Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 01:19:22 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Dureri osoase  (Read 1099 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
stormhva
Newbie
*

« on: November 21, 2010, 03:01:55 PM »

Salut. Am un  cu varsta de 7 luni , i-am mutat locul , il aveam dezlegat prin curte. L-am mutat intr-un cotet de gaini cu spatiu destul. Acum vreo 2-3 zile , a plouat la mine in oras. Nu stiu cauza, dar acesta nu a intrat inauntru , a ramas afara in ploaie. Acum nu stiu ce sa-i mai fac , nu mai este vioi ca inainte , nu mai are chef de joaca , iar cand se pune jos si incearca sa se ridice , incepe sa schencane si dabia se ridica. Gatul dabia il misca , daca-l strig , se intoarte cu tot corpul , nu misca gatul deloc. Daca incerc sa-i misc putin labutele , incepe sa se vaite. De mancat, mananca .

I-am dat ieri 2 aspirine , una dimineata , una seara. Ce credeti ca are , si ce ar trebui sa-i fac?
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #1 on: November 21, 2010, 03:44:21 PM »

Du-te urgent cu el la veterinar.Nu mai sta pe ganduri.Eu nu stiam ca se dau aspirine la animale.Ariana?

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
petshop4you
stormhva
Newbie
*

« Reply #2 on: November 21, 2010, 03:49:12 PM »

am observat ca daca-l ating sub coapsele picioarelor din fata , il doare.. :|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: November 21, 2010, 06:07:45 PM »

Du-te urgent cu el la veterinar.Nu mai sta pe ganduri.Eu nu stiam ca se dau aspirine la animale.Ariana?
Ai dreptate, aspirina este periculoasa, toxica....dar vad ca este mult mai usor sa-ti omori cainele decat sa fugi cu el la medic sau macar sa dai un telefon medicului pe care-l frecventezi....sau sa dai un search pe google...Doamne fereste si Doamne ajuta sufletelul nevinovat!

P.S. daca mergi cu el la medic spune-i ca i-ai dat aspirina, in combinatie cu antiinflamatorii devine mai toxica.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
stormhva
Newbie
*

« Reply #4 on: November 21, 2010, 07:48:14 PM »

ma scuzati , nu i-am dat aspirina ci algocalmin ...
Azi nu puteam merge cu el , e inchis duminica..
Maine ma voi duce cu el. Sper sa nu aibe nimic grav.. Sad
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #5 on: November 21, 2010, 08:07:01 PM »

Eu spun,din propria experienta,ca esti un minor/minora care incearca sa scape de vina pusa pe umerii lui/ei.Din cauza ca duminica,cabinetele veterinare nu sunt deschise(lucru absolut logic),puteai sa suni la medicul pe care il frecventezi,daca iti pasa cu adevarat de cainele tau.Daca medicul nu putea sa vina iti putea macar recomanda ceva pentru a ameliora durerile nu trebuia sa-i dai tu de capul tau orice amelioreaza durerile la oameni.Cainii nu au sistemul digestiv ca al oamenilor.Cu alimentatia nu este de gluma...nu m-ar mira daca i-ai da si dulciuri cainelui sau niste paracetamol,poate a racit(sa nu incerci asa ceva,a fost o metafora).Ideea este ca medicamentele care sunt folosite pentru afectiunile oamenilor nu inseamna ca sunt folositoare si cainilor.Cu necunoasterea asta poti sa-ti otravesti cainele in doi timpi si trei miscari.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
stormhva
Newbie
*

« Reply #6 on: November 21, 2010, 08:42:10 PM »

am mai dat pastile la caini si nu au avut efecte adverse, ba din contra. Maine de dimineata ma duc cu el la veterinar. Nici nu poate sa latre , a vazut azi o pisica si dabia a scos 2-3 sunete si alea chinuite. am vaga idee ca e doar o raceala , dar nu risc.

Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #7 on: November 21, 2010, 08:45:19 PM »

Imi e mila de saracii caini care au nimerit pe mana la asemenea stapani.

stormhva
Newbie
*

« Reply #8 on: November 22, 2010, 04:08:00 PM »

am fost cu el azi la veterinar si mi-a zis ca nu-i nimic grav , mi-a dat sa-i dau niste calciu si niste vitamine..
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #9 on: November 22, 2010, 08:36:53 PM »

Greu imi vine a crede ca veterinarul ti-a spus ca nu e nimic grav,cainele nemaiputand nici latra dupa cum spui tu din cauza durerilor.Este treaba ta ce faci,este cainele tau,nu pot interveni cu nimic,dar de acum incolo fi mai atenta cu ce ii administrezi.http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5375.0.html uite aici un topic cu alimentele(sau medicamentele) care nu trebuie oferite unui caine.Mai sunt si pe acel site multe altele.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof