ADELA_1
Newbie
|
 |
« on: January 30, 2011, 05:59:50 PM » |
|
sunt noua pe acest forum si as vrea sa va cer un sfat daca stie cineva  am un ciobanesc german de 2 ani si acum a inceput sa ii manance ceva parul de pe spate la inceput credeam ca se freaca de ceva dar a inceput sa se extinda, mentionez ca nu are nimic la piele doar parul mai lung dispare si ii ramane ca un fel de puf.Daca stie cineva cu ce sa il dau va rog sa ma ajutati
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #1 on: January 30, 2011, 06:01:56 PM » |
|
probabil isi schimba blana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADELA_1
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: January 30, 2011, 06:03:20 PM » |
|
nu cred ca in decembrie se gandeste sa naparleasca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADELA_1
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: January 30, 2011, 06:04:17 PM » |
|
din luna decembrie a inceput... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #4 on: January 30, 2011, 06:21:28 PM » |
|
Pureci !!!  O deparazitare externa nu-i strica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #5 on: January 30, 2011, 08:59:38 PM » |
|
Ce ii dai de mancare ? S-ar putea sa fie de la mancare Sau ar putea fi si de la pureci. Parerea mea este sa incepi cu investigarea purecilor si apoi mancarea. sunt noua pe acest forum si as vrea sa va cer un sfat daca stie cineva  am un ciobanesc german de 2 ani si acum a inceput sa ii manance ceva parul de pe spate la inceput credeam ca se freaca de ceva dar a inceput sa se extinda, mentionez ca nu are nimic la piele doar parul mai lung dispare si ii ramane ca un fel de puf.Daca stie cineva cu ce sa il dau va rog sa ma ajutati
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADELA_1
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: January 30, 2011, 09:55:36 PM » |
|
granule,paine.mamaliga ,ciorba si orice mancare gatita asa i-am dat mereu aceiasi manacre de 2 ori pe zi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #7 on: January 30, 2011, 09:56:50 PM » |
|
ce fel de granule ? granule,paine.mamaliga ,ciorba si orice mancare gatita asa i-am dat mereu aceiasi manacre de 2 ori pe zi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADELA_1
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: January 30, 2011, 09:58:54 PM » |
|
sincer ce nimeresc de la kaufland billa peny mereu altele depinde unde ma duc la cumparaturi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #9 on: January 30, 2011, 10:06:28 PM » |
|
Rau faci!
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
ADELA_1
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: January 30, 2011, 10:13:42 PM » |
|
le consider pe toate rele motiv pt. care le amestec cu restul de mancare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liviu-Florin
|
 |
« Reply #11 on: January 30, 2011, 10:14:26 PM » |
|
Parerea mea este ca mancarea nu e prea indicata si se simte acest lucru la blanita. Stii cum se spune...blana iti da imaginea sanatatii catelului. Cred ca ar fi bine sa mergi la veterinar cat mai repede pentru un sfat specializat si nu uita sa-i spui ce mananca catelul!!! Sanatate multa "printisorului" tau!!! Mai asteptam vesti cu evolutia ... problemei!
|
|
|
|
|
|
Ciobanesc German Fan
|
|
|
ADELA_1
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: January 30, 2011, 10:17:20 PM » |
|
avea o blana super si este un catel foarte frumos poate o sa postez si poze,o sa incerc cu ceva de pureci pentru ca intradevar vara face des baie dar acum...sper sa se rezolve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #13 on: January 30, 2011, 10:17:36 PM » |
|
Atunci sa nu te miri ca se scarpina bietul caine ! Tu alegi ce faci in continuare le consider pe toate rele motiv pt. care le amestec cu restul de mancare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADELA_1
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: January 30, 2011, 10:21:23 PM » |
|
acum toate ca toate dar un sfat nu primesc numai nu este bine nu este bine ,fratilor am intrat sa va cer un sfat si am rugat ce este rau ca ii fac baie vara nu il tin in casa il consider caine de paza nu de companie sa stea cu mine in casa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|