STEFX
Newbie
|
 |
« on: January 22, 2011, 12:59:01 PM » |
|
Bine v-am gasit ! Am si eu un ciobanesc ca voi toti de numai 11 luni, despre care am aflat sapt trecuta ca are displazie de sold de gradul 7 pe piciorul drept spate si de gradul 2-3 pe piciorul stang spate. Sfatul medicului a fost sa-l eutanasiez. Nu pot sa fac acest lucru, de aceea v-as ruga sa-mi dati si mie niste sfaturi ...... Ca sunt ....... fara el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cutare
the pack
Hero Member

Andrei, Cora si Ella
|
 |
« Reply #1 on: January 22, 2011, 03:43:06 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliy222
|
 |
« Reply #2 on: January 22, 2011, 04:09:28 PM » |
|
Eu cred ca cel mai bine e sa asculti sfatul medicului...decat sa sufere...imi pa re rau:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'
|
 |
« Reply #3 on: January 22, 2011, 04:15:04 PM » |
|
Imi pare rau 
|
|
|
|
|
|
Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x Cu dragoste pentru ciobanescul german...
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #4 on: January 23, 2011, 01:47:50 PM » |
|
se poate opta si pentru interventia chirurgicala.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #5 on: January 23, 2011, 01:59:58 PM » |
|
tripla osteotomie a bazinului-triple pelvic osteotomy http://www.dcvets.org/surgical/tpo.pdf
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
|
STEFX
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: January 23, 2011, 04:41:18 PM » |
|
Va multumesc pentru ajutor. Ariana problema este ca am fost la cel mai bun medic din Buc, adica dr. Tanase si mi-a spus ca pot sa-l operez dar nu voi rezolva nimic, si sunt niste bani aruncati pentru ca el va suferi in continuare si acelasi sfarsit il va avea. Nu stiu ce sa zic ...... de aceea am apelat la ajutorul vostru, al celor care mai stiu cat de cat despre ce e vorba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #7 on: January 23, 2011, 04:58:42 PM » |
|
Intereseaza-te la clinica din Debretin sau Budapesta . Acolo se fac operatii care nu se fac in Romania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliy222
|
 |
« Reply #8 on: January 23, 2011, 05:06:13 PM » |
|
Mai freddy....nu cred ca ar merge cineva atat de departe...adica...faci orice pentru. catelul tau...dar e foarte departe....decat sa mai sufere mai bine sa ii curme durerea....e mai bine pentru. toti:(...Imi pare foarte rau:(...(parerea mea...sa nu sariti pe mine)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy
|
 |
« Reply #9 on: January 23, 2011, 05:11:18 PM » |
|
Mai freddy....nu cred ca ar merge cineva atat de departe...adica...faci orice pentru. catelul tau...dar e foarte departe....decat sa mai sufere mai bine sa ii curme durerea....e mai bine pentru. toti:(...Imi pare foarte rau:(...(parerea mea...sa nu sariti pe mine)
jullyyy in privinta aceasta nu prea ai dreptate!Daca iubesti pe cineva trebuie sa faci sacrificii si daca el va stii ca prin operatie problema catelului se va rezolva atunci ar putea sa incerce,dar daca medicii spun ca si dupa operatie o sa sufere atunci ne gandim la eutanasiere si nu sarim pe tine...  )))) ne dam si noi cu parerea sa nu o iei ca pe o insulta te rog!
|
|
|
|
|
|
Toti avem nevoie să credem în ceva...Eu cred că o să mai beau o bere.
|
|
|
ivana0
Full Member

ALMA
|
 |
« Reply #10 on: January 23, 2011, 05:50:26 PM » |
|
Of doamne saracul si cand te gandesti ca e atat de tanar , doar 11 luni  eu daca ar trebui sa trec prin asa ceva si as dispune de bani as face tot posibilul sa incerc o operatie si altundeva si poate chiar daca e in zadar macar as fi impacata cu gandul ca am incercat. Chiar imi pare sincer rau dar sa faci asa cum crezi tu ca e mai bine. Multa sanatate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #11 on: January 23, 2011, 07:22:05 PM » |
|
de cele mai multe ori interventia chirurgicala este solutia cea mai buna si are o eficacitate de cca. 90%. Intotdeauna trebuie sa mai consultati un medic pentru ca "cel mai bun medic din Bucuresti" nu exista, este o prostie sa spui asa ceva, este totul relativ. Iar clinicile din Ungaria au fost solutia pentru multi proprietari de catei cu displazie grava, dar trebuie sa va miscati repede. De multe ori preturile sunt la fel sau chiar mai mici decat la noi. Exista proprietari care chiar sunt dispusi sa faca orice si sa gaseasca solutia cea mai buna, nu doar eternul "e mai bine pentru toti", important este sa-i fie mai bine catelului. Trebuie doar sa existe si posibilitate financiara. Sper ca radiografia sa fi fost facuta corect, pe catelul complet adormit, altfel nu e buna. Apoi, pe baza acestui film puteti cere parerea mai multor medici chiar si din Ungaria(printr-un mail), nu vor ezita sa va spuna daca se poate face interventia cu succes sau nu.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #12 on: January 23, 2011, 07:53:28 PM » |
|
Departarea e relativa. Depinde unde locuieste. Daca sta in zona de vest a tarii nu e asa departe. In plus preturile sunt mai mici ca in Romania iar medicii de acolo fac operatii la care ai nostri nici nu viseaza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STEFX
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: January 24, 2011, 10:06:36 PM » |
|
As face orice pentru el..... problema ar fi ca am consultat 3 medici si toti miau spus acelasi lucru..... diferenta dintre ei ar fi ca dr. Tanase care este cel mai in masura sa vorbeasca de displazia de sold intru-cat este recunoscut la nivel international si preda la facultatea de medicina veterinara, si care mi-a cerut 7 milioane sa-l opereze si care i-as fi dat fara sa clipesc.... insa mi-a spus ca nu are rost pentru ca sunt niste bani aruncati.... el acelasi sfarsit il va avea si tot rau ii va fi chiar si in urma operatiei. Ceilalti doctori pe care i-am consultat mi-au cerut 40 de mil si nu cred ca sunt mai buni decat Tanase pe care mi l-au recomandat 5 alti doctori prieteni de familie. Cat despre Ungaria chiar nu-mi permit sa ma duc pana acolo, este ca si copilul meu , este al doilea caine pe care il pierd si chiar nu pot dpdv financiar sa ma duc pana acolo. M-am gandit si am ajuns la concluzia ca ii voi curma suferinta doar in momentul in care nu va mai putea merge deloc. Dupa aceea voi apela tot la ajutorul vostru sa-mi achizionez altul dar cel mai devreme cred ca pe la anu, pentru ca-mi va trebui ceva timp de recuperare. Dupa celalalt caine am plans 4 luni de zile incontinuu, si mi-a trecut cand l-am luat pe Nero, acum insa...... Va multumesc sincer tuturor si o sa incerc sa tin legatura cu voi sa va mai zic evolutia lui......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|