Forum ciobanesc german
January 30, 2015, 07:48:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Apa calda iarna ?  (Read 1975 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dragosel
Full Member

Nicu Von Haus Selia

« on: December 15, 2010, 06:12:59 PM »

Dupa cum ati vazut  iarna si-a intrat in drepturi depline si as vrea sa stiu daca ii pot da lui Bobby apa calduta,de ceva vreme gasesc numai gheata in vas.Este prima iarna la el si de aceea intreb,nu vreau sa fac prostii.  Va multumesc !

,,Multa lume,putini oameni ! "
  ,,Eu NU sunt membru CNCG ! "
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #1 on: December 15, 2010, 06:22:32 PM »

Nu e problema daca e mai calduta (nu fierbinte binenteles). Oricum se raceste imediat cand o lasi afara. Eu ii pun apa de 2-3 ori pe zi cam la 20 de grade. Nu ii pune foarte multa, mai bine mai putin si des.
TaZ
Jr. Member
**

« Reply #2 on: December 16, 2010, 04:56:04 PM »

si eu ii pun foarte des apa dar cu toate acestea mai mananca zapada si gheata desi are apa calduta. nu i-am pus vreodata apa fierbinte sa se arda si sa nu mai vrea acum. dar pur si simplu nu il pot dezobisnui...
e de rau?

Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #3 on: December 16, 2010, 05:32:26 PM »

Nu se pune apa calda iarna la caine, fiindca e in pericol sa se imbolnaveasca. Imp e sa aiba apa, asa cum ai spus mananca zapada si gheata, de ce i-ar trebui apa calda ? Apa calda in afara de faptul ca ii incalzeste gatul el respirand aer rece si in cel mai bun caz raguseste, nu se intampla nimic.

si eu ii pun foarte des apa dar cu toate acestea mai mananca zapada si gheata desi are apa calduta. nu i-am pus vreodata apa fierbinte sa se arda si sa nu mai vrea acum. dar pur si simplu nu il pot dezobisnui...
e de rau?

Dragosel
Full Member

Nicu Von Haus Selia

« Reply #4 on: December 16, 2010, 10:05:03 PM »

Ete mai Irshu ce spune cineva cu experienta !Deci........o sa bea apa la temperatura normala.Multumim !

Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #5 on: December 16, 2010, 10:19:29 PM »

La 20 de grade ti se pare ca e calda? E doar buna de baut. Imediat ce o scot afara mai scade cateva grade. Intr-o ora e inghetata. De 15 ani de cand am caini asa fac si nu s-a imbolnavit unul. Fiecare cu filozofia lui.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #6 on: December 16, 2010, 10:30:42 PM »

La 20 grade e cum se poate mai potrivita! Oricum, calda n-o bea nici un caine, asteapta sa coboare la temperatura normala.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Dragosel
Full Member

Nicu Von Haus Selia

« Reply #7 on: December 18, 2010, 06:01:05 PM »

Ok ,va multumesc !

AdrianHD
Sr. Member

« Reply #8 on: December 31, 2014, 01:30:54 AM »

Buna.Ca sa nu mai deschid un topic nou am sa postez aici,ambii caini ziua nu prea beau apa dar mananca zapada,nu prea ii las dar prind momentul si isi fac de cap...Le poate face rau? Si inca o intrebare,in ultimele zile temperatura la mine este in jur de -10 gr,inca nu am reusit sa izolez cusca catelusei si am decis sa o cazez in camera,sa nu o las afara mai ales ca e si in perioada de calduri.Dimineata cand o scot afara poate pati ceva cand face iesirea de la cald la rece? Eu inainte de a o scoate ,aerisesc camera si mai intra putin aer rece dar nu ca afara...
Thara
Global Moderator

« Reply #9 on: December 31, 2014, 09:59:23 AM »

Eu inainte de a o scoate ,aerisesc camera si mai intra putin aer rece dar nu ca afara...
Este ok, eu tin/am tinut caini numai in casa si mereu faceam asta inainte sa-i scot, cu toate ca eu aerisesc dimineata casa oricum.  Grin Banuiesc ca este bine sa se faca trecerea mai treptat decat de la caldura sa iasa direct in frig. La noi sunt -17 grade acum.  Shocked
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #10 on: December 31, 2014, 10:12:23 AM »

Multumesc Thara.Si la noi azi dimineata au fost -16 ... Dupa ce aerisesc o mai tin vreo 5 min intr-un hol unde sunt vreo 3 gr si apoi iese afara.Referitor la mancat zapada,poate sa pateasca ceva?
w.marius
Hero Member

« Reply #11 on: December 31, 2014, 01:05:41 PM »

Si ai mei mananca zapada si nu au patit nimic,caini mei sunt in padocuri afara si nu au nici o treaba cu frigul,Bruno chear nu sta in cusca ,ziua doarme in zapada Grin.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof