AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« on: November 21, 2010, 12:30:31 PM » |
|
Buna ziua.Sunt nou pe aici si acesta este primul meu ciobanesc german cumparat acum 1 saptaman.Cand l-am adus era speriat dar dupa 2 zile si-a revenit.Are 3 luni implinite pe 20 nov.Dar eu am o mica problema.Mi se par piciorusele prea mici...scurte..tin sa mentionez ca acum 4 zile a luat prima pastila deparazitara si a facut numai viermisori.Stiti cumva daca este un metis...sau daca i se vor mai lungi picioarele?11 kg si 28 cm.Multumesc !
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #1 on: November 21, 2010, 12:48:47 PM » |
|
Vai cat e de dragut!  Intradevar piciorusele par mai scurte, fa-i o poza si cand sta in picioare.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #3 on: November 21, 2010, 12:56:26 PM » |
|
Ce mutrisoara de strengar are el! Este extrem de simpatic.  Sa-ti traiasca!
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #4 on: November 21, 2010, 12:57:49 PM » |
|
Si aici cat de cat in picioare!
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #5 on: November 21, 2010, 12:59:01 PM » |
|
Este un hot si jumatate! Sta cuminte cand sunt eu atent la el dupa 5 secunde il vezi cu mingea sau cu ursuletul in gura:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #6 on: November 21, 2010, 01:01:10 PM » |
|
Urechile vad ca dau semne ca ar vrea sa se ridice si are niste laboace groase nu gluma, chiar daca par putin scurte! I-ai vazut cumva parintii? Si nu ne-ai spus ce nume are strengarul!
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #7 on: November 21, 2010, 01:12:07 PM » |
|
Asa este micutul se numeste RIP deoarece tatal meu a avut un CG acum 14 ani care a ajuns vicecampion pe tara.Si din acest motiv ii poarta numele.Parintii lui atat stiu ca tatal este cu pedigree la politie in braila iar mama este un CG normal o catea normala de talie obisnuita.Acum nu stiu ce sa zic multi mi-au spus ca e metis cu BASEL multi mi-au spus ca de la viermisori nu a apucat inca sa se dezvolte normal.Cert este ca are cam toate trasaturile unui CG iar labutele(laboaiecele) sunt f groase.!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #8 on: November 21, 2010, 01:14:43 PM » |
|
Ce fata de strengar are...E un dulce.Urechile vad ca incep sa se ridice.Sa-ti traiasca.Ar trebui sa-i faci niste poze in pozitie,asa poate ne dam seama daca are picioarele prea scurte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #9 on: November 21, 2010, 01:31:28 PM » |
|
Voi incerca sa revin cu poze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #11 on: November 21, 2010, 04:15:43 PM » |
|
buna bine ati venit! cat despre lungimea picioruselor ...eu nu ma prea pricep dar cred ca ete aproximativ normal.am citit intro carte despre g si scria ca se dezvolta pe etape,sincer nu cred ca este o problema la varsta lui.pe topicul catelului meu bruno am pus si eu o intrebare legata de labute deoarece are 7 luni si mi se pare ca labele din spate sunt mai lungi...deci nush sg dar tute cu el la veterinar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #12 on: November 21, 2010, 07:18:13 PM » |
|
asa este...Sper ca  meu sa se dezvolte normal!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dakonia
Hero Member

Proverb - lupul are picioare scurte...
|
 |
« Reply #13 on: November 21, 2010, 09:33:07 PM » |
|
Nu are rost sa ne amagim...este clar un metis, dar asta nu inseamna ca nu este un prieten adevarat, va urez o viata lunga impreuna.
|
|
|
|
|
|
H.B.
|
|
|
|
|