|
Costin Soare
|
 |
« Reply #15 on: November 23, 2010, 09:13:46 AM » |
|
atata timp cat clubul nu a fost radiat din Registrul privind asociatiile si fundatiile inseamna ca el este recunoscut de lege.in documentul postat de Adi Doros scrie clar ca clubul nu figureaza ca radiat.
Cum interventiile pe forum ale membrilor conducerii CNCG sunt mai rare in ultima vreme decat caprele negre sau florile de colt, cred ca trebuie tratate cum se cuvine si merita sa te arunci din pat direct pe taste. Domnule Dux (pot spune Domnule unui caine?  ), dupa ce am citit ce ati scris mai sus, si daca ma gandesc la explicatiile Dlui Sfarghiu de acum cateva zile, imi este clar ca situatia actuala a clubului nu se datoreaza incompetentei, lipsei de pregatire manageriala, neputintei sau lipsei de vointa a conducerii. Din pacate este mai grav de atat si fara posibilitate de corectare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #16 on: November 23, 2010, 09:14:42 AM » |
|
Ai dreptate @dux (iar vorbesc cu cainele lui Nica).

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #17 on: November 23, 2010, 09:18:40 AM » |
|
Cum interventiile pe forum ale membrilor conducerii CNCG sunt mai rare in ultima vreme decat caprele negre sau florile de colt..............................
.............................. 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #18 on: November 23, 2010, 10:18:12 AM » |
|
atata timp cat clubul nu a fost radiat din Registrul privind asociatiile si fundatiile inseamna ca el este recunoscut de lege.in documentul postat de Adi Doros scrie clar ca clubul nu figureaza ca radiat.
Doresc sa fac si eu doua comentarii: 1. In registrul ONG-urilor nu exista inregistrat CNCG, 2. Din documentul atasat de Adi Doros reiese ca din 1998 nu s-a mai facut nici o modificare in documentele CNCG de la Judecatorie, lucru grav, ba de-a dreptul ilegal, deoarece din 1998 si pana azi au fost mai multe AG a CNCG in care s-au schimbat membrii CC-ului si s-au luat decizii care erau obligatorii de anuntat la Judecatorie. Sa inteleg ca incurajati starea de ilegalitate?  ?
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #19 on: November 23, 2010, 10:26:25 AM » |
|
Domnule Dux (nu m-am lamurit inca daca pot sau nu  ), va amintiti aceste luari de pozitie ale dvs de pe vremea in care stateati in spatele unor oameni pe care ulterior i-ati atacat cu inversunare odata ce ati simtit gusul osului aruncat de conducerea CNCG? aceste magarii nu vor mai merge la infinit.va veni vremea cand oamenii care fac astfel de regii sa dea socoteala.a sosit timpul sa implicam si justitia in sistemul chinologic din romania.s-a tacut prea mult.s-a apelat pana acum la comisii de disciplina care si-au dovedit ineficienta.fiindca acestea sunt subordonate unor asa zisi lideri.deaceea se incalca toate regulile,inclusiv cele de bun simt.fata de cncg .efectiv au fost terfelite absolut toate regulile. de ce?fiindca exista oameni care cred ca au urcat sus pe un piedestal si nimeni nu are ce sa le faca.cred ca au atata putere incat regulile impuse de statute ,regulamente,hotarari ale adunarilor generale le pot incalca oricand.si ca daca se ridica cineva sa-i atentioneze il fac arsice.fals.nu mor caii cand vor cainii.se va apela absolut la toate forurile superioare pentru a instaura dreptatea,normalitatea.pentru a arata liderilor ca este timpul sa respecte oamenii de sub ei.sa respecte regulile.exista fci.,sv. instante judecatoresti,parchete. sunt multe parghii legale la care nu s-a apelat poate din teama s-au din indiferenta. acum se va apela la toate parghiile.in momentul de fata exista persoane care au fost amenintate sa nu participe la adunarea generala de la brasov.
Se pare ca in sfarsit a venit timpul la care faceati referire, mai rau pentru dvs este ca v-a prins in barca care se scufunda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #20 on: November 23, 2010, 11:26:33 AM » |
|
"gusul"....."barca_care"....GOT U !!! 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #21 on: November 23, 2010, 11:22:15 PM » |
|
Doresc sa fac si eu doua comentarii: 1. In registrul ONG-urilor nu exista inregistrat CNCG,
domnule Deznan in adresa pe care a postat-o Adi Doros scrie clar ca clubul figureaza in registrul respectiv la poz.92. este totusi o adresa oficiala. 2. Din documentul atasat de Adi Doros reiese ca din 1998 nu s-a mai facut nici o modificare in documentele CNCG de la Judecatorie, lucru grav, ba de-a dreptul ilegal, deoarece din 1998 si pana azi au fost mai multe AG a CNCG in care s-au schimbat membrii CC-ului . de cand a fost infiintat clubul si pana acum au fost mai multe alegeri ale comitetului de conducere.Componenta Comitetului de Conducere se modifica in conditiile stabilite in Statut.legea nu obliga ca modificarile din Comitetul de Conducere sa fie validate prin hotarare judecatoreasca.numai hotararile Adunarii Generale care vizeaza scchimbarea statutului,schimbarea sediului sau dizolvarea clubului trebuiesc supuse Judecatoriei. toate hotararile Adunarii Generale de pana acum (chiar daca unele dintre ele nu au fost statutare)sunt valide deoarece ele nu au fost contestate in termenul prescris de lege. o hotarare a Adunarii Generale in cazul in care un membru o considera ilegala poate fi anulata numai de catre Judecatorie.dar pentru asta trebuie sa existe o contestatie depusa intr-un anumit termen(15 zile).ori pana acum nimeni din CNCG nu a contestat nici o hotarare a Adunarii Generale. s-au luat decizii care erau obligatorii de anuntat la Judecatorie.
care sunt acele decizii? Sa inteleg ca incurajati starea de ilegalitate?  ? eu nu incurajez ilegalitatea.dar daca analizam legea cu atentie lucrurile stau altfel decat doresc unii sa arate. am curaj sa pun pariu ca in cazul in care va angrenati intr-un proces cu clubul nu veti castiga. una peste alta clubul indeplineste conditiile legale. de ce? Din doua considerente legale clare.clubul exista inregistrat in Registrul asociatiilor si a fundatiilor si nu exista nicio hotarare judecatoreasca de desfiintare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #22 on: November 23, 2010, 11:41:46 PM » |
|
Domnule Dux (nu m-am lamurit inca daca pot sau nu  ), va amintiti aceste luari de pozitie ale dvs de pe vremea in care stateati in spatele unor oameni pe care ulterior i-ati atacat cu inversunare odata ce ati simtit gusul osului aruncat de conducerea CNCG?Se pare ca in sfarsit a venit timpul la care faceati referire, mai rau pentru dvs este ca v-a prins in barca care se scufunda. Imi amintesc aceste luari de pozitie.chiar si la Campionatul National am reafirmat faptul ca clubul este prost gestionat.asta intr-un dialog cu domnul Nitescu.numai ca in vremea respectiva credeam intr-o echipa.din pacate ,,echipa''respectiva m-a dezamagit. oricum indiferent de cate cluburi vor fi in Romania situatia rasei nu se va schimba.de ce?pentru ca nu exista o ,,autoritate'' unica destinata gestionarii rasei ciobanesc german.care sa impuna si sa monitorizeze regulile de selectie.se pot scoate caini cu acte cu sau fara displazie,cu sau fara examen de munca,cu sau fara arbitraj etc.etc. in momentul in care va exista o singura autoritate in domeniu atunci putem spune ca ea poate influenta rasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #23 on: November 23, 2010, 11:53:16 PM » |
|
@dux.... a cui cauza o aperi tu, acum ? Tu nu vezi ca nu te ajuta niciunul ? Vrei sa fii "atacat" de "lupii tineri" ? CE FACI , NICA  CE FACI  Avem acelasi lucru in comun, nu conteaza linia si eu voi avea la anu' unul de lucru in curte, am vorbit deja cu Bogdan... CE FACI  APERI O CAUZA CE NU E A TA, FIINDCA AI CARACTER, DAR "te-au inregimentat" EI ? Revino-ti si intreaba-l pe @ben , dialogul ce l-am avut cu el , acum cateva zile.....e valabil si pentru tine.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #24 on: November 24, 2010, 12:09:01 AM » |
|
domnule Deznan in adresa pe care a postat-o Adi Doros scrie clar ca clubul figureaza in registrul respectiv la poz.92. este totusi o adresa oficiala.. de cand a fost infiintat clubul si pana acum au fost mai multe alegeri ale comitetului de conducere.Componenta Comitetului de Conducere se modifica in conditiile stabilite in Statut.legea nu obliga ca modificarile din Comitetul de Conducere sa fie validate prin hotarare judecatoreasca.numai hotararile Adunarii Generale care vizeaza scchimbarea statutului,schimbarea sediului sau dizolvarea clubului trebuiesc supuse Judecatoriei. toate hotararile Adunarii Generale de pana acum (chiar daca unele dintre ele nu au fost statutare)sunt valide deoarece ele nu au fost contestate in termenul prescris de lege. o hotarare a Adunarii Generale in cazul in care un membru o considera ilegala poate fi anulata numai de catre Judecatorie.dar pentru asta trebuie sa existe o contestatie depusa intr-un anumit termen(15 zile).ori pana acum nimeni din CNCG nu a contestat nici o hotarare a Adunarii Generale. care sunt acele decizii?eu nu incurajez ilegalitatea.dar daca analizam legea cu atentie lucrurile stau altfel decat doresc unii sa arate. am curaj sa pun pariu ca in cazul in care va angrenati intr-un proces cu clubul nu veti castiga. una peste alta clubul indeplineste conditiile legale. de ce? Din doua considerente legale clare.clubul exista inregistrat in Registrul asociatiilor si a fundatiilor si nu exista nicio hotarare judecatoreasca de desfiintare.
Ma uit si ma minunez  Raspunsul cu Comitetul de Conducere era adresat intrebarii mele referitoare la comitetul de conducere in functiune din punct de vedere legal, se fac confuzii intre registrul de grefa al judecatoriei si registrul aflat la Ministerul Justitiei, se face referire la legalitatea AG, dar nu exista niciun proces verbal legalizat conform ORDONANÅ¢EI nr.26 din 30 ianuarie 2000 si dupa cum se vede din adrese nicio modificare de statut legalizata din 1998 pana in prezent, se face referire la un termen de contestatie de 15 zile, dar nu se spune ...15 zile de cand (legal de la luarea la cunostinta) si lista e atat, atat de lunga. Dar... time is money si mai bine lasam instantele sa se pronunte. VA URMA 
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #25 on: November 24, 2010, 12:10:06 AM » |
|
Imi amintesc aceste luari de pozitie.chiar si la Campionatul National am reafirmat faptul ca clubul este prost gestionat.asta intr-un dialog cu domnul Nitescu.numai ca in vremea respectiva credeam intr-o echipa.din pacate ,,echipa''respectiva m-a dezamagit. oricum indiferent de cate cluburi vor fi in Romania situatia rasei nu se va schimba.de ce?pentru ca nu exista o ,,autoritate'' unica destinata gestionarii rasei ciobanesc german.care sa impuna si sa monitorizeze regulile de selectie.se pot scoate caini cu acte cu sau fara displazie,cu sau fara examen de munca,cu sau fara arbitraj etc.etc. in momentul in care va exista o singura autoritate in domeniu atunci putem spune ca ea poate influenta rasa.
