Forum ciobanesc german
February 25, 2016, 10:21:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: O poveste ce dureaza de 12 ani...  (Read 4123 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
841108
Newbie
*

Cora Born: 09.04.1999

« on: February 04, 2011, 03:46:39 AM »

Salutare...
Povestea a inceput acum 12 ani...eram in vacanta de pasti la bunici cand a intrat in curte cumnatul meu, cu o catelusa  mica, negriciosa,  pe care o tinea in brate si care mi`a fost dat in dar zicand ca este un  , catel pe care mi`l doream de ceva timp. Avea doar 3 sapt cand a ajuns la mine iar eu doar 14 ani si cu un bagaj de cunostinte prea mic in a creste un catel(inainte de Cora am mai avut un Dalmatian la care a trebuit sa renunt deoarece era prea obraznic sa il mia pot tine in casa....parinti mi`au promis atunci ca ne va da afara pe amandoi dupa ce domnisoara a ros mocheta de pe houl apartamentului si pantofii lui taicamiu in seara de Craciun  Grin). A durat vreo 3 sapt in care am strigat`o in fel si chip pana cand am ajuns la numele de Cora de care a fost foarte incantata. Smiley) Din acel moment am ramas legati unul de celalalt descoperind impreuna chestii funny  ::)cum ar fi zgarda de la gat, mersul la pas, mersul in lesa, comenzile elementare, cate ceva din aport, ceva vizite pe la vet pentru vaccinuri....la inceput mai greu dar dupa multe sesiuni de pregatire toate aceste lucruri au fost deprinse. Practic am crescut impreuna, adolescenta mea fiind legata de copilaria ei. Devenind cei mai buni prieteni in fiecare dimineata eram condus cand plecat la liceu pana la usa apartamentului unde ramanea pana cand ma intorceam de la ore....clipele cele mai fericite erau cand intram in casa si ma astepta langa usa cu mingea la picioare sa iesim afara la joaca. Totul a decus bine....am inceput sa descopar ce inseamna un  din carti, de pe la Tv, de pe la alte persoane care detineau un asfel de caine si am realizat ca daca am reusit sa il invat cu brio chestiile elementare ar trebui sa trec la urmatoare etapa si sa ne deprindem  si alte lucruri mai serioase cum ar fi paza, atacul la manson (purtat de catre un bun si intelegator prieten Grin), gasirea bunului prieten care facea pe "infractorul" si  statea ascuns in boschetii de pe langa Cetatea Sucevei Laughing, lucruri pe care le`a deprins repede si le face si in ziua de azi cu placere.   Anii au trecut si a venit timpul sa plec la facultate lucru pe care l`am facut dar care a avut un impact greu asupra ei doarece  am ales sa plec in Iasi si veneam acasa rar. Nu am rezistat decat un 1 dupa care din toamna am luat`o cu mine la Iasi...a fost mai greu pana am gasit o chirie in care sa ma primeasca cu ea, lumea neintelegand de ce tin un caine asa de mare in casa Cool....anul acesta face 12 ani si a ramas aceiasi catelusa jucausa , plina de viata ...ma scoate afara sa ne jucam cu mingea, cu un bat pe care il gaseste pe jos....eventual un bolovan,  se alinta, se tavaleste prin iarba sau pe covorul din  living.... Laughing  sunt niste caini fantastici m`am indragostit de ei acum 12 ani si nu cred ca imi va trece vreodata.

Cainele este singura fiinta de pe Pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi. (Josh Billings).
841108
Newbie
*

« Reply #1 on: February 04, 2011, 03:52:42 AM »

Cora...

* IMG_0002.jpg (170.17 KB, 748x508 - viewed 549 times.)

* Imagine379.jpg (106 KB, 615x461 - viewed 458 times.)

* Imagine342.jpg (151.43 KB, 754x565 - viewed 507 times.)

* Imagine326.jpg (148.84 KB, 820x615 - viewed 569 times.)

Cainele este singura fiinta de pe Pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi. (Josh Billings).
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #2 on: February 04, 2011, 08:16:44 AM »

Povestea a inceput acum 12 ani... ..........anul acesta face 12 ani si a ramas aceiasi catelusa jucausa , plina de viata ...Laughing   sunt niste caini fantastici m`am indragostit de ei acum 12 ani si nu cred ca imi va trece vreodata.

@841108  Felicitari pentru Cora si pentru dragostea asta longeviva dintre voi .
Si eu cred, ca nu-ti va mai trece  Laughing.Sa aveti parte in continuare de multe  zile frumoase  .La varsta ei, Cora arata inca  foarte bine , ii doresc in continuare multa  sanatate.Este o frumoasa

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: February 04, 2011, 05:24:27 PM »

Superba relatia voastra, ii doresc Corei multa sanatate si fericire alaturi de tine!!!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
nelyy
Hero Member

« Reply #4 on: February 05, 2011, 11:44:39 AM »

.. Laughing  sunt niste caini fantastici m`am indragostit de ei acum 12 ani si nu cred ca imi va trece vreodata.
O poveste frumoasa, felicitari si sa stii ca dragostea pentru ciobanescul german dureaza vesnic, mie imi place sa zic ca mi-a intrat in sange aceasta rasa si sper la randul meu ca iubitul meu Athos sa aiba o longevitate macar ca si frumoasa ta.

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #5 on: February 16, 2011, 04:06:36 PM »

O poveste foarte frumoasa..sa fie sanatoasa draguta Cora si sa va bucurati impreuna multi ani mai departe...e o frumoasa si arata perfect pentru varsta ei..Are o privire asa calda..plina de intelepciune..draguta de ea..
Cred si eu ca dupa atatia ani petrecuti impreuna te-ai ''lipit'' de sufletul ei si ea de al tau...

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
841108
Newbie
*

« Reply #6 on: February 25, 2014, 11:33:23 PM »

....... povestea s-a sfarsit ieri.... Cora nu mai este printre noi din pacate...

Izzy
Sr. Member

« Reply #7 on: February 25, 2014, 11:54:36 PM »

RIP Cora...
Si eu am pierdut un caine si stiu prin ce treci...din pacate nu sunt cuvinte care sa te poata alina ...sa te bucuri ca ai avut o tot acest timp langa tine.
kyolth
Newbie
*

« Reply #8 on: February 25, 2014, 11:58:53 PM »

RIP Cora , o poveste sincera si frumoasa
Ralucag
Hero Member

« Reply #9 on: February 26, 2014, 01:55:52 PM »

mishu65
Hero Member

« Reply #10 on: February 26, 2014, 05:57:09 PM »

Groaznic, imi pare rau  Cry

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #11 on: March 02, 2014, 08:17:26 PM »

R.I.P Cora. frumoasa poveste Sad

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
Olga
Hero Member

« Reply #12 on: March 03, 2014, 04:27:21 PM »

R.I.P. Cora  Cry Cry
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #13 on: August 01, 2014, 06:30:44 PM »

Ne pare rau!
Rip.Cora  Cry Cry Cry Cry

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: