Forum ciobanesc german
October 16, 2016, 04:16:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: CIOBANESC GERMAN  (Read 4626 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lidiamol
Jr. Member
**

« on: January 24, 2011, 11:47:37 PM »

Ma tot uit de ceva timp pe acest forum si nu ma pot abtine sa fac unele remarci.......m-am uitat pe topicul "sara- husky german" si m-am revoltat........deci.....acest caine este rezultatul unui experiment negandit, nefericit..........o bataie de joc pt ambele rase.....acest caine nu-i nici lup(ca nu-i putem zice nici in gluma ciobanesc german) nici husky....este un degenerat care arata sinistru si saracul nu are nici o vina........stiu ca este un animalut bun si sufletist insa, sa nu punem in discutie aspectul asa cum doreste stapana sau stapanul....e clar ca e doar o corcitura nereusita.....si culmea culmilor, stapinul doreste sa continue experimentul, cica daca o amesteca pe biata fiinta ceacara cu un ciobanesc german oare rezulta un adevarat ciobanesc german? Doamne fereste !!!!!Bataia de joc continua......asta se intampla cand caini de rasa incap pe maini de necunoscatori, paraleli cu realitatea
Acest forum scrie clar ce reprezinta "forum ciobanesc german" nu este forum de genul "animalute.ro".....sau "animalute ciudate.ro"......aici ar trebui sa posteze numai cei ce au ciobanesc german nu cei care doar isi inchipuie ca au ciobanesc german.....m-am saturat sa tot vad toate aratarile, sa se puna in discutie "oare cu ce seamana" sau daca "i se mai scoala si cealalta ureche".....etc.....normal ca nu i se scoala caci este aproape maidanez (in acest caz,altul decat sara- husky maidanez, stapana a zis ca nu i se ridica urechea ca-i combinatie de CG cu un ciobanesc mioritic !!!!!!!???!!!!!???!!!!)......Si stau si ma intreb, oare ce se intampla oameni buni? am inebunit eu sau LUPU?.......nu am nimic cu cainii.....ii iubesc si pe maidanezi,atunci cand nu musca,  insa aici este forum de CIOBANESC GERMAN.......sper ca in curand aici sa nu apara o oribila combinatie de chiuwawa cu ciobanesc german si sa se supuna la vot daca e mai mult ciobanesc german sau mai mult chiuwawa.......si ce este mai enervant.....chiar si crescatorii de CG spun despre acest degenerat ca e frumos.......asta e culmea !!
sper ca ati inteles ce am vrut sa explic.......postati pe acest forum doar ciobanesc german......pentru alte experimente incercati alte forumuri, eventual ceva de genul "Frankenstein.ro" sau "Cernobil.ro"........fara suparare......scuze daca am deranjat pe cineva

Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #1 on: January 25, 2011, 12:03:45 AM »

Ma tot uit de ceva timp pe acest forum si nu ma pot abtine sa fac unele remarci.......m-am uitat pe topicul "sara- husky german" si m-am revoltat........deci.....acest caine este rezultatul unui experiment negandit, nefericit..........o bataie de joc pt ambele rase.....acest caine nu-i nici lup(ca nu-i putem zice nici in gluma ciobanesc german) nici husky....este un degenerat care arata sinistru si saracul nu are nici o vina........stiu ca este un animalut bun si sufletist insa, sa nu punem in discutie aspectul asa cum doreste stapana sau stapanul....e clar ca e doar o corcitura nereusita.....si culmea culmilor, stapinul doreste sa continue experimentul, cica daca o amesteca pe biata fiinta ceacara cu un ciobanesc german oare rezulta un adevarat ciobanesc german? Doamne fereste !!!!!Bataia de joc continua......asta se intampla cand caini de rasa incap pe maini de necunoscatori, paraleli cu realitatea
Acest forum scrie clar ce reprezinta "forum ciobanesc german" nu este forum de genul "animalute.ro".....sau "animalute ciudate.ro"......aici ar trebui sa posteze numai cei ce au ciobanesc german nu cei care doar isi inchipuie ca au ciobanesc german.....m-am saturat sa tot vad toate aratarile, sa se puna in discutie "oare cu ce seamana" sau daca "i se mai scoala si cealalta ureche".....etc.....normal ca nu i se scoala caci este aproape maidanez (in acest caz,altul decat sara- husky maidanez, stapana a zis ca nu i se ridica urechea ca-i combinatie de CG cu un ciobanesc mioritic !!!!!!!???!!!!!???!!!!)......Si stau si ma intreb, oare ce se intampla oameni buni? am inebunit eu sau LUPU?.......nu am nimic cu cainii.....ii iubesc si pe maidanezi,atunci cand nu musca,  insa aici este forum de CIOBANESC GERMAN.......sper ca in curand aici sa nu apara o oribila combinatie de chiuwawa cu ciobanesc german si sa se supuna la vot daca e mai mult ciobanesc german sau mai mult chiuwawa.......si ce este mai enervant.....chiar si crescatorii de CG spun despre acest degenerat ca e frumos.......asta e culmea !!
sper ca ati inteles ce am vrut sa explic.......postati pe acest forum doar ciobanesc german......pentru alte experimente incercati alte forumuri, eventual ceva de genul "Frankenstein.ro" sau "Cernobil.ro"........fara suparare......scuze daca am deranjat pe cineva

Mmm,scuza-ma dar care este rolul acestui topic in bordul "cainele meu?Si daca noi,aceasta comunitate a stapanilor de cg vrem sa-i acceptam si pe cei care au metisi de cg,nu "corcitura" asa cum le spui tu intr-un termen foarte vulgar  dupa parerea mea,de ce ar trebui sa ne intereseze parerea oamenilor din exterior care poate nu au cg sau poate nici nu au caine?Dupa parerea mea tu esti genul de om care crede ca daca un caine nu este de rasa atunci trebuie aruncat pe strazi sau omorat.Mie nu mi se pare ca Sara arata sinistru,ci este un metis foarte frumos care daca nu ar avea unul din irisi albastru,as putea jura ca este un ciobanesc german din linie de lucru.Si chiar daca ar aparea pe site un metis de cg cu chiuaua sunt sigura ca toti membrii forumului ii vor accepta pe caine si pe stapanul sau.Daca nu ai citit regulamentul acestui forum,pe pagina unde iti creai contul,dedesupt se gasea regulamentul forumului care spune foarte exact ca niciun membru al forumului nu are dreptul sa jigneasca un alt membru al forumului sau pe cainele acestuia.Deci cum tu jignesti cainii oamenilor spunand ca sunt corcituri sau aproape maidanezi ai putea sa primesti ban.Si cu chestia "fara suparare,scuze daca ai deranjat pe cineva" degeaba ai pus-o.Este ca ceva in genul ii dai omului un pumn in fata si dupa aceea vi inapoi si zici:"Scuze,n-am vrut"

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
lidiamol
Jr. Member
**

« Reply #2 on: January 25, 2011, 12:14:15 AM »

nu jignesc pe nimeni....si nu am folosit nimic vulgar aici.....imi exprim doar o parere despre acest forum care are o denumire....."ciobanesc german" si care presupune ca aici ne intalnim crescatorii de CG pt discutii despre aceasta rasa si pt a ne cunoaste intre noi.....la topicul "cainele meu" eu inteleg ca fiecare sa-si prezinte CG-ul din dotare, sa posteze poze cu el, nu cu toti chiuwawa din curte........asa cum spuneam, exista alte forumuri pt alte rase de caini......nu stiu ce numesti tu a fi metis.....eu inteleg doar combinatie intre noua generatie de CG si vechea generatie de CG, ceea ce este ok....nu la aceea m-am referit ci la tot felul de combinatii cu alte rase, ceea ce este inadmisibil cel putin in conceptia mea de crescator de CG  nu de o "venita din exterior "......altfel nu-mi permiteam sa ma exprim daca nu cunosteam rasa.....standardul....
nu dau pumni nimanui, doar imi exprim parerea...... ......cam asa arata un ciobanesc german 
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: January 25, 2011, 12:25:54 AM »

Eu cred ca nu trebuie sa ne tinem de lucruri slabe. Suntem ingaduitori si iubim in primul rand animalele, in special cainii din aceasta rasa..Ciobanescul German dar nu numai. Iubim si metisii acestei rase, cei mai buni prieteni ai acestei rase, etc. Tu esti liber/a sa citesti/sa selectezi doar ce doresti.   

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #4 on: January 25, 2011, 12:26:07 AM »

nu stiu ce numesti tu a fi metis.....eu inteleg doar combinatie intre noua generatie de CG si vechea generatie de CG,
metis-animal sau planta provenita din incrucisarea a doi indivizi de rase diferite.Deci in conceptia mea si cam a tuturor "metis" inseamana ceea ce numesti tu "corcitura".Da,intradevar,"corcitura" este un sinonim pentru cuvantul "metis",dar dupa parerea mea este un cuvant vulgar si da foarte urat in vocabularul unei persoane culte si mai ales care respecta animalele in aceeasi masura ca si pe oameni.Sa nu ne afundam prea mult in lingvistica si gramatica fiindca ajungem la off topic.Din nou,nu te contrazic in legatura cu faptul ca pe acest forum sunt si metisi de ciobanesc german,dar asta nu iti da dreptul sa jignesti cainii altora,folosind apelative ca(virgula)"corcitura nereusita".Tu,de exemplu,daca aveai o maladie genetica,parintii tai ar fi trebuit sa te abandoneze doar pentru simplul fapt ca ai o infatisare urata sau sa te supranumeasca "nereusit" sau "inutil"?

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
lidiamol
Jr. Member
**

« Reply #5 on: January 25, 2011, 12:38:56 AM »

aceasta revolta a mea a aparut datorita faptului ca in ultimul timp apar tot mai multi "metisi" (asa cum zice sorina, ca sa nu ma exprim vulgar) postati la forumul asta de CG care mie chiar imi placea, unde pot intalni CG autentici......eu nu am de unde sa stiu,Ariana,  cum sa selectez postarile, pt ca vad un nume nou si zic ....wow....ia sa vedem ce nou membru CG apare.....si cand deschid topicul.....normal ca ma enervez.......azi am luat la rand noile postari si erau numai asa zisi metisi.......eu nu cred ca sunt intoleranta, dar nu mai inteleg nimic si de aceea imi exprim punctul de vedere asupra denumirii acestui site.....ciobanesc german.......poate noii stapani de metisi care vor sa posteze se vor uita de doua ori la ei inainte sa-i numeasca CG
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #6 on: January 25, 2011, 12:45:15 AM »

1)Esti liber sa pleci daca ceva nu iti convine
2)Fiecare face ce crede ca e mai bine despre cainele lui
3)Daca doamna cu cg-huscky va gasi un proprietar al unei femele care va accepta imperecherea nimic nu ii poate sta in cale daca aceasta va vrea...
4)Nu stiu de ce vrei sa produci o cearta aici pe forum si te bagi peste tot.
5)Cum a spus si Ariana noi iubim animalele si nu facem diferenta intre ei Ex:uite ce urat ii cainele asta,trebuie aruncat la gunoi sau ceva de genul...
Cam atat am avut de spus.Sper ca in continuare cearta sa inceteze si sa ne vedem fiecare de treaba!

Toti avem nevoie să credem în ceva...Eu cred că o să mai beau o bere.
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #7 on: January 25, 2011, 12:49:54 AM »

aceasta revolta a mea a aparut datorita faptului ca in ultimul timp apar tot mai multi "metisi" (asa cum zice sorina, ca sa nu ma exprim vulgar) postati la forumul asta de CG care mie chiar imi placea, unde pot intalni CG autentici......eu nu am de unde sa stiu,Ariana,  cum sa selectez postarile, pt ca vad un nume nou si zic ....wow....ia sa vedem ce nou membru CG apare.....si cand deschid topicul.....normal ca ma enervez.......azi am luat la rand noile postari si erau numai asa zisi metisi.......eu nu cred ca sunt intoleranta, dar nu mai inteleg nimic si de aceea imi exprim punctul de vedere asupra denumirii acestui site.....ciobanesc german.......poate noii stapani de metisi care vor sa posteze se vor uita de doua ori la ei inainte sa-i numeasca CG
Nu cred ca stapanii care sunt constienti ca au caini metisi vor spune ca sunt cg de rasa pura(sunt sigur de acest lucru)Fiecare stie cat de cg este catelul lui dar si daca este cg pur si daca nu noi tot il iubim nu sunt rasisti ca si tine dupa cum observ...

stelu
Jr. Member
**

« Reply #8 on: January 25, 2011, 12:56:07 AM »

Am stat sa ma gandesc daca sa scriu sau nu si pana la urma cred ca asa m-ai enervat ca.... m-am hotarat.
    Chiar nu te obliga nimeni sa citesti si nici sa fi asa ,,acida''.
          Cate postari ai gasit cu metisi?
         Eu nu iti inteleg tonul si nici vehementa.
      Apropos mama e romanca si tata este grec dar eu cred ca sunt o ,,CORCITURA'' draguta. Laughing

Chiar daca altii considera ca nu ai nici o valoare, pentru cainele tau tu esti centrul universului.
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #9 on: January 25, 2011, 01:07:18 AM »

Am stat sa ma gandesc daca sa scriu sau nu si pana la urma cred ca asa m-ai enervat ca.... m-am hotarat.
    Chiar nu te obliga nimeni sa citesti si nici sa fi asa ,,acida''.
          Cate postari ai gasit cu metisi?
         Eu nu iti inteleg tonul si nici vehementa.
      Apropos mama e romanca si tata este grec dar eu cred ca sunt o ,,CORCITURA'' draguta. Laughing
Laughing Laughing Deci nu ar trebui sa ne placa de dumneavoastra fiindca sunteti corcitura si noi nu iubim decat cei 100%romani  Cheesy
Ma bucur ca deja atmosfera s-a schimbat.Totusi nu trebuie sa bagam in seama toate prostiile  

Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #10 on: January 25, 2011, 01:15:22 AM »

Acest forum nu este un forum exclusivist, evident. Membrii forumului nu sunt nevoiti sa ataseze pedigree-le ciobanestilor germani ce le apartin cand se inregistreaza. Nu inteleg cu ce afecteaza rasa sau pe ceilalti membri faptul ca si proprietari de alte rase sau de caini fara pedigree au dreptul de a-si prezenta prietenilor din aceasta comunitate animalele pe care le indragesc.

Nu cred ca este chiar asa de greu sa sortezi topicurile dupa bunul plac. Sunt sigur ca pe orice forum gasesti si postari care sa nu te intereseze in mod direct.
lidiamol
Jr. Member
**

« Reply #11 on: January 25, 2011, 01:19:38 AM »

dar de ce trebuie sa am numai cuvinte de lauda daca nu e cazul? cred ca nu ati inteles ce vreau sa spun....oi fi o neinteleasa.....
voi spuneti de toleranta si de vulgaritate, dar uitati-va cum ati sarit si cu ce cuvinte !!! si asta numai pt ca am indraznit sa spun ca nu suntem pe site-ul "my pet" sau "catelul meu" ci pe "ciobanesc german" ce o fi asa greu de inteles?
chiar nu intelege nimeni punctul meu de vedere ? zici ca i-am taiat cainele in doua, asa ati sarit! pur si simplu ne-a cerut parerea......m-am abtinut de multe ori sa raspund la intrebari de genul acesta si pe alte posturi, pina intr-un final cand mi-am exprimat parerea sincera, alta decat cea de "periere" cu care sunteti obisnuiti........din cate stiu eu critica poate duce la progres, insa incep sa am dubii......si ce progres poti sa obtii cu asa mentalitati !!?!!??! vad ca ati ajuns la niste discutii foarte aiurea despre nationalitati care nu au nici o legatura cu ceea ce eu sustin legat de forumul ciobanesc german....... daca ai alta opinie, "vrei sa faci cearta pe forum".........va las sa va iubiti in liniste si armonie ca pina acum, sa va laudati unul pe altul asa cum va place....... inchei aici aceasta discutie.......numai bine !
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #12 on: January 25, 2011, 01:49:13 AM »

Numai bine 

paulapaula13
Full Member

« Reply #13 on: January 25, 2011, 11:24:49 AM »

Avem nevoie, încă, de multă educatie. Chiar daca iubim şi metişii, nu trebuie încurajat fenomenul şi încă pe un forum dedicat CG.
Sunt pline oraşele şi satele de maidanezi (câini comunitari), majoritatea metişi. De unde au apărut aceştia? Eu zic, în mare parte, din marea noastră ignoranţă. S-au obţinut rase de câini prin diferite încrucişări între rase, dar intr-un mod dirijat şi controlat. Dacă e doar un "experiment de colţ de stradă" se impune mai multă responsabilitate. Iubirea de câini ne obligă să nu ne batem joc de ei inmulţindu-i oricum. 
lidiamol
Jr. Member
**

« Reply #14 on: January 25, 2011, 12:13:46 PM »

multumesc paula pentru ca insfarsit ma intelege cineva, mesajul pe care am vrut sa-l transmit......asta era ideea..... .......iar pt acest tip de "altfel de caini" exista alte site-uri.....despre asta explicam aici....aici vorbim despre CG si atat
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: