|
alexandra1396
|
 |
« Reply #15 on: December 05, 2010, 12:13:42 AM » |
|
nu stiu ce sa zic eu am vazut si am si auzit ca daca le tine in lateral are sanse sa le ridice chiar am vazut o poza in care era un cg de 6 luni cu o ureche ridicata si una care o tinea ca el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cutare
|
 |
« Reply #16 on: December 05, 2010, 01:00:39 AM » |
|
Inseamna ca am inteles eu gresit. Dar ce mai face catelu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irish boy
Hero Member

irish boy-max
|
 |
« Reply #17 on: December 05, 2010, 01:07:37 AM » |
|
Din experienta proprie(nu tare vasta  ),eu zic sa ai rabdare si sa nu chinui cainele ,ca daca e sa le ridice ,o va face oricum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #18 on: December 05, 2010, 07:25:36 PM » |
|
e din ce in ce mai bine cel putin din cate vad eu pt ca isi tot ridica urechiie pe rand irish boy ai dreptate dar mi-e frica deoarece am mai avut un cg care nu le-a ridicat  ce-i drept toata ziua o trageam de urechi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #19 on: December 05, 2010, 07:48:54 PM » |
|
( ce-i drept toata ziua o trageam de urechi Ti-am mai zis nu are nicio legatura daca o atingi pe cap sau o tragi de urechi.Acesta nu este un factor care sa influenteze ridicarea urechilor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #20 on: December 06, 2010, 10:06:03 PM » |
|
atunci probabil din cauza ca a fost bolnavioara si noi nu ne-am dat seama  (
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #21 on: December 06, 2010, 10:21:10 PM » |
|
Mie veterinarul mi-a recomandat o crema.. de fapt era un fel de gel pe baza de metol ceva (pentru stimularea circulatiei) cu care mi-a zis sa ii masez urechea de la baza la varf. Ce-i drept, desi avea ambele urechi cazute mi-a zis sa il dau doar pe una care facea "un sant mai putin fiziologic", pe celalta mi-a zis sa o las in pace. Acum nu stiu daca are vreo legatura, dar in maxim 1 saptamana a ridicat urechea respectiva. A stat asa o perioada si apoi i-a mai cazut/ridicat de multe ori, dar santul initial nu mai era. O sa o caut si o sa-ti spun cum se numeste daca te intereseaza si nici nu e f scumpa, e in jur de 15 lei cred. Nu stiu daca ajuta in cazul tau, sau daca e recomandata..pot sa iti zic cum se numeste si intrebi si tu vet tau. Multa bafta cu catelul!
|
|
|
|
|
|
The first step to better times is to imagine them.
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #22 on: December 06, 2010, 10:23:14 PM » |
|
* mentol.. vroiam sa zic.. scuze 
|
|
|
|
|
|
The first step to better times is to imagine them.
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #23 on: December 06, 2010, 10:23:21 PM » |
|
daca nu se ridica nu se ridica:)) nici cainii mei nu le au drepte neli le are pe jumatare.. dar orientate spre fata.. rocky este de rasa 100% si are una perf dreapta si cealalta are varful lasat.. Probleme cu ridicatul urechilor apar si la cainii cu pedigree.. asa cum unii caini se nasc cu par lung.. asa unii dintre ei nu se nasc cu urechi care se vor ridica
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
stephanitz
Jr. Member

|
 |
« Reply #24 on: December 06, 2010, 10:33:55 PM » |
|
sa-i spuna cineva o data ca nu este ciobanesc german. poate un metis ceva, poate o avea ceva sange de ciobanesc. asta nu inseamna ca nu trebuie sa-l mai iubeasca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #25 on: December 06, 2010, 11:11:20 PM » |
|
sa-i spuna cineva o data ca nu este ciobanesc german. poate un metis ceva, poate o avea ceva sange de ciobanesc.
Pardon?  .Scuza-ma dar probabil din cauza afectiunilor tale oculare nu ai observat ce am scris la deschiderea topicului:"Tatal are pedigree,dar mama nu are fiind un caine cu toate caracteristicile rasei".Dupa cum a mai spus si gladiatorul:nu toti ciobanestii germani,fie ei si cu pedigree,au urechile ridicate perfect.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cutare
|
 |
« Reply #26 on: December 07, 2010, 12:22:17 AM » |
|
Si eu cedeam asta cu mangaiatul pe urechi, dar dupa ce le-a ridicat m-am enervat si am inceput so trag de urechi sa vad daca intra-adevar asa e, nici vorba dom-le. Inca parca i l-au mai lungit  ). Eu zic sa-l mai tragi de urechi.  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
torasidolly
Newbie
|
 |
« Reply #27 on: December 07, 2010, 10:53:45 PM » |
|
mie cel putin reuseste sa-mi creeze niste emotii catelu meu acuma isi schimba dintii si iar iau cazut urechile ii dau si calciu k9 complete astept sa vad dupa ce o sa iasa dintii dar pana atunci emotii unde mai sunt ciobanesti germani care ii avea politia in urma cu cativa ani si care mancau doar mancare gatita si fara calciu si mancare premium si totusi erau niste caini de toata frumusetea eu am vazut asemenea exemplare cceea ce nu mai vad azi din pacate
|
|
|
|
|
|
hachiko
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #28 on: December 07, 2010, 10:58:35 PM » |
|
Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta urechiuselor in perioada asta 4-6 luni cand isi schimba dintisorii le cad urechile,dar li se ridica la loc.Sunt foarte dragalasi cand ii vezi!!!Poti sa-i faci si cainelui tau mancare gatita,dar trebuie sa fie un echilibru intre toate substantele nutritive,trebuie sa stii cum sa le prepari si in plus trebuie sa ai si mult timp si rabdare.Poti incerca dieta BARF pentru asa ceva. http://www.ciobanescgerman.com/2007/12/19/dieta-barf/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #29 on: December 08, 2010, 12:42:13 PM » |
|
sa-i spuna cineva o data ca nu este ciobanesc german. poate un metis ceva, poate o avea ceva sange de ciobanesc. asta nu inseamna ca nu trebuie sa-l mai iubeasca.
vreau sa te anunt ca e cg de rasa ii stiu parinti taicaso a participat la numeroase expozitii iar maicasa e la politie daca spui asta din cauza culorii arunci sa sti ca, culorile difera  si nu ma supar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|