inestimabil
Full Member

|
 |
« Reply #15 on: December 12, 2010, 12:39:34 AM » |
|
Nu prea e normal, nu? Am vazut tarziu chestia asta. E ok sa imperechezi in felul asta? Poate din acest motiv Marko e atat de sensibil la orice. A fost cel mai bolnavicios lup din tara!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #16 on: December 12, 2010, 12:40:38 AM » |
|
Dupa parerea mea nu e normal...poate duce la boli genetice.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inestimabil
Full Member

|
 |
« Reply #17 on: December 12, 2010, 12:45:21 AM » |
|
Asta e acum...incest sau nu, e tot lupul meu si il iubesc la fel de mult. O sa vad maine daca reusesc sa ii smulg niste par din zona cu problema si revin. 90% sanse sa ma plimb iar 100 km luni pana la doctor, fericirea lui*la mersul cu masina. Ajunsi acolo o sa inceapa sa planga...e cel mai prostanac lupulainen cand e vorba de mers la doctor. Halatul provoaca frica!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inestimabil
Full Member

|
 |
« Reply #18 on: December 12, 2010, 09:34:15 AM » |
|
Am smuls par din zona botului cu problema, si ramane mult in mana cand tragi de el. In schimb la picior nu se smulge.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #19 on: December 12, 2010, 10:00:53 AM » |
|
Pai de ce nu consultati un veterinar?? Daca este in zona botului "nu este de bine", ar trebui mers la medic si atunci se poate stabili exact ce este.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inestimabil
Full Member

|
 |
« Reply #20 on: December 12, 2010, 10:05:07 AM » |
|
Pai am zis ca sunt 100 km de mers pana la veterinar si speram pe baza pozelor sa se poata spune care e problema (banuiesc ca un veterinar din cati sunt pe forum cg s-a mai intalnit cu problema asta, si imi poate da si mie un sfat). Daca sfatul este mergi la doctor, asta o sa fac!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #21 on: December 12, 2010, 10:11:56 AM » |
|
Pai am zis ca sunt 100 km de mers pana la veterinar si speram pe baza pozelor sa se poata spune care e problema (banuiesc ca un veterinar din cati sunt pe forum cg s-a mai intalnit cu problema asta, si imi poate da si mie un sfat). Daca sfatul este mergi la doctor, asta o sa fac!
Da..., este drept ca nu e tocmai comod sa ajungeti la medic, dar in situiatia asta nu poate fi pus un diagnostic sigur si cum am spus, daca cheleste in zona botului se poate sa nu fie o simpla dermatita. Numai un veterinar poate sa stabileasca exact ce este si asta numai daca vede cainele, nu se poate din poze. Asta este...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bengy
|
 |
« Reply #22 on: December 12, 2010, 12:41:01 PM » |
|
Salut ! Eu am facut o consangvinizare de 2/3 pe Ulk !E admisa ! Chiar si 2/2 e admisa ,sunt multi caini de top cu 2/2.Sper sa-si revina curand Marco ,si poate cand mai vii prin Bucuresti ne vedem . Astept telefon,de la jumatatea lunii decembrie sunt mai liber... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inestimabil
Full Member

|
 |
« Reply #23 on: December 12, 2010, 12:49:22 PM » |
|
Te-am sunat joi in jur de ora 19 si nu ai raspuns, vroiam sa ne intalnim sa il vedeti pe Marko (nu am insistat prea mult cu telefonul sa nu deranjez). Maine il duc la doctor la Calarasi...sper sa nu fie ceva grav, ca m-am cam chinuit cu el, a avut multe probleme (a fost foarte sensibil...de fapt tu m-ai prevenit ca se poate intampla pana la 1 an sa fie bolnavicios). Partea cu pedigree-ul, am intrebat, nu am stiut despre ce e vorba, am vrut sa ma lamuresc...daca tu zici ca totul este ok, m-am linistit si nu imi mai fac probleme din punctul asta de vedere. Numai bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bengy
|
 |
« Reply #24 on: December 12, 2010, 05:21:41 PM » |
|
Sper sa nu aiba demodecie ca e greu cu tratamentul ,dureaza...am trecut (o femela ) acum 5 ani prin asa ceva .Bafta !Si un sfat :nu-l mai cocolosi,creste-l mai spartan....eu asa fac si nu am absolut nici o problema cu ei . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inestimabil
Full Member

|
 |
« Reply #25 on: December 15, 2010, 02:29:57 PM » |
|
Am fost cu Marko la doctor la Calarasi si surpriza: mi-a zis ca nu e nimic grav (nu poate sa isi dea seama daca e raie sau nu pe picior pt ca perioada de incubatie e mai lunga). Mi-a dat stronghold picatura, pt eventualii paraziti de raie si SUROLAN pt a-i da de 3 ori pe zi pe bot si pe picior timp de 10 zile. Sa vedem ce se intampla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inestimabil
Full Member

|
 |
« Reply #26 on: January 07, 2011, 09:45:58 PM » |
|
Salutare din nou si la multi ani. Cer o parere pt ca nu am avut timp sa ajung din nou cu Marko la veterinar. In zona botului i-a trecut problema, a inceput sa se estompeze, insa la picior parca s-a intins putin zona fara par si am descoperit aceeasi problema si 10 cm mai jos spre labuta, insa zona asta are in mijloc 2 mici umflaturi rosii(ganditi-va la o ciupitura de purice, dar cu o culoare mai vinetie)...uintandu-ma mai atent am descopirit o mica bubita si la prima zona fara par. O fi vreo raie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inestimabil
Full Member

|
 |
« Reply #27 on: November 02, 2012, 10:08:01 AM » |
|
Salut din nou dupa mult timp. Problema a revenit, in aceasi zona de pe picior, insa acum se rontaie cu dintii in zona fara par. In plus am observat si la picioarele din spate cate o zona de 2 1 cm in care parul lipseste. Ce sa fac? Sa ii dau surolan, cum i-am dat si ultima data?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #28 on: November 02, 2012, 07:22:48 PM » |
|
Am avut ceva similar cual meu. A fost alergie la mancare. Incearca sa-i schimbi mancarea pana una alta! dar poate fi si altceva!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|