Rubben19
Jr. Member

|
 |
« on: January 31, 2011, 08:44:14 PM » |
|
Buna. Sunt nou pe forum.Am un cg de 3 luni si este ok. Dar dupa burta spre partea dorsala este foarte slab, in rest burta o are mare e ok? Asa sunt pui ? sau?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dann
Newbie
Bleck Nizza Hund
|
 |
« Reply #1 on: January 31, 2011, 09:29:13 PM » |
|
Încearcă să pui o poză măcar!!! Și mai dă-ne ceva detalii, e deparazitat, vaccinat etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #2 on: January 31, 2011, 09:44:33 PM » |
|
Pai.. da este deparazita, cu toate vaccinurile facute, este jucaus mananca, na`m probleme,.... si cu pozele am in pc dar nu stiu sa la pun, daca poti sa imi zici. Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: January 31, 2011, 09:54:05 PM » |
|
Va astept parerile....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro
|
 |
« Reply #4 on: January 31, 2011, 10:06:10 PM » |
|
Ce ii dai de mancare? E posibil sa nu primeasca necesarul zilnic de nutrienti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: January 31, 2011, 10:28:09 PM » |
|
mancare ii dau si inca multa, ii dau pedigree bobite, si ii mai dau pedigree la conserva, si ii mai dau si mancare gatita si uneori conserva amestecat cu bobite si ii dau destul, inafara de zona aceea e perfect, va-m zis si burta o are mare, nu cred ca e asta problema.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #6 on: January 31, 2011, 10:51:40 PM » |
|
Nu ii mai da Pedigree si fa-i un program de masa. Poti citi discutiile de la sectiunea legata de alimentatie. El nu are nevoie de mai mult de 250 gr./zi, dar de calitate (premium sau superpremium).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #7 on: January 31, 2011, 11:02:24 PM » |
|
adica premium si superpremium ce insemnand?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #8 on: January 31, 2011, 11:31:40 PM » |
|
Bobite, cum le zici tu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #9 on: January 31, 2011, 11:33:03 PM » |
|
DA, am inteles, si mai exact de la ce producator este recomandat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #10 on: February 01, 2011, 12:01:24 AM » |
|
Nu stiu la caini cum o fi ca nu am vazut pina acum nici un pui rahitic dar la copii rahitici burta e foarte proeminenta. Si tinand cont ca il hranesti cu pedigree nu ar fi exclus ca din cauza asta sa aiba burta mare. Alta cauza sunt viermii intestinali dar spui ca e deparazitat deci cade varianta asta. Ramane rahitismul de luat in consideratie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #11 on: February 01, 2011, 12:05:48 AM » |
|
mersi freddy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #12 on: February 01, 2011, 12:16:59 AM » |
|
Am cautat articole despre rahitism si am citit ca si cateii cu rahitism fac burta si se numeste abdomen de batracian. Ca sa te linistesti ar fi bine sa-l duci la vet si sa-l consulte /sa-i dea tratamentul adecvat. Oricum la varsta asta cateii trebuie vitaminizati asa ca o vizita la vet i-ar face foarte bine. Iar ca hrana chiar daca nu ai bani sa-i cumperi Royal sau mai stiu eu ce scumpiciune, nu-i mai da pedigree ci orienteaza-te catre bobite premium. Dar sa-ti mai spun ceva: e foarte important ca in primul an de viata sa fie hranit foarte bine(calitativ)asa ca ce vei economisi acum cu hrana nu-ti va ajunge peste cativa ani pentru a plati tratamentul la vet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rubben19
Jr. Member

|
 |
« Reply #13 on: February 01, 2011, 12:19:14 AM » |
|
eu ii dau calciu si veterinaru a fost la noi acasa acum 3 zile cand ia facut ultimile vaccine, burta nu o are chiar mare, diar partea accea de care vam spus este mai bleaga,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #14 on: February 01, 2011, 12:26:59 AM » |
|
Nu e suficient doar calciu. Calciul nu se asimileaza in lipsa vit.D3. Poate iti raspund si niste useri mai cu experienta in cresterea puilor de ciobanesc german. Dar in principiu la puiuti trebuie administrate si vitamine, nu numai calciu. Si nu-i mai da nenorocirea aia de pedigree ca te trezesti ca la 8-9 luni face alergie (cum a patit catelul meu) si dupa aceea trebuie sa-l hranesti cu boabe hipoalergenice toata viata. Kilogramul de Royal Canin hipoalergenic e de peste 30 lei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|