Forum ciobanesc german
May 16, 2017, 05:53:22 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Implanturi cu silicon la urechi  (Read 16137 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alina bratu
Newbie
*

« on: April 19, 2006, 04:40:00 PM »

A auzit cineva de foi de silicon pentru implanturi la urechi la CG? am un pui de 8 luni caruia nu i s-au ridicat urechile si as vrea sa-l operez. se poate cu foi de silicon, dar nu stiu de unde sa cumpar. in Romania se pare ca nu sunt.
ulck
Hero Member

« Reply #1 on: April 19, 2006, 04:59:00 PM »

Nu s-au ridicat deloc?
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #2 on: April 19, 2006, 07:01:32 PM »

A auzit cineva de foi de silicon pentru implanturi la urechi la CG? am un pui de 8 luni caruia nu i s-au ridicat urechile si as vrea sa-l operez. se poate cu foi de silicon, dar nu stiu de unde sa cumpar. in Romania se pare ca nu sunt.

Mie personal mi se pare cea mai mare tampenie pe care am auzit-o pana acum ! 

Nu prea sunt de acord nici cu operatiile estetice si la oameni, decat atunci cand e impedios necesar, la caini cu atat mai mult, e ok din pct. meu de vedere cuparea si codotomia (facuta cum trebuie si la varsta care trebuie), dar de aici pana la implant cu silicon ... e cale lunga 

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #3 on: April 20, 2006, 09:20:18 AM »

Din cate stiu eu la CG nu sunt permise operatiile la urechi.
1. Defecte grave
a) Devieri ale caracteristicilor sus mentionate ale rasei, care influenteaza capacitatea de utilizare a cainelui.
b) Defecte de urechi : urechi prinse lateral prea jos, urechi cazute, urechi moi.
c) Defecte puternice de pigmentatie.
d) Constitutie generala slaba.
e) Defecte ale danturii : toate devierile de la muscatura in foarfeca si de la formula dentara corecta, atat timp cat nu este vorba de defecte de excludere.
2. Defecte de excludere
a) Fire slaba, agresivitate, labilitate nervoasa.
b) Caini cu displazie grava dovedita.
c) Monorhidie si criptorhidie, precum si masculi cu testicule inegale sau atrofiate.
d) Caini cu defecte desfigurante ale urechilor si cozii.
e) Caini cu malformatii.
f) Caini cu defecte dentare prin lipsa a: un premolar 3 si un alt dinte, sau un canin , sau un premolar 4, sau un molar 1, respectiv un molar 2, sau in total 3 dinti sau mai multi.
g) Caini cu defecte la maxilar : prognatism superior de 2mm sau mai mult, prognatism inferior; muscatura in cleste pe intreg spatiul incisivilor.
h) Caini care depasesc limitele standardului in sus sau in jos cu mai mult de 1 cm.
i) Albinism.
j) Culoarea alba a parului, chiar si in cazul ochilor si a ghiarelor de culoare inchisa.
k) Par sarmos lung (lung, moale, care nu sta lipit de corp, cu subpar, smocuri de par la urechi si membre, pantaloni voluminosi si coada care formeaza steag in jos).
l) Par lung (lung, moale, fara subpar, de obicei cu carare pe mijloc, de-a lungul coloanei, smocuri la urechi membre si coada.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #4 on: April 20, 2006, 09:30:42 AM »

Cosmetic surgery rulez ! F**k the standard ! Plastic is fantastic !
Bleah 

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #5 on: April 20, 2006, 09:43:36 AM »

Am facut split, nu avea legatura cu subiectul 'Ares'.

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
matei_oana_sorin
Newbie
*

« Reply #6 on: April 20, 2006, 10:07:37 AM »

nu stiu daca are mare legatura cu subiectul, dar sa va povestesc ceva nostim.
Sotul meu a copilarit la tara, unde a fost inconjurat de animale. Mi-a povestit despre Calu' (o corcitura de CG, numit asa dupa cainele din Pistruiatul, cei mai tineri de pe forum nu cred ca stiti despre filmul asta), deci, cum spuneam, Calu' asta avea urechile moi, asa ca Sorin i-a confectionat din sarma un suport pentru urechi. Evident ca sub nici o forma Calu' nu a acceptat sa umble cu ochelarii aia pe cap, dar chiar si asa, ma indoiesc ca ar fi avut vreun efect. Oricum, de mult raposatul Calu', cu urechile lui moi cu tot, este amintit cu dragoste.
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #7 on: April 20, 2006, 10:34:34 AM »

Eu stiam ca mai nou se folosesc niste atele din silicon, care se lipesc cu un aditiv special in interiorul pavilionului, in perioada de crestere.

Leader of a screwed-up pack
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #8 on: April 20, 2006, 11:08:58 AM »

eu am auzit ce se capseaza cumva urechea ca sa stea dreapta! mi-a spus si mie doctorul cand a vazut ca raj nu-si le ridica! dar la 7 luni ju,mate mi-a facut surpriza si acum sunt ok! dar vitamine din plin
ulck
Hero Member

« Reply #9 on: April 20, 2006, 11:22:18 AM »

Am auzit si eu despre acest gen de operatie, dar am auzit si de cg care si-au ridicat in cele din urma urechile intre 8 si 9 luni. Cineva imi spunea ca daca in atentie urechile au tendinta sa devina aproximativ erecte, prin  a stimula atentia cainelui cat mai mult posibil defectul se poate corecta. Nu stiu in ce masura?
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #10 on: April 20, 2006, 11:28:38 AM »

exact asa mi-a spus si doctorul meu! deja imi zicea ca sa nu ma ingrijorez pana in toamna (adica atunci cand raj face 1 an si o luna) si sa-l atentionez intotdeauna, sa bat din palme etc. In plus cam de 2 luni n-am mai facut pauza cu vitaminele, pe langa cele de caine ii dau si calciu lactic, ulei de peste, lapte, branza etc. `Si a dat rezultate
ulck
Hero Member

« Reply #11 on: April 20, 2006, 11:32:26 AM »

Felicitari si succes.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #12 on: April 20, 2006, 11:47:29 AM »

Daca se recurg la metode artificiale pentru a ridica urechile, oricum o sa ramana moi si in miscare orice arbitru (corect) o sa depuncteze acest lucru.
Pentru binele acestei rase va rog sa nu ajungeti la solutii chirurgicale, sau daca o sa ajungeti la acest lucru sa nu reproduceti cu exemplarul respectiv.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #13 on: April 20, 2006, 11:49:54 AM »

Pentru binele acestei rase va rog sa nu ajungeti la solutii chirurgicale, sau daca o sa ajungeti la acest lucru sa nu reproduceti cu exemplarul respectiv.
Corect ! 

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #14 on: April 20, 2006, 11:50:58 AM »

stiu ca nu se potriveste la acest topic, dar am mai descoperit o problema! cainele meu are babaturi la coate!!!!!!!
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: