Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 11:16:04 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: un sfat va rog  (Read 1201 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gladiatorul
Hero Member

« Reply #15 on: January 30, 2011, 10:25:52 PM »

Si ai mei stau afara,nu au voie in casa dar ii hranesc corespunzator.Ai vrea sa auzi bravoo dai toate rostiile ca nu are nimic?

Nu mor cainii cand vor caii !
ADELA_1
Newbie
*

« Reply #16 on: January 30, 2011, 10:29:11 PM »

eu sunt romanca
nu stiu la ce prostii te referi, consider ca in paine  si mamaliga sunt vitamine,oricum ar fi mult mai comod si mai ieftin doar granule
petshop4you
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #17 on: January 30, 2011, 10:30:19 PM »

Schimba-i mancarea aia de 2 bani cu o mancare superpremium si nu mai e nevoie sa ii dai nimic suplimentar ! Acesta e sfatul meu
Sunt zeci de firme de mancare superpremium, poti sa alegi.

acum toate ca toate dar un sfat nu primesc numai nu este bine nu este bine ,fratilor am intrat sa va cer un sfat si am rugat ce este rau ca ii fac baie vara nu il tin in casa il consider caine de paza nu de companie sa stea cu mine in casa
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #18 on: January 30, 2011, 10:31:14 PM »

Asta e cea mai mare gogomanie care am auzit, painea si mamaliga au vitamine ?!?!?!? De cand ? Smiley)

eu sunt romanca
nu stiu la ce prostii te referi, consider ca in paine  si mamaliga sunt vitamine,oricum ar fi mult mai comod si mai ieftin doar granule
Liviu-Florin
Hero Member

« Reply #19 on: January 30, 2011, 10:31:57 PM »

ADELA_1 te rog sa ma crezi ca toti cei de pe acest forum nu iti vor decat binele catelului tau. Fiecare isi spune o parere. Decizia finala privitor la ceea ce trebuie sa faci iti apartine.

Ciobanesc German Fan
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #20 on: January 30, 2011, 10:35:04 PM »

acum toate ca toate dar un sfat nu primesc numai nu este bine nu este bine ,fratilor am intrat sa va cer un sfat si am rugat ce este rau ca ii fac baie vara nu il tin in casa il consider caine de paza nu de companie sa stea cu mine in casa

Pai aici sunt sectiuni atat de cuprinzatoare, cu situatii atat de diverse, incat nu ai mai avea nevoie de nici un sfat, numai sa ai rabdarea necesara sa citesti postari mai vechi.

De exemplu:
La sectiunea alimentatie sunt zeci de discutii despre hrana, retete, mod de administrare, tipuri de hrana ce trebuie evitata (atat hrana industriala cat si gatita), tipuri de hrana recomandata, etc.

Daca te apuci serios sa citesti si mai si vrei sa inveti cate ceva, ai cu siguranta de unde alege......
ADELA_1
Newbie
*

« Reply #21 on: January 30, 2011, 10:36:52 PM »

este parerea mea personala si oricum si granulele contin cereale dar hai sa fim seriosi am spus ca ii dau mancare din casa amestecata cu granule si o data pe zi oase il tin de placere nu pt concursuri sau castig, este cumparat doar pe ca imi place aceasta rasa de caini daca ma ajutati o sa postez si poza cu el
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'

« Reply #22 on: January 30, 2011, 10:39:24 PM »

Nu granulele au vitaminele necesare cainelui Wink si unele mancaruri gatite ii pot face rau cainelui

Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x
Cu dragoste pentru ciobanescul german...
ADELA_1
Newbie
*

« Reply #23 on: January 30, 2011, 10:39:38 PM »

http://www.animale.anunturi.aaz.ro/detalii/115406/dau-monta-ciobanesc-german-1-an-si-6-luni--Turda,--Cluj aici puteti vedea 2 poze cu el la 1 an sa nu credeti ca l-am gasit in gara sau il cresc cu coji
ADELA_1
Newbie
*

« Reply #24 on: January 30, 2011, 10:40:49 PM »

ms mihai  asa pot si eu sa inteleg, nu ii dau uleiuri sau prajeli
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #25 on: January 30, 2011, 10:42:48 PM »

eu sunt romanca
nu stiu la ce prostii te referi, consider ca in paine  si mamaliga sunt vitamine,oricum ar fi mult mai comod si mai ieftin doar granule

Painea si mamaliga merge foarte bine pentru porci, nu pentru caini. Cainii au nevoie si de proteine de origine animala, proteine cat mai de calitate. Granulele buna nu sunt deloc mai ieftine decat cele mentionate de tine, un kg. de calitate este peste 10 lei(intre 10-20lei kg) si nu le gasesti in supermarket. Hranindu-l corect vei avea un prieten sanatos. Cu paine, mamaliga si alte nimicuri vei avea un caine tot mai bolnavicios, sensibil cu o blana unsuroasa si plina de matreata. Sper sa optezi pentru o alimentatie sanatoasa! Daca nu-ti permiti sa-i cumperi hrana superpremium gasesti pe forum retete de hraan preparata in casa care insa contine carne, legume si alte bunatati potrivite alimentatiei unui caine.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #26 on: January 30, 2011, 10:44:14 PM »

Foarte aratos baiat ai. Merita sa te straduiesti ceva mai mult.
Intra la alimentatie si ai sa vezi ca mancarea luata la nimereala din supermarket nu este prea sanatoasa. Sunt tipuri de mancare (nu neaparat superpremium) care sunt cu mult peste ceea ce gasesti pe rafturi si au si preturi mult mai bune.
ADELA_1
Newbie
*

« Reply #27 on: January 30, 2011, 10:45:26 PM »

ms pt compliment si pt sfaturi
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #28 on: January 30, 2011, 10:48:41 PM »

Sunt si sortimente de mancare superpremium care nu contin cereale, dar e adevarat ca majoritatea contin. Dar pe langa mai au si carne si multe alte ingrediente necesare.

este parerea mea personala si oricum si granulele contin cereale dar hai sa fim seriosi am spus ca ii dau mancare din casa amestecata cu granule si o data pe zi oase il tin de placere nu pt concursuri sau castig, este cumparat doar pe ca imi place aceasta rasa de caini daca ma ajutati o sa postez si poza cu el
ADELA_1
Newbie
*

« Reply #29 on: January 30, 2011, 10:50:33 PM »

ms pt sfaturi ,o sa fiu mai atenta ce manaca,apropo de cate ori pe zi ii hraniti
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof