Forum ciobanesc german
January 30, 2011, 08:46:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cata plimbare si/sau cat efort zilnic oferim cainelui?  (Read 303 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
piciorus2002
Sr. Member

« on: January 04, 2011, 09:49:57 PM »

Sper sa nu repet un topic deja existent:
Sunt perfect de acord cu Irish ca cei care nu pot sa ofere cainelui macar o plimbare zilnica sa-si ia un catel de plush dar cu o mica adaugire: sa se inteleaga bine ce-i aia ‘plimbare’ si ce-i aia ‘o tura de efort’.Daca i se ofera CG-ului doar o plimbare-doua zilnic ('ca sa faca pipi') fara MINIM o ora de miscare energica IMPREUNA CU STAPANUL atunci si eu consider ca respectivul proprietar merita un catzel de plush! La asta m-am referit cand am spus ca al meu uneori are parte intr-o zi de ½ ora de miscare CU MINE si in alta 2 ore sau mai mult,’ insa plimbarile’ si ceva ‘efort’ nu-i lipsesc NICIODATA, fie ploaie, fie ger, fie viscol.

Voi ce intelegeti printr-o plimbare oferita cainelui? cate ii oferiti zilnic?
Cum se prezinta la voi o 'tura de efort'? De cat efort zilnic are parte?
dinca adrian
Newbie
*

« Reply #1 on: January 07, 2011, 09:45:08 PM »

salut
am un cg de 7 luni si il plimb cam 2-3 ore dimineata  cu joaca si alergari dupa care venim acasa mancam dormim  iar pe seara iesim iar la miscare  in curtea scolii.
in timpul asta el isi face si nevoile
as vrea un sfat daca este cam putin cu miscare sau joaca
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #2 on: January 07, 2011, 10:41:03 PM »

cu cat mai multa cu atat mai bine
dinca adrian
Newbie
*

« Reply #3 on: January 08, 2011, 01:06:40 PM »

merci mult sfat Wink
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #4 on: January 08, 2011, 08:24:55 PM »

cu cat mai multa cu atat mai bine
Aici o sa te contrazic.Excesul nu e niciodata bine venit mai ales ca acest caine este in plina dezvoltare.Deci trebuie sa fie aiba o activitate moderata.Inotul este foarte bun pentru o dezvoltare armonioasa.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #5 on: January 08, 2011, 10:49:02 PM »

Sunt de acord cu BElla cg cata vreme sunt in crestere efortul excesiv nu e sanatos incheieturilor in dezvoltare.Eu zic ca e prea mult.Si incearca sa eviti suprafetele dure,e de preferat nisip,iarba
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #6 on: January 09, 2011, 04:52:11 AM »

Corect,eu am neglijat aspectul "7 luni",ma refeream la CG in ansamblu; in acest caz exclus efort prelungit in pante (dealuri) sau urcat de scari multe (gen etajul 7 pe jos de 5 ori pe zi daca liftul nu functioneaza  Smiley. Cum a spus Bella inotul e mult mai recomandat (la orice varsta chiar 1 ora pe zi e suficient)
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet