Forum ciobanesc german
January 15, 2018, 06:44:31 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Adevarata fata a conducatorilor CNCG - episodul 1  (Read 9715 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« on: November 16, 2010, 10:50:06 AM »

Dupa lungi insistente de a mi se trimite decizia de sanctionare despre care se tot discuta pe forum, am primit minima satisfactie, aceea de a mi se trimite macar o notificare din partea CNCG. O atasez, alaturi de celelalte documente, in ordine cronologica, pentru a arata, pentru cei care nu si-au dat seama pana acum, modul in care actioneaza o parte a conducerii CNCG, respectiv Liviu Sfarghiu si Sorin Dragomir.

Pentru a sintetiza:

1. Pe 11/12 07 2009 begin_of_the_skype_highlighting              11/12 07 2009      end_of_the_skype_highlighting am avut caini inscrisi la expo/selectia organizata de CNCG la Constanta

2. Pe data de 03.06.2010 mi se trimite o convocare la sedinta Comisiei de Disciplina din data de 27.06.2010, pentru a oferi raspunsuri referitoare la presupuse nereguli din cadrul manifestarii, desi nu am fost organizatorul acesteia.

3. Pe data de 07.06.2010 transmit un raspuns Comisiei de Disciplina prin care aduc la cunostinta eroarea de a mi atribui aceasta calitate, in conditiile in care nu eu am fost delegat din partea CNCG sau ACHR, nu eu am semnat documentele, nu eu am invitat arbitrul, etc si solicit sa mi se puna la dispozitie detalii privind articolele de regulament presupus incalcate, acuzatiile si probele care le sustin. NU AM PRIMIT RASPUNS.

4. Se afirma pe forum ca am fost suspendat, dar nu apare niciun document. In decursul anului particip la cateva expozitii, examene de lucru si selectii, contrar "sfaturilor" unor membrii din CC al CNCG care sustineau teza suspendarii, dar care evitau asumarea raspunderii de a trimite vreun inscris. Solicit insistent conducerii CNCG sa lamureasca situatia.

5. Pe data de 15.11.2010 primesc o notificare in care se arata ca, la sedinta din data de 11.07.2010 ( desi eu am fost convocat pe 27.06.2010), s-a luat masura excluderii pe o perioada de 2 ani. Acuzatiile sunt pe cat de vagi, pe atat de penibile.

Sigur ca aceste masuri nu au legatura cu faptul ca la AG de la Iasi am solicitat organizarea de alegeri anticipate, pentru schimbarea prezentei si parca vesnicei conduceri a CNCG sau cu faptul ca am militat in ultimii ani pentru asezarea clubului pe o cale ceva mai sanatoasa. Totusi eforturile nu au fost in zadar.

Sunt multumit ca a fost facut un prim pas, acela de a isi asuma cineva responsabilitatea pentru hotararile si acuzatiile care nu aveau decat caracter de barfa. Va fi interesant de aflat ce se intampla cu calomniile din acest inscris si cum se raspunde pentru ele, atata timp cat se face referire la falsificarea rezultatelor si la declaratii false, desi eu nu am semnat niciun document al expozitiilor, nevand vreo calitate sa o fac. VA URMA

* convocare.jpg (171.32 KB, 609x827 - viewed 426 times.)
* Raspuns_Comisia_de_Disciplina_-_07.06.2010.pdf (145.03 KB - downloaded 160 times.)

* notificare.jpg (188.55 KB, 617x825 - viewed 382 times.)

Membru ARCG
virgil
Sr. Member

« Reply #1 on: November 16, 2010, 11:33:18 AM »

Foarte trist Adi ,foarte foarte trist.Se pare caci dupa cum suna.....scriisoriile este ca in cartile de SVEN HASSEL de a ti se da o lectie....Cind cineva are rezultate ,sau este pasionat de ceea ce face este tras pe linie moarta,ca pe timpul lui ceausescu....Ai vorbit de rau de partid ,de Fuhrer.Eu de asta am plecat acum 21 de ani din tara.
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #2 on: November 16, 2010, 01:14:54 PM »

Citind postarea lui Adi Doros si documentele prezentate, pentru cateva clipe am avut impresia ca traiesc in Rusia....INCREDIBIL. Ai grija, Adi, pe unde traversezi strada!

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #3 on: November 16, 2010, 03:39:06 PM »

Ma asteptam ca in DECIZIA (si nu in Notificare) de excludere sa fie prezentata stare de fapt si de drept care a fost incalcata, iar hotararea de excludere sa faca referire la articole din Legea CNCG, adic la articole din Statut.
Se pare ce diletantismul acestor oameni nu are limite si din punctul meu de vedere o actiune in instanta impotriva acestei "fitzuici" are mari sanse de izbanda.
Cred ca atat Sorin Dragomir cat si Liviu Sfarghiu s-au gandit ca au surplus de bani acasa si sunt dispusi sa-i piarda intr-un proces de calomnie.

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« Reply #4 on: November 16, 2010, 03:40:21 PM »

Pentru ca faceti referire la vremuri pe care nu le dorim, va propun un salt in timp, in noiembrie 1979.

Raspunsul lui Ceausescu la "tupeul" lui Constantin Parvulescu de a propune o schimbare la varful PCR

Discursul lui Constantin Parvulescu in fata multimii descumpanite

Membru ARCG
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #5 on: November 16, 2010, 04:02:35 PM »

Pentru ca faceti referire la vremuri pe care nu le dorim, va propun un salt in timp, in noiembrie 1979.

Raspunsul lui Ceausescu la "tupeul" lui Constantin Parvulescu de a propune o schimbare la varful PCR

Discursul lui Constantin Parvulescu in fata multimii descumpanite

Chiar independent de subiectul topicului, materialele sunt senzationale si descriu perfect sistemul de atunci si ceea ce inseamna cu adevarat disidenta. Merita vazute pana la capat.
Legat de subiect, cele doua materiale devin si mai oportune. Cred insa ca in cazul nostru, poate numai prezidiul ar fi plin, sala ramanand goala pentru ca disidenta s-a exprimat deja prin neasociere la o astfel de organizatie.
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« Reply #6 on: November 16, 2010, 05:40:21 PM »

Trebuie sa adaug faptul ca, prin metode de propaganda specifice acelor vremuri exemplificate, se incearca acreditarea ideii ca CNCG este o organizatie functionala si puternica. Inclusiv deciziile aratate in debutul topicului fac parte din aceeasi strategie, avand dublu rol: indica o falsa fermitate si se incearca linistirea celor care mai au ceva de criticat.

Realitatea este cu totul alta. Discutam, conform datelor oficiale din ultimul bilant, de un club cu un buget anual de 15000 lei  Undecided, cu o suma in Casa de aproape 50.000 de lei despre care la AG de la Iasi ni s-a spus ca nu mai exista  Cheesy. Discutam de un club fara sediu social, care intarzie sa-si plateasca datoriile fata de parteneri.

Pe de alta parte, lupta pentru evolutie trebuie continuata, chiar daca o eventuala excludere din CNCG nu produce efecte (au dreptul sa participe in competitii si cei care nu sunt membri). Tuturor celor care m-au contactat in ultimele ore le multumesc pentru sprijin. Sunt foarte bucuros ca se diminueza numarul aplaudacilor unui sistem defect.

Membru ARCG
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #7 on: November 16, 2010, 06:20:29 PM »

Acest mesaj este adresat celor care incepand cu 5 septembrie 2010 pana astazi au sunat la Spitalul Veterinar Salvanim din Iasi pentru a efectua testele HD,ED,DNA la cainii lor dupa normele SV. Mentionam ca nu pot fi facute aceste teste in mod corect si legal pana cand conducerea CNCG nu deschide un cont in euro pentru ca fiecare membru sa-si plateasca taxele percepute de SV si CNCG.

..si cand te gandesti ca informarea de mai sus a sosit intamplator exact in mijlocul controverselor totul devine si mai interesant dar si mai hilar.
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« Reply #8 on: November 17, 2010, 01:24:16 PM »

Continuam astazi prezentarea situatiei clubului, asa cum a ajuns ghidonat de cei care conduc aceasta organizatie.

Astazi va supun atentiei faptul ca CNCG nu este inregistrat in Registrul National al ONG-urilor si ca denumirea nu a fost rezervata, ceea ce ar putea aduce mari prejudicii in conditiile in care oricine persoana este libera sa o faca de acum inainte. Eu am o problema, intrucat constat ca ma lupt cu o fantoma, dar, cu siguranta, voi gasi calea juridica de a ma apara de abuzurile folosite ca mijloc pentru a ma reduce la tacere.   VA URMA

* adresa Ministerul Justitiei.jpg (196.03 KB, 620x825 - viewed 340 times.)

Membru ARCG
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« Reply #9 on: November 22, 2010, 07:14:23 PM »

Continuam astazi prezentarea situatiei CNCG.

Astazi va pot arata de ce, din punct de vedere juridic, TOATE deciziile Comitetului de Conducere al CNCG din ultimii ani sunt lovite de nulitate, intrucat sunt asumate prin initiativa si votul unor persoane legal nerecunoscute ca apartinand acestei structuri (cu exceptia domnului Sorin Dragomir, al carui vot singular nu poate constitui temei legal, din cauza neconvocarii titularilor de drept). VA URMA

* adresa judecatoria sector 1.jpg (187.19 KB, 599x792 - viewed 350 times.)

Membru ARCG
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #10 on: November 22, 2010, 09:21:50 PM »

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #11 on: November 22, 2010, 11:03:27 PM »

Avand in vedere ultimul document prezentat de Adi Doros (@KLIFF) situatia e chiar mai grava decat pare sa fie la prima vedere. Printro simpla solicitare in instanta toate drepturile de monta, toate rezultatele obtinute in campionatele nationale, in expozitiile de club, munca si eforturile financiare a zeci, poate chiar sute de oameni implicati in miscarea CG, toate acestea pot fi naruite de incompetenta si inconstienta acestor oameni.
OARE PANA UNDE POT MERGE ACESTI "BRAVI CONDUCATORI"?

dux
Hero Member

« Reply #12 on: November 23, 2010, 12:55:26 AM »

atata timp cat clubul nu a fost radiat din Registrul privind asociatiile si fundatiile inseamna ca el este recunoscut de lege.in documentul postat de Adi Doros scrie clar ca clubul nu figureaza ca radiat.
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #13 on: November 23, 2010, 12:59:10 AM »

atata timp cat clubul nu a fost radiat din Registrul privind asociatiile si fundatiile inseamna ca el este recunoscut de lege.in documentul postat de Adi Doros scrie clar ca clubul nu figureaza ca radiat.
Dar Componenta comitetului de conducere?
Ce se intampla cu deciziile si documentele semnate de persoanele care nu aveau dreptul legal sa o faca?
In ce calitate a prezidat domnul Bogdan Nitescu alegerile CZ Dobrogea, de exemplu?
In ce calitate a verificat domnul Giovani Zingale existenta stampilelor pe pedigree in cazul Romano Princess, si nu numai, la Campionatul National?

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #14 on: November 23, 2010, 03:07:30 AM »

Ai dreptate @dux (iar vorbesc cu cainele lui Nica).
Daca AChR nu va da Circulara prin care CNCG isi pierde calitatea de membru AChR, iar S.V.R. primeste avizul de principiu al Consiliului Director pana AZI la ora 20:00 (pe site AChR), miercuri , la ora 09:00, Liviu Bardar, va invita (pe cheltuiala voastra) ,
1. sa facem Hora Unirii in parcarea  Facultatii de la poalele Tampei,

2. sa preluam urarea dl Basescu, ce o face cu aceasta ocazie, de obicei, "TRAIASCA  ROMANIA  DODOLOATA"

3. sa povestim despre pasiunea noastra comuna ce "ne uneste" de Ziua Nationala

4. sa semnam un tabel, conform Statut CNCG, cu RENUNTAREA la parteneriatul cu CNCG.

EFECTE ?

AG CNCG Sibiu 13 (?).12.2010 se va tine cu cei convocati, legal, cu delegatii alesi de CL, CZ CNCG....asta in cazul in care Presedintii locali vor avea cu cine tine AG CL.
Conform Statut CNCG, 1 delegat la 20 membri CNCG.

Din cei convocati (17 cu tot cu el) 5 nu vor mai fi, netrecandu-le abureala de la Hora Unirii...raman 12.
Inca MAXIM 8 delegati legali (de la 8 x 20 = 160 membri ?)
Tragem linie si adunam.....20 !!!....+ delegatul AChR = 21. (incap intr-un microbuz de 19 persoane - Presedintele si Presedintele de onoare vor ceda locul doamnelor, asa e frumos)

Cati vom fi noi, la Ziua Nationala ?
Minim 50, care cu aceasta ocazie vom semna si tabelul cu titlul

ADEZIUNI S.V.R. NECESARE DOSARULUI CE SE DEPUNE LA AChR, IN VEDEREA OBTINERII CALITATII DE MEMBRU AChR (FCI)
(totul conform Statut AChR)

Daca Consiliul Director respinge cererea, nu ne ramane decat sa asteptam AG AChR din martie , care poate sa dea acceptul SVR, chiar daca CD a respins-o.

In cele 3 luni, toate Sesizarile (5) depuse de membri CNCG, AChR, SV, (SVR ) in 17.11.2010 referitoare la incalcarile grave ale Statutului si Regulament CNCG de catre acest ONG, la FCI si WUSV isi vor produce efectul.

Demiterea in bloc, de catre AG AChR a Consiliului Director si alegerea unuia nou, capabil sa respecte Statutul FCI (obligatie asumata pentru ca AChR sa fie membru FCI) si sa organizeze, cu succes, proiectul

EURODOGSHOW 2012 - Bucuresi, Romania.

S.V.R. - activ din Aprilie 2011...ca vine dl. Buss la prima Expoclub SVR (daca AG va accepta ideea)

Asta e varianta "lunga", de care va povesteam cu cateva pagini in urma.

In ambele variante S.V.R. APRILIE 2010.

Noi nu pierdem nimic(poate e chiar mai bine varianta "lunga")...voi ?

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: