|
alexandra1396
|
 |
« Reply #90 on: January 14, 2011, 07:46:38 PM » |
|
cum pot pune filmulete pe youtube ?  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #91 on: January 14, 2011, 08:21:00 PM » |
|
Eiii,hai las-o mai moale cu rusinea asta...nu trebuie sa-ti pese ce crede lumea despre cainele tau.Lumea mereu o sa aiba opinii variante,care nu intotdeauna vor fi pozitive.Cainele asta,bleg si cu care iti este rusine sa iesi cu el pe strada,vede in tine autoritate,perfectiune,un model demn de urmat.Tu te crezi asa de perfecta?Eu zic ca nu esti,fiindca niciun om nu este perfect.Infatisarea nu este totul...daca le ai pe amandoua esti foarte fericit,dar daca ai numai una,fie ea oricare din cele doua,mereu vei fi privit de lume cu priviri piezise,acestia fiind invidiosi fata de inteligenta ta si amuzati de uratenia ta,ori invidiosi pe frumusete si amuzati de faptul ca esti mai putin intelectual.Atunci si cainelui tau ar trebui sa-i fie rusine cu tine cand iesi pe strada,ori sa se roage,doar,doar nu or vedea prietenii maidanezi din cartier cu ce "creatura" denigrata si neapreciata de lume iese el si,in acelasi timp,este si stapana lui.Deci...dupa aceasta postare a mea,incearca sa te gandesti inainte sa scoti ceva din gura si sa o lasi mai moale cu rusinea asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #92 on: January 14, 2011, 10:31:40 PM » |
|
ai dreptate  si nu vroiam sa iasa chiar asa cand am zis ca imi e rusine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #93 on: January 14, 2011, 10:44:59 PM » |
|
Stiu cum este Alexandra... stai linistita si eu ma simteam foarte atacat cand cineva spune de Neli ca nu are urechi drepte,cainele tau cu siguranta compenseaza prin altceva.Nu toti oamenii sunt informati si cunoscatori ai rasei si le poti explica tu ca asa cum anumiti caini se nasc cu pinteni de exemplu(al meu are) asa unii caini din aceasta rasa nu-si ridica urechile.
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #94 on: January 14, 2011, 11:32:47 PM » |
|
 dar pana la urma a ridicat al tau urechiile? si chiar culoarea este un criteriu al cg?adica daca nu e negru cu maro predominant negru ins ca nu e giobanesc german ca e metis?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #95 on: January 15, 2011, 12:42:49 AM » |
|
Ea nu a ridicat  ) el doar 1 si 3/4 deci din 2 niciunul,ciobanescul german are mai multe culori nu doar black and tan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #97 on: January 17, 2011, 12:30:14 AM » |
|
credeam ca tu ai pus filmul ca vroiam sa stiu si eu cum l-ai facut.Cred ca Razvan ne poate ajuta cu raspunsul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #98 on: January 17, 2011, 08:45:54 PM » |
|
pai daca vrei il intreb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #99 on: January 17, 2011, 08:47:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #100 on: January 17, 2011, 09:25:54 PM » |
|
Pai va trebuie doar un cont pe youtube si puteti posta videouri daca vreti va pot posta eu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brunodm
Hero Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #101 on: January 17, 2011, 09:53:36 PM » |
|
De postat, am postat si eu dar, vreau sa stiu cum atasezi melodia si cum faci colajul de fotografii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #102 on: January 17, 2011, 11:52:17 PM » |
|
aa pai colajul nu stiu dar melodia da mi-a explicat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #103 on: January 20, 2011, 10:51:52 PM » |
|
De postat, am postat si eu dar, vreau sa stiu cum atasezi melodia si cum faci colajul de fotografii
Folosesti programul Movie Maker care se afla in pachetul de programe al windows-ului xp.Il gasesti in local disk C,program files si acolo cauti un folder cu numele Movie Maker.Cu ajutorul acelui program poti sa le faci.E foarte usor de folosit daca sti ceva engleza si ai putina indemanare in ale calculatoarelor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demarco
Jr. Member

|
 |
« Reply #104 on: January 25, 2011, 11:34:20 AM » |
|
Parerea mea e ca pare a fii metis..... Esti sigura de parinti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|