Dati-mi voie sa raman stupefiat la citirea raspunsului dvs. Nu exista o autoritate in domeniul CG care sa poata concepe, impune si verifica respectarea unor reguli de selectie si prin urmare reproductie?  Credeam pana acum ca "autoritatea suprema" in CG in Romania este CNCG in conducerea caruia sunteti membru. Din pacate, nu numai ca ea exista (chiar si in forma ei "chinuita") dar se si poarta ca atare prin fiecare actiune pe care o intreprinde si raspuns pe care il da. Ca nu reuseste sau nu doreste sa genereze si sa impuna niste reguli pentru ca tocmai aceasta stare de lancezeala, confuzie si lipsa de actiune ii serveste de minune atingerii scopurilor este cu totul altceva. Acum, vazand pozitita dvs din trecut dar si parerile din prezent, incep sa cred ca va potriviti mai bine in "dizidenta" decat "la putere"  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #26 on: November 24, 2010, 12:29:41 AM » |
|
domnule Deznan in adresa pe care a postat-o Adi Doros scrie clar ca clubul figureaza in registrul respectiv la poz.92. este totusi o adresa oficiala.. de cand a fost infiintat clubul si pana acum au fost mai multe alegeri ale comitetului de conducere.Componenta Comitetului de Conducere se modifica in conditiile stabilite in Statut.legea nu obliga ca modificarile din Comitetul de Conducere sa fie validate prin hotarare judecatoreasca.numai hotararile Adunarii Generale care vizeaza scchimbarea statutului,schimbarea sediului sau dizolvarea clubului trebuiesc supuse Judecatoriei. toate hotararile Adunarii Generale de pana acum (chiar daca unele dintre ele nu au fost statutare)sunt valide deoarece ele nu au fost contestate in termenul prescris de lege. o hotarare a Adunarii Generale in cazul in care un membru o considera ilegala poate fi anulata numai de catre Judecatorie.dar pentru asta trebuie sa existe o contestatie depusa intr-un anumit termen(15 zile).ori pana acum nimeni din CNCG nu a contestat nici o hotarare a Adunarii Generale. care sunt acele decizii?eu nu incurajez ilegalitatea.dar daca analizam legea cu atentie lucrurile stau altfel decat doresc unii sa arate. am curaj sa pun pariu ca in cazul in care va angrenati intr-un proces cu clubul nu veti castiga. una peste alta clubul indeplineste conditiile legale. de ce? Din doua considerente legale clare.clubul exista inregistrat in Registrul asociatiilor si a fundatiilor si nu exista nicio hotarare judecatoreasca de desfiintare.
Domnule Nica, dumneavoastra aveti dreptul sa emiteti o opinie contrara cu a mea. Nu-mi permit sa judec eu punctul dumneavoastra de vedere dar imi permit sa va sfatuiesc sa nu va aruncati in pariuri pe care nu le puteti sustine. Atunci cand voi dori o consultanta juridica fiti sigur ca nu va voi consulta.
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #27 on: November 24, 2010, 11:22:52 PM » |
|
Revino-ti si intreaba-l pe @ben , dialogul ce l-am avut cu el , acum cateva zile.....e valabil si pentru tine....
Ti-am multumit pt invitatie - nu am confirmat dorinta de a ma afilia noului (?) club. Voi astepta sa vad ce anume si cum va fi clubul respectiv desi am motive mari sa nu cred ca va exista. O spun cu toata sinceritatea. pana una alta, succes cu demersurile!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #28 on: November 24, 2010, 11:30:20 PM » |
|
@dux.... a cui cauza o aperi tu, acum ? Tu nu vezi ca nu te ajuta niciunul ? Vrei sa fii "atacat" de "lupii tineri" ? CE FACI , NICA  CE FACI  ...daca stau si ma gandesc bine, nu m-as afilia unui club condus de un om cu o asemenea atitudine... Nimeni nu-i perfect (in contextul asta) dar totusi... "CE FACI NICA" si "lupi tineri" sincer imi comunica anumite probleme.. fara suparare. Un om pe o pozitie de conducere (ba chiar pionierat in cazul dvs) are anumite calitati...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #29 on: November 24, 2010, 11:41:38 PM » |
|
S-a exprimat ideea ca nu e necesara inregistrarea la judecatorie a modificarilor in privinta conducerii unei organizatii. Eu va spun ca nu e asa si va ofer si un exemplu, pe care nu il va putea nega, din punct de vedere valoric, domnul Sorin Dragomir, avand in vedere subiectul exemplului: Număr unic dosar: 5236/299/2005 (123/PJ/2005) ?Žnregistrat ??n data de: 08.03.2005 Obiect dosar: Modificare Consiliu DirectorMateria juridică: Civil Stadiu procesual: Fond PărÅ£i: ASOCIAÅ¢IA CHINOLOGICÄ‚ ROM?‚NÄ‚ : Petent TERMENE DE JUDECATÄ‚: Data soluÅ£ie 11/03/2005 Detalii Admite cererea. Ia act de modificări. SoluÅ£ionare Ce parare aveti? Nu ar fi trebuit si CNCG sa faca la fel pentru intrarea in legalitate? 
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|