9-12) locul 1 : Aida Luisenthal locul al 2-lea : Augustus-Canis Kammy locul al 3-lea : Teba Bellissimo locul al 4-lea : Yette von Ursus locul al 5-lea : Quina Spiellust ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ratiu marius
Sr. Member

Rissy von Ursus
|
 |
« Reply #17 on: November 15, 2010, 04:19:23 PM » |
|
Masculi - clasa pui(9-12) locul 1 : Falco Naisshof(Figo Orangerie) locul al 2-lea : Bruno Damora locul al 3-lea : Torro Bellissimo ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #18 on: November 15, 2010, 05:21:36 PM » |
|
Eric von Niki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #19 on: November 16, 2010, 01:33:00 AM » |
|
Juniori femele Rieke von Bellissimo
Ulli von Panoniansee
Yscra van Contra
Romano Rona?
Ramona Panoniansee
Vicky von Haus reckerth
Mura von Bienenwald
Patasha van Pavora
Ema von Turenhof
?
?
Lara von Bienenwald
Mirra von Bienenwald
Mura
Mirra
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
RIA
Newbie
|
 |
« Reply #20 on: November 16, 2010, 04:05:03 AM » |
|
Rezultata expo club Cluj
Clasa munca masculi
loc1 lancelot von baldur -exc loc2 inox von valtenberg loc3 ermelleki szepseg gabon loc4 fray van pavora loc5 dax de adolf
Clasa munca femele
loc1 honda von panoniansee-exc loc2 romano goda loc3 cena von haus selia loc4 romano zena loc5 wasthi van contra loc6 cena von dacicus loc7 noris van pavora loc8 wenja von bellissimo loc9 randa von bellissimo loc10 blanka von haus selia loc11 nokia von haus rekerth loc12 uhaka van pavora loc13 perla von haus selia loc14 ornelly von westsachsen loc15 blondi von hohenhaus-foarte bine loc16 bella balesten-bine
Clasa tineret masculi
loc1 primus delle colonne d'ercole - foarte bine loc2 eric von niki loc3 khain von meridian loc4 kronos von bienenwald loc5 fedor von haus godra loc6 colt von haus bura loc7 marco von mafi haus -bine 1 loc8 aranoyosvolgyi jok - bine 2
Clasa tineret femele
loc1 ada startodjurdjevacka loc2 romano tora loc3 belle loc4 salsa van contra loc5 trust in my eyes metaxa loc6 vanessa von schaffhausen loc7 cleo
Clasa juniori masculi
loc1 hanno von baldur -foarte bine loc2 kanno van pavora loc3 uwe von haus reckerth loc4 choco von hutweide loc5 vulcano del cole guasco loc6 magnus maximus von bienenwald loc7 paco mit spillust loc8 casaro aus agrigento loc9 shicco von backa muppet loc10 cervantes von santinel loc11 rudy von haus szente loc12 nicos von bienenwald - bine 1 loc13 ermelleki szepseg wutz -bine 2
Clasa juniori femele
loc1 ramona panoniansee - foarte bine loc2 ulli panpniansee loc3 yscra van contra loc4 kessy van pavora loc5 rieke von bellissimo loc6 romano rona loc7 radtavi alexa loc 8 lanna von bienenwald loc9 vicky von haus reckerth loc10 thorhaus zena loc11 mura von bienenwald loc12 pathasa van pavora loc13 lara von bienenwald loc14 mirra mazi von bienenwald loc15 aranyoslgyi ada loc16 ema von turenhof
Clasa pui masculi
loc1 falco von naisshof loc2 bruno van damora loc3 torro von bellissimo loc4 verner von haus szente loc5 sumo von bellissimo loc6 uno von haus szente
Clasa pui femele
loc1 aida von luisenthal -foarte bine loc2 augustus-canis kammy loc3 teba von bellissimo loc4 yette von ursus loc5 quina mit spillust loc6 bettina von haus szasz loc7 una von bellissimo loc8 tess von haus szente loc9 ully von haus szente -bine 1 loc10 augustus canis kia -bine 2
Clasa baby masculi
loc1 xano von panoniansee loc2 quatro von panoniansee loc3 cristians hunter loc4 hill von dacicus loc5 orbit von bienenwald loc6 leon von schollweiher
Clasa baby femele
loc1 tera von mafi house loc2 ermelleki szepseg zara loc3 shakira von mafi house loc4 daisy von sun house loc5 kea von turenhof loc6 ronja von haus selia
Clasa speranta masculi
loc1 arkan von baldur - foarte promotator loc2 zamp von bellissimo loc3 wink von bad-boll loc4 milan de astoria napoca loc5 gorun moldovita loc6 eros von medzsorland loc7 xolan von hausz szente loc8 gino moldovita loc9 cen van broos loc10 achan von nizza hund - promitator
Clasa speranta femele
loc1 xara von haus szente - foarte promitator loc2 hexe von quelleweg loc3 conny von der luisenthal loc4 wenke von bad-boll loc5 augustus canis larissa loc6 xana von haus szente loc7 afrodita von haus stoica loc8 mindy de astoria napoca loc9 gina von baldur loc10 cena von broos loc11 tequilla de bonanza loc12 xola von haus szente - bine1 loc13 galina moldovita -bine2
Clasa veterani masculi
loc1 eiko von bellissimo loc2 ulk von uferwald
Clasa veterani femele
loc1 hanny von bellissimo loc2 kia von hutweide
Pentru ca am avut o saptamana foarte grea in care din cauza expozitiei pe care am organizat-o mi-am neglijat famila si caini mei luni mi-am luat o zi libera pentru a ma putea odihni. De acea acesta rezultate le-am postat doar acum. Cred ca nu era cazul sa se precipite lucrurile doar pentru atata lucru,si oricum am facut acest lucru pentru participanti nu pentru ca este obligatoriu sa postez aceste rezultate pe forum! Toti participantii cred ca au avut prte de un arbitraj mai mult decat competent si amanuntit si asta se vede pe foile de arbitrj care le-au primit. Intr-o expozitie de acest nivel bineinteles ca exista si mici probleme dar totul e sa stii sa le rezolvi in timp rapid fara ca participantii sa aiba de suferit. In ce priveste incidentul la care face-ti referire dl.Giovanni ,( daca este asa ), chiar daca nu este asa de grav pe cat pare este totusi regretabil si cine ma cunoaste stie ca nu sunt de acord cu asa ceva( personal si pe mine m-ar fi deranjat si suparat)si imi pare rau ca nu suntem destul de maturi sa nu recurgem la asemenea gesturi.Inca o data vreau sa-i felicit pe TOTI participantii pentru rezultate si pentru FAIR PLAY-ul de care au dat dovada!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIA
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: November 16, 2010, 08:57:15 AM » |
|
SCUZE,LA clasa sperante loc7 este afrodita von haus stoica , imi cer scuze daca mai apar greseli, dar a fost din cauza oboselii si a orei inaintate la care le-am postat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #22 on: November 19, 2010, 11:58:24 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #23 on: November 20, 2010, 09:25:11 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #24 on: March 16, 2011, 07:01:06 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|