irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #15 on: April 20, 2006, 11:53:07 AM » |
|
bataturi pardon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #16 on: April 20, 2006, 11:54:17 AM » |
|
Stai linistita, toti au.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #17 on: April 20, 2006, 12:09:21 PM » |
|
Pardon. Nu toti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #18 on: April 23, 2006, 10:38:47 AM » |
|
eu am auzit de foitele de colagen, pentru urechi; chiar recent, ma intreba un proprietar de cg... cu par lung  ; posibiul sa fie vorba de aceiasi persoana... fireste ca, tinand cont de faptul ca exemplarul nu indeplineste, oricum, conditiile pentru show, mi-am permis sa-mi exprim dezaprobarea... nici eu nu vad rostul unei interventii chirurgicale (care, oricat de simpla ar fi, nu e lipsita de riscuri) exclusiv din motive estetice... 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
stilgar
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #19 on: April 23, 2006, 11:54:31 AM » |
|
un cg german cu urechi neridicate nu e cg............ eu unu ii inteleg pe cei ce vor cu orice pret urechi ridicate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #20 on: April 23, 2006, 06:56:54 PM » |
|
un cg german cu urechi neridicate nu e cg............ eu unu ii inteleg pe cei ce vor cu orice pret urechi ridicate.
Mdea, sunt de acord. Dar, nu sunt de acord cu ideea de operatie cosmetica de genul acesta. Daca iei cainele pt show si are probleme la urechi, o corectezi chirurgical cu implantul respectiv, ii faci urechile ca noi, poate obtii si cateva titluri bune, il folosesti la reproductie si perpetuezi defectul respectiv. Wrong ! Daca il iei ca pet, asta-l ai, cu asta defilezi. Ceea ce cred eu ca e indicat sa faci, trebuie facut inainte de a achizitiona puiul. Adica trebuie studiata cu multa atentie provenienta si descendenta acestuia. Daca toate astea sunt ok, ori ai facut tu o greseala in cresterea puiului si a ramas "clapaug" , ori "s-a intamplat" , si asta este. Daca pt tine, conteaza chiar atat de mult look-ul si nu-l mai vrei, da-l altuia care il accepta asa. Dar modificarea urechilor prin implanturi de silicon, chiar nu mi se pare ok pt. caine, si cred ca ii afecteaza capacitatea de munca. Oricum, dupa cum a spus si Razvan, cel mai rau lucru pe care poti sa-l faci e sa dai la monta un asemenea exemplar. P.S. eu nu expun aici decat o parere personala. Nu am vazut si nu am citit despre astfel de implanturi si nici nu am gasit documentatie pe aceasta tema.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #21 on: April 23, 2006, 08:20:45 PM » |
|
Pe undeva , ai dreptate.... pe chestia cu reproductia... se naste o intrebare:ce e mai rau pentru un genitor sa transmita cu o probabilitate X urechi non- erecte, sau ,... probabilitate Y displazie (de sold, sau,... de cot)? aparent, prioritar e de eliminat de la reproductie cel care transmite X... e primul defect VIZIBIL.... cel cu Y, are sanse de scapare...Parerea mea... Ca sa nu iesim off topic,chiar de tot,eu unul sunt de parere ca, daca s-ar face acele implanturi, ramine ca deontologia profesionala a unui chirurg veterinar , si disponibilitatea financiara a celui care solicita interventia sa decida..., nu un regulament de club sau altul.... in final, totul e posibil... pentru bani... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #22 on: April 24, 2006, 08:36:40 PM » |
|
deontologia profesionala a unui chirurg veterinar ,
Ce-i aia ? aaaa uite raspunsul : in final, totul e posibil... pentru bani... 
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #23 on: April 24, 2006, 09:29:43 PM » |
|
... probabilitate Y displazie (de sold, sau,... de cot)? Aparent, prioritar e de eliminat de la reproductie cel care transmite X... e primul defect VIZIBIL.... cel cu Y, are sanse de scapare... Parerea mea...
Na! iar mi-a scapat ceva scris aiurea si se poate interpreta: NU SUNT PENTRU REPRODUCTIA CAINILOR CU DISPLAZIA DOVEDITA,cum eronat ar pute sa se interpreteze din postul initial... ce voiam sa spun , e ca daca o urche neridicata e defect vizibil si pentru un profan in materie, dispalzia , fara radiografie, nu poate fi diagnosticata si deci combatuta in reproductie... hough!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mit Spiellust
|
 |
« Reply #24 on: May 08, 2006, 06:17:37 PM » |
|
NU SUNT PENTRU REPRODUCTIA CAINILOR CU DISPLAZIA DOVEDITA,cu
Deci mai bine nu o facem...?! 
|
|
|
|
|
|
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #25 on: May 08, 2006, 08:24:23 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #26 on: May 16, 2006, 09:15:18 AM » |
|
Inca odata, cu tarie : 100% importriva reproductiei cainelui cu displazie dovedita  Pai, vrei sa spui ca atunci mai bine nu o dovedim? 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #27 on: May 16, 2006, 08:21:33 PM » |
|
....cool...imi cauti pricina..  ? Cred ca e a N-a oara, cind ma declar, cel putin teoretic adeptul OBLIGATIVITATII examenului de displazie...partea care e intotdeauna nasoala este ce % de posesori de CG sun tin tara, care isi pot permite...iesirea afara, pentru radiografii (teoretic) OK...(ti-am raspuns? aveai vre-un dubiu...  ,....  ) Teoretic, pentru concret, nu pot sugera nimic si nici nu pot impune nimic...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovacosmin
Newbie
|
 |
« Reply #28 on: April 08, 2007, 12:33:03 PM » |
|
ceau! am un cg de 2 luni jumate.sunt incepator.am o interbare:pana aseara urechile i sa-u ridicat normal dar aseara i-au zmotocit urechile niste prieteni si azidimineata l-am gasit cu urechile blege S-a distrus nervul urechi?o sa-si revina?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovacosmin
Newbie
|
 |
« Reply #29 on: April 08, 2007, 12:38:20 PM » |
|
am un cg de 2 luni jumate .pana aseara avea urechile ridicate normal dar au venit niste prieteni si l-au smotocit si azidimineata l-am gasit cu urechile pleostite.I-au distrus nervul urechi?o sa-si revina?  .sunt incepator,nu ma pricep.raspundetimi va rog
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|