Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 04:00:46 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Imi puteti recomanda un veterinar bun in bucuresti?  (Read 872 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« on: January 11, 2011, 11:41:36 PM »

Cred ca titlul spune totul... m-ar interesa un veterinar (de preferinta zona centala, Stefan ce mare, Obor, pe acolo) pe care sa il intereseze mai mult sanatatea cainelui decat banii pt ca am renuntat fostul veterinar cand mi-a spus ca daca se ingrasa cainele o sa se ,,lase de spate si o sa mearga ciudat ca nu o sa-si mai poata sustine greutatea`` si mi-a aratat o poza cu un CG de show ,,modelul tesit`` ca exemplu de caine gras cu probleme (mentionez ca al meu e de lucru cu spatele drept) Laughing , cand am intrebat-o ce mancare sa-i dau raspunsul a fost ,, pai astea care le vand eu sunt cele mai bune`` nu avea nici o marca cunoscuta (acana, hill`s, etc) iar altceva nu a vrut sa-mi recomande, etc

Sper ca nu incalc vreo regula a forumului cu intrebarea asta. Va multumesc anticipat.

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #1 on: September 05, 2011, 02:38:06 AM »

Va multumesc pt recomandari ........... e bine sa stiu ca ma pot baza pe acest forum.
        Imi cer scuze daca am cerut prea mult.....

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
petshop4you
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #2 on: September 05, 2011, 08:52:10 AM »

Recomandarile sunt destul de greu de facut. Probabil de aceea nu face nimeni asa ceva cu toata inima. Fiecare are experiente mai mult sau mai putin placute la diverse cabinete si intotdeauna aprecierile astea au o importanta doza de subiectivism, in functie de ceea ce a trait fiecare pe piele lui. Sunt cabinete unde unii au avut experiente placute, pe cand altii tocmai pe dos, asa ca recomandari se fac destul de greu.
Olga
Hero Member

« Reply #3 on: September 05, 2011, 02:58:36 PM »

Recomandarile sunt destul de greu de facut
Da, asa este ,daca recomanzi srti subiectiv si este posibil ca celalalt sa nu fie la fel de multumit
Eu sunt foarte multumita de un cabinet veterinar in sectorul 2 la intersectia Colentina cu Fundeni, ma duc acolo de 1 an si jumatate si cu ce probleme am avut am primit solutia cea mai buna
Daca vrei, pot sa-ti dau mai multe relatii
Lory
Sr. Member

« Reply #4 on: September 05, 2011, 03:06:18 PM »

Cred ca titlul spune totul... m-ar interesa un veterinar (de preferinta zona centala, Stefan ce mare, Obor, pe acolo) pe care sa il intereseze mai mult sanatatea cainelui decat banii pt ca am renuntat fostul veterinar cand mi-a spus ca daca se ingrasa cainele o sa se ,,lase de spate si o sa mearga ciudat ca nu o sa-si mai poata sustine greutatea`` si mi-a aratat o poza cu un CG de show ,,modelul tesit`` ca exemplu de caine gras cu probleme (mentionez ca al meu e de lucru cu spatele drept) Laughing , cand am intrebat-o ce mancare sa-i dau raspunsul a fost ,, pai astea care le vand eu sunt cele mai bune`` nu avea nici o marca cunoscuta (acana, hill`s, etc) iar altceva nu a vrut sa-mi recomande, etc

Sper ca nu incalc vreo regula a forumului cu intrebarea asta. Va multumesc anticipat.

Imi pare rau dar in zona care ai mentionat-o nu stiu nici unul insa iti pot recomanda cabinetul Falcon Vet http://www.falconvet.ro/ ( Dr. Radu Boncea care este un medic extraordinar) din Str. Vatra Luminoasa nr. 108, Bucuresti
Telefon: 031 41 43 567
Urgente: 0723 234 426 (NON-STOP)

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof