Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 05:13:07 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vreau sa stiu cum o sa arata adult, si ce linie este!  (Read 3166 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #30 on: February 01, 2011, 10:40:00 PM »

Foarte dragut puiutul. Sa-ti traiasca sanatos.
Eu zic ca sunt mari sanse sa fie CG. Exemplele pe care le-ai vazut mai sus sunt dintre cei de linie noua.... Cred ca este CG de linie veche. Vechiul caine lup de la graniceri, politie, etc. Pare un caine sanatos si bine cladit, mai vezi tu pe masura ce evolueaza ce fel de caine ai, dar parerea mea asta este.
cristimate
Sr. Member

« Reply #31 on: February 02, 2011, 12:43:10 AM »

chiar f frumusel... o sa vezi tu cand va creste daca are ceva sange strain de cg (poate chiar are dar conteaza?)... o sa stai putin cu inima stransa pana vei putea spune ce e exact (i se ridica urechile?... mai creste? ... o fi chiar puiul parintilor de i-am vazut? sunt intrebarile care m-au macinat si pe mine dupa ce l-am luat)

ideea e daca doreai sa fii mai sigur (nu 100% dar puteai face teste ulterior de dna de ex si puteai proba origina) luai de la cineva cu pedigree. Asta cu microcipu' e o abureala, catelul meu are microcip, carnet de sanatate si e cea mai e nevoie, dar n-as putea niciodata sa probez ca e rasa pura... singura chestie e cand il pun langa unul rasa noua se vede diferneta de spate si alura...
petshop4you
Rubben19
Jr. Member
**

« Reply #32 on: February 02, 2011, 11:03:42 AM »

dar, totutsi doar cand o sa creasca o sa vad daca e linie veche, cum ati zis voi:D
IC1337
Jr. Member
**

Thara

« Reply #33 on: May 21, 2011, 01:05:42 PM »

cum a crescut puiul? niste poze?

...we are the creators of our own reality, we are the ones to weave the threads that make the fabric of our own reality, what's possible or what's not;

...respect man, there is no substitute for that. so far i believe in culture and behaiviorism;
alexs
Newbie
*

« Reply #34 on: August 21, 2012, 11:01:57 PM »

pune poze sa il vedem cum a crescut Not Worthy
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